hamedhetfield ارسال شده در June 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2018 اقا 2 ماهه که این اکانت hamed_hetfield هک شده امروز دیدم انلاین شده اومد تو تیم اسپیک میگه هههه من اکانتتو دزدیدم بد فحش داد رفت حالا من میخوام این اکانتمو بن کنید این هم مدرک: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamedhetfield ارسال شده در June 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2018 بیاین دوباره مدرک : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2018 با سلام، امکان "هک" کردن اکانت بصورت مستقیم وجود ندارد. مواردی مانند دانستن ایمیل اکانت و پسورد آن، دانستن پسورد و پین اکانت، استفاده از یوزر و پسورد یکسان برای تمامی حساب های کاربری و ... میتونه دلیل این اتفاق باشه! بهرحال، اگر هنوز به ایمیل اکانت دسترسی دارید میتونید از طریق UCP اکانتتون رو Recovery کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamedhetfield ارسال شده در June 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2018 اقای محترم من به هیشکی پسوورد و پین ندادم و نگفتم و شمایی که میگین ریکاوری جیمیل رو عوض کردن مگه اکانت من نیست من میگم بنش کنید عجبا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidSilent ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 سلام. شما هیچ مدرکی مبنی بر اینکه این اکانت مال شماست ندارید. (گرفتن عکس از شخصی و ریپورت دادن نمیتونه اکانتی رو بن کنه). با این حال اگر هم مدارکتون کامل بودن و این اکانت واقعا مال شما بود، "هک" شدن اکانتتون از روی سهل انگاری خودتون بوده و قابل بن شدن به هیچ وجه نیست. تنها شانس شما ریکاوری از طریق UCP هست و از دست ما کاری بر نمیاد. با آرزوی موفقیت. نقل قول ?????ˢⁱˡᵉⁿᵗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.