khoda222 ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 درود بر شما آقا ما یه دیوایس جدید گرفتیم پوکو ایکس 6 پرو اندروید 14 HyperOS ولی میزنه ناسازگاره و نصب نمیشه منم تو گوگل تو یوتوب و همه جا سرچ کردم هرکاری لازم بودم انجام دادم ولی نصب نمیشه لطفاً کمک کنید. حتی اگه لازمه با علی (سازنده) درمیون بزارین دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 در ۱۴۰۳/۵/۶ در 12:48، khoda222 گفته است: درود بر شما آقا ما یه دیوایس جدید گرفتیم پوکو ایکس 6 پرو اندروید 14 HyperOS ولی میزنه ناسازگاره و نصب نمیشه منم تو گوگل تو یوتوب و همه جا سرچ کردم هرکاری لازم بودم انجام دادم ولی نصب نمیشه لطفاً کمک کنید. حتی اگه لازمه با علی (سازنده) درمیون بزارین دمتون گرم ag5.ir/aa از اینجا دان کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 6 ساعت قبل، Exile گفته است: ag5.ir/aa از اینجا دان کن استاد، arm64 هستن گوشی های میان رده رو به بالا و بالا رده و arm86 پشتیبانی نمیشه، AGSAMP هم arn86 هست در ۱۴۰۳/۵/۶ در 23:18، khoda222 گفته است: درود بر شما آقا ما یه دیوایس جدید گرفتیم پوکو ایکس 6 پرو اندروید 14 HyperOS ولی میزنه ناسازگاره و نصب نمیشه منم تو گوگل تو یوتوب و همه جا سرچ کردم هرکاری لازم بودم انجام دادم ولی نصب نمیشه لطفاً کمک کنید. حتی اگه لازمه با علی (سازنده) درمیون بزارین دمتون گرم تنها راه صبره، باید یه چند تا راهم تست کنم،اگه موفقیت آمیز بود اینجا میزارم لینکشو نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
khoda222 ارسال شده در August 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 2 ساعت قبل، Suvastika گفته است: استاد، arm64 هستن گوشی های میان رده رو به بالا و بالا رده و arm86 پشتیبانی نمیشه، AGSAMP هم arn86 هست تنها راه صبره، باید یه چند تا راهم تست کنم،اگه موفقیت آمیز بود اینجا میزارم لینکشو به کامیاب گفتم لامصب لانگم کلی وقت گذاشتم کلی هزینه کردم الان نمیتونم استفاده کنم.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezamohebbi ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 درود . نسخه لانچری که دانلود کردید 1.0.6.6 هست و نسخه حال حاضر کاربران اندروید 1.1.0.11 هست برای رفع مشکل https://biaupload.com/do.php?filename=org-92f550b439141.apk این نسخه ارو دانلود کنید و اگر مشکلتون بر طرف نشد با بنده در تماس باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 2 ساعت قبل، rezamohebbi گفته است: درود . نسخه لانچری که دانلود کردید 1.0.6.6 هست و نسخه حال حاضر کاربران اندروید 1.1.0.11 هست برای رفع مشکل -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- این نسخه ارو دانلود کنید و اگر مشکلتون بر طرف نشد با بنده در تماس باشید سلام از یه سایت دیگه برای اپلود استفاده کن منم همین مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 در ۱۴۰۳/۵/۱۴ در 15:34، rezamohebbi گفته است: درود . نسخه لانچری که دانلود کردید 1.0.6.6 هست و نسخه حال حاضر کاربران اندروید 1.1.0.11 هست برای رفع مشکل -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- این نسخه ارو دانلود کنید و اگر مشکلتون بر طرف نشد با بنده در تماس باشید من ندیدم کسیو با 1.1.0.11 همه 1.1.0.4 هستن تا جایی ک اطلاع دارم منم این مشکلو دارم و دلیلش arm64 نبودن agsamp هست نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.