Suvastika ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 یه چیزی پیدا کردم گفتم به اشتراک بزارم: @Ali پاسخگو باش، تاریخو نگا چند سالته الان 54 سال پیش بن دادی 2 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 قبل از انتشار GTA SA بن کرده نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 دوران جنگ جهانی اول بوده فکر کنم از کشور محروم شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 عجیبه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در July 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 3 ساعت قبل، Durwin گفته است: دوران جنگ جهانی اول بوده فکر کنم از کشور محروم شده. نه دادا جنگ سرده 4 دقیقه قبل، Suvastika گفته است: نه دادا جنگ سرده جنگ جهانی اول ۱۹۱۷ ۱۹۱۸ جنگ جهانی دوم ۱۹۳۹-۱۹۴۶ جنگ سرد تایم بنا 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 10 ساعت قبل، Suvastika گفته است: یه چیزی پیدا کردم گفتم به اشتراک بزارم: @Ali پاسخگو باش، تاریخو نگا چند سالته الان 54 سال پیش بن دادی بزار بخش باگ ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 عجیبه نقل قول آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در July 11 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 چرا حس میکنم مربوط به باگ سال 2038 هست؟ https://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 11 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 خب سرور تو سال ۱۹۷۰ بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در July 11 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 20 دقیقه قبل، 017 گفته است: خب سرور تو سال ۱۹۷۰ بوده اره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در July 11 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 عجیبه نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در July 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 9 ساعت قبل، Slap گفته است: چرا حس میکنم مربوط به باگ سال 2038 هست؟ https://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem منم همینطور فکر میکنم 5 ساعت قبل، 017 گفته است: خب سرور تو سال ۱۹۷۰ بوده داش خب وقتی ک گیم نبوده چجوری بن داده؟؟؟ نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 داشتن با شوروی همکاری میکردن بن شدن 1 نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 منطقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 طرف کی هست که بن کرده؟ نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 باع یکم از اینجور مطالب عجیب بگید فیض ببریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در July 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 19 ساعت قبل، IGNOR گفته است: طرف کی هست که بن کرده؟ ۳بن اول سروره، میتونی تو ucp ببینی خودت نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TelesM ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 @Ali جون شهر عجبیه هست مگه نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 عجیبه نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 فک کنم اون ادمینی که بن داده علی نبوده گرگ علی بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSaleh ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 13 ساعت قبل، Elite گفته است: فک کنم اون ادمینی که بن داده علی نبوده گرگ علی بوده حق گفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 شهر عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 بن مناطق فوق محرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 جالبه بدونید که نویسنده سن آندرس 3 سال بعد این تاریخ بن متولد شده و ایده این بازی هم 25 سال بعد به ذهنش رسیده ولی این داداشمون از ماتریکس خارج شده تو سرور ما بن شده نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.