PatrioT ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 عکس از محیط کاربری: با سلام و درود خدمت شما دوستان عزیز، امیدوارم از خواندن مجله من لذت ببرید. داستان از اینجا شروع شد که؛ من صبحِ زود با ون خبرنگاری از محلهای در شهر لوس سانتوس در نزدیکی زندان رد میشدم، هلیکوپتر عجیبی رو دیدم که پرهء اون خونی بود! ولی من از سر کنجکاوی وقتی که عصر شده بود و مردم در حال فعالیت بودن به اونجا برگشتم ایندفعه هلیکوپتر رو تمیز و بدون اثری از خون دیدم، خیلی برام عجیب بود. من بعد از کلی تلاش صاحب این هلیکوپتر رو پیدا کردم، سراغ اون رفتم و پرسیدم چرا پره هلیکوپتر شما خونی بوده اون عصبانی شد و بهش میخورد تبهکار باشه و خیلی هم لات از رو سیسش معلوم بود، به نظر دسته متوسط بود، رنگ مورد علاقه اون آبی روشن و صورتی بود. اون رنگ دوچرخش و وانتش آبی روشن بود برعکس هلیکوپترش که صورتی بود حتی میخواست ون خبرنگاری منم تصاحب کنه، دوتا عکس از دوچرخش و ونش: من فهمیدم که اون و یاراش بجای اینکه تو پینت بال تمرین کنن قتل میکردن! همچنین آلارم یکی از یارای اصلیش رو گردن من چاقو گذاشت تا ازشون سهتایی عکس بگیرم. عکساشون: من فهمیدم اونها همشون از ماشینهای قرمز بدشون میومد، حتی به اون ماشین خسارت زدن. عکس ماشین خسارت دیده: نکته جالب اینجاست که از امدادگرهای عزیز بدشون میومد و سنگ به اونها پرتاب میکردن من از شهردار میخوام رسیدگی کنه، مدرک: یه روانپزشک هم اونجا بود که قبلش سکته کرده بود و به همون آمبولانس سوارش کرده بودن که بهش سنگ پرت میکردن! دو عکس قبل از سکته روانپزشک عزیز: گفته میشه کسی که اونور روانپزشک عکسش افتاده روانپزشک رو به شیوهی خیلی بدی زجر داده! البته فهمیدم روانپزشک قبلاً با اونا همکار بوده و چون به راه راست هدایت شده اونا زجرش دادن، عجیب اینجاست که روانپزشک رو نکشتن و فقط زجرش دادن بعد زنگ زدن آمبولانس. عکس روانپزشک با اونها قبل از زجر و سکته: توجه اونا قبل از زجر دادن هرکسی عکسش رو با خودشون میگیرن! بله، دقیقاٌ مثل عکس بالا و پایین؛ شخصی که لباسش سفید است قربانی این افراد شده و جانباخته! بعد از این ماجرا من خانه و زندگیم رو به شهر لاس ونتوراس بردم و هیچوقت به لوس سانتوس برنگشتم، حتی برای آیندهام. مجلهی من به پایان رسید، امیدوارم خوشتان آمده باشد. مخفی کننده @Opener@SMaRTy@Slap 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 ایول باحال بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 8 دقیقه قبل، Nasib گفته است: وانتش آبی روشن بود داداش اون وانتی که جلو Paintball هستش ماله منه مخصوص دوست عزیزمون Cretus نقل قول 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 3 دقیقه قبل، KINGFOX گفته است: ایول باحال بود هم اکنون، Robert گفته است: داداش اون وانتی که جلو Paintball هستش ماله منه مخصوص دوست عزیزمون Cretus حالا ما برای مجله استفادش کردیم حلال کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 ایول باحال بود نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 عالی بود نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 43 دقیقه قبل، Fail گفته است: ایول باحال بود 2 دقیقه قبل، Integer گفته است: عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 مراقب این سه نفر باشید Opener ، Alarm و fFarhadPaki7 یه وقت ما رو نکشن یا شکنجه ندن ممنونم از خبرنگار بابت گزارش خبر نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 درود خدمت شما خبرنگار عزیز @Nasib مجله هفتگی شما تأیید شد نقاط قوت: - خلاقیت - فرصتطلب بودن در عکاسی - داستان جالب نقاط ضعف: - داشتن غلط املایی - بعضی عکس های نامربوط به داستان ممنون از زحماتت گل پسر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 20 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: مراقب این سه نفر باشید Opener ، Alarm و fFarhadPaki7 یه وقت ما رو نکشن یا شکنجه ندن ممنونم از خبرنگار بابت گزارش خبر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 قشنگه ولی از رنگ تیره تو متن استفاده نکن همش باید زوم کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehrabafshar ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 قشنگ بود. روان پزشک چه قیافه سر زنده و سرحالی داشته حیف که سکته کرد. زنده موند؟ نقل قول My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 عالی شده دوست عزیز ادامه بده! نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 10 ساعت قبل، Pedar گفته است: قشنگه ولی از رنگ تیره تو متن استفاده نکن همش باید زوم کنیم چشم 3 ساعت قبل، mehrabafshar گفته است: قشنگ بود. روان پزشک چه قیافه سر زنده و سرحالی داشته حیف که سکته کرد. زنده موند؟ متاسفانه نه 1 ساعت قبل، Opener گفته است: عالی شده دوست عزیز ادامه بده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSobi ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 عالی بود خسته نباشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 @Opener عزیزم رو نکرده بودی قاتلی دفعه بعدی بگو منم بیام کمکت اذیت نشی 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 2 ساعت قبل، Sobi گفته است: عالی بود خسته نباشی 1 ساعت قبل، Automat گفته است: @Opener عزیزم رو نکرده بودی قاتلی دفعه بعدی بگو منم بیام کمکت اذیت نشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 مجله جالبی بود خسته نباشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 3 ساعت قبل، SarKhat گفته است: مجله جالبی بود خسته نباشید ممنون، لطف کردید نظر دادید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 18 ساعت قبل، Automat گفته است: @Opener عزیزم رو نکرده بودی قاتلی دفعه بعدی بگو منم بیام کمکت اذیت نشی چشم عشقم نبودی بی تو رفتم نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 2 ساعت قبل، New گفته است: علی بود هن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 بسیار زیبا و دل نشین نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 داستان عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 2 ساعت قبل، Nasib گفته است: هن عالی بود نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.