Roney ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 سلام دیروز سرور تونست به ۱۰۰۰ نفر پلیر آنلاین برسه، در همین حین جایزه های زیادی رو هم پلیرا گرفتن و علاوه بر تعداد زیادی respect point، کامیاب کارت بانکیشو کوبید زمین و به هر پلیر آنلاین 30k داد و با اینکارش کل سرور رو پولدار کرد، کیا پولدار شدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 مرسی بابت اطلاع رسانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 995 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در July 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 (ویرایش شده) 4 دقیقه قبل، Peace گفته است: 995 با توجه به چیزی که من اطلاع دارم تعداد پلیرا بالای ۱۰۰۰ هم رفته ولی گویا سرور به خاطر شرایطی بالای ۹۹۴ تا پلیر رو قبول نمیکرده و به قولی Limit بوده ویرایش شده July 27 توسط Roney نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 ۱ ساعت قبل، Roney گفته است: با توجه به چیزی که من اطلاع دارم تعداد پلیرا بالای ۱۰۰۰ هم رفته ولی گویا سرور به خاطر شرایطی بالای ۹۹۴ تا پلیر رو قبول نمیکرده و به قولی Limit بوده اره اونم امکانش هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astolfo ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 950 نقل قول CL Cahampion League Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leonidas ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 در ۱۴۰۳/۵/۶ در 13:42، Roney گفته است: سلام دیروز سرور تونست به ۱۰۰۰ نفر پلیر آنلاین برسه، در همین حین جایزه های زیادی رو هم پلیرا گرفتن و علاوه بر تعداد زیادی respect point، کامیاب کارت بانکیشو کوبید زمین و به هر پلیر آنلاین 30k داد و با اینکارش کل سرور رو پولدار کرد، کیا پولدار شدن؟ صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 در ۱۴۰۳/۵/۶ در 12:42، Roney گفته است: سلام دیروز سرور تونست به ۱۰۰۰ نفر پلیر آنلاین برسه، در همین حین جایزه های زیادی رو هم پلیرا گرفتن و علاوه بر تعداد زیادی respect point، کامیاب کارت بانکیشو کوبید زمین و به هر پلیر آنلاین 30k داد و با اینکارش کل سرور رو پولدار کرد، کیا پولدار شدن؟ جدی میفرمایید؟؟ ما نمیدونستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sseiN ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 منی که fps ام بالای 10 نمیرفنت ولی لولی که کامیاب داد خیلی حال داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 ۶ روز گذشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itsMahdi ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 وای چیو از دست دادمممممم نقل قول بسوزد جیل سوخت جگرم فرندام ادمین شدن و من هنوز پَکَرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در August 14 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 (ویرایش شده) والا من که خودم نبودم ولی اکانتم و 10 تا مولتی رو وی پی اس بودن چیز خاصی احساس نکردم ویرایش شده August 14 توسط Carl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 در ۱۴۰۳/۵/۱۲ در 16:07، Nasib گفته است: ۶ روز گذشت ۱ماه گذشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 9 ساعت قبل، Elite گفته است: ۱ماه گذشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 در ۱۴۰۳/۵/۲۴ در 12:34، Carl گفته است: والا من که خودم نبودم ولی اکانتم و 10 تا مولتی رو وی پی اس بودن چیز خاصی احساس نکردم عادت کردی بهش دیگه احساس نمیکنیش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maelstorm ارسال شده در چهارشنبه در 21:57 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:57 جا های کسایی که نبودن خالی نقل قول گنگ با ماست تمام...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.