iKamyar ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 با سلام و احترام خدمت همه. از اونجایی که دیگه پلیر های بازی زیاد شده و همینطور تعداد شرکت کنندگان باس ایونت هم داره زیاد میشه به نظرم بهتره تعداد تیر های Angel/ بیشتر شود چون خیلی وقتا بازیکنان تیر کم میارند. خوده من بارها برام پیش آمده یکبار که دیگه نزدیک بود تیر Mp5 هم تموم کنم M4 که هیچ . به نظرم دو برابر شدن تیر ها میتونه این مشکل را برطرف کند. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 25 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: با سلام و احترام خدمت همه. از اونجایی که دیگه پلیر های بازی زیاد شده و همینطور تعداد شرکت کنندگان باس ایونت هم داره زیاد میشه به نظرم بهتره تعداد تیر های Angel/ بیشتر شود چون خیلی وقتا بازیکنان تیر کم میارند. خوده من بارها برام پیش آمده یکبار که دیگه نزدیک بود تیر Mp5 هم تموم کنم M4 که هیچ . به نظرم دو برابر شدن تیر ها میتونه این مشکل را برطرف کند. درود. موافقم (+) نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 سلام باپیشنهادتون موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 در ۱۴۰۳/۴/۲۵ در 03:56، iKamyar گفته است: با سلام و احترام خدمت همه. از اونجایی که دیگه پلیر های بازی زیاد شده و همینطور تعداد شرکت کنندگان باس ایونت هم داره زیاد میشه به نظرم بهتره تعداد تیر های Angel/ بیشتر شود چون خیلی وقتا بازیکنان تیر کم میارند. خوده من بارها برام پیش آمده یکبار که دیگه نزدیک بود تیر Mp5 هم تموم کنم M4 که هیچ . به نظرم دو برابر شدن تیر ها میتونه این مشکل را برطرف کند. وقتی تعداد بازیکن ها زیاد شده و باس هم زیاد میرن باس سریع تر میمیره و نیاز به تیر کمتری هست پس حرفت برعکس میشه ولی خود پیشنهاد خوبه نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در July 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 29 دقیقه قبل، Slap گفته است: وقتی تعداد بازیکن ها زیاد شده و باس هم زیاد میرن باس سریع تر میمیره و نیاز به تیر کمتری هست پس حرفت برعکس میشه ولی خود پیشنهاد خوبه داداش من هر دفعه دارم تیر تموم میکنم چی میگی. وقتی باس بازیکن های بیشتری باشه یکی یکی میره میزنه معلومه چند نفر میمونند و تیر خالی می کنند. اون چیزی تو میگی مگر اینکه پلیر ها 100 نفری تو باس شرکت کنند تا باس سریع بمیره و کسی تیر کم نیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 در ۱۴۰۳/۴/۲۵ در 03:56، iKamyar گفته است: با سلام و احترام خدمت همه. از اونجایی که دیگه پلیر های بازی زیاد شده و همینطور تعداد شرکت کنندگان باس ایونت هم داره زیاد میشه به نظرم بهتره تعداد تیر های Angel/ بیشتر شود چون خیلی وقتا بازیکنان تیر کم میارند. خوده من بارها برام پیش آمده یکبار که دیگه نزدیک بود تیر Mp5 هم تموم کنم M4 که هیچ . به نظرم دو برابر شدن تیر ها میتونه این مشکل را برطرف کند. بله پیشنهاد بسیار خوبی هست (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 درود. بنده موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 آره پیشنهاد خوبیه البته برای کسی مثل شما که باس روش قفلی نمیزنه راستش من هربار که میرم باس اگه Whokill رو بشه تو اون تایم بررسی کرد, بالای 40 50 دفعه کیل میشم ولی آره, پیشنهاد خوبیه, مرسی نقل قول !a None Person Hitman Agency لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 سلام با افزایش تیرها موافق هستم مخصوصا M4 و خواستار تعویض اسلحه rifle به جای combatshotgun هستم که برای نزدیک کردن باس خیلی به درد میخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 سلام و خسته نباشید. موافقم(+) شاد و پیروز باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 درود . موافقم بسیار عالیه نظرتون نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 سلام، باید تعداد کسانی که جوایز میگرند از ۱ نفر تا. ۳۰ نفر رو زیاد کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 نه نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در July 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 1 ساعت قبل، ArmouR گفته است: سلام، باید تعداد کسانی که جوایز میگرند از ۱ نفر تا. ۳۰ نفر رو زیاد کنند به نظرم نه قبلا 10 نفر بود الان 30 نفر هست که با وجود زیاد شدن پلیر ها بازم نسبت کسایی جایزه میگیرن بیشتره تا قبلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 سلام این مشکلی لرای کسی که متریال داره و تو دسته متوسطس نداره ولی اگه جابت ارمس دیلر نباشه بد میشه نظر من + ع نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 در ۱۴۰۳/۴/۲۵ در 03:56، iKamyar گفته است: با سلام و احترام خدمت همه. از اونجایی که دیگه پلیر های بازی زیاد شده و همینطور تعداد شرکت کنندگان باس ایونت هم داره زیاد میشه به نظرم بهتره تعداد تیر های Angel/ بیشتر شود چون خیلی وقتا بازیکنان تیر کم میارند. خوده من بارها برام پیش آمده یکبار که دیگه نزدیک بود تیر Mp5 هم تموم کنم M4 که هیچ . به نظرم دو برابر شدن تیر ها میتونه این مشکل را برطرف کند. سلام. موافقم برادر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rival ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 موافقم+ نقل قول 彡زَنــ زِنــבِِگی آزادیـے✞☠♛ ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ Dream._.Killer ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 موافقم ( + ) نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 موافقت تام + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 در ۱۴۰۳/۴/۲۵ در 03:56، iKamyar گفته است: با سلام و احترام خدمت همه. از اونجایی که دیگه پلیر های بازی زیاد شده و همینطور تعداد شرکت کنندگان باس ایونت هم داره زیاد میشه به نظرم بهتره تعداد تیر های Angel/ بیشتر شود چون خیلی وقتا بازیکنان تیر کم میارند. خوده من بارها برام پیش آمده یکبار که دیگه نزدیک بود تیر Mp5 هم تموم کنم M4 که هیچ . به نظرم دو برابر شدن تیر ها میتونه این مشکل را برطرف کند. درود با توجه به اینکه بعد از کیل شدن باس گان ها مپیره میتونه پیشنهادت کاربردی باشه، موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSobi ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 پیشنهاد خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TonyS ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 پیشنهاد عالی ای هست + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.