2930338593 ارسال شده در June 27 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/095c27_24logs.zip - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: بازی توی کامپیوتر برای من لگ میزنه و وقتی میخوام فرمون ماشین رو کنترل کنم یا کار نمیکنه یا با تاخیر انجام میشه برای مثال موقع هدایت ماشین به سمت راست یا نمیره یا با تاخیر میره آیا مشکل از ویندوزه یا کارت گرافیک یا خود کامپیوتر مشخصات سیستم: رم: 3 گیگ کارت گرافیک اینتل سه تا درایو 77 گیگ 35 دقیقه قبل، 2930338593 گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/095c27_24logs.zip - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: بازی توی کامپیوتر برای من لگ میزنه و وقتی میخوام فرمون ماشین رو کنترل کنم یا کار نمیکنه یا با تاخیر انجام میشه برای مثال موقع هدایت ماشین به سمت راست یا نمیره یا با تاخیر میره آیا مشکل از ویندوزه یا کارت گرافیک یا خود کامپیوتر مشخصات سیستم: رم: 3 گیگ کارت گرافیک اینتل سه تا درایو 77 گیگ ویندوز 7 نقل قول لینک به دیدگاه
AFK ارسال شده در June 27 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27 درود، برا من که اوکیه شاید کیبوردت خرابه. نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه
2930338593 ارسال شده در June 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27 1 ساعت قبل، Ramzi گفته است: درود، برا من که اوکیه شاید کیبوردت خرابه. کیبورد رو با گوشی امتحان کردم درست بود نقل قول لینک به دیدگاه
SladeWilson ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 در ۱۴۰۳/۴/۷ در 07:42، 2930338593 گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/095c27_24logs.zip - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: بازی توی کامپیوتر برای من لگ میزنه و وقتی میخوام فرمون ماشین رو کنترل کنم یا کار نمیکنه یا با تاخیر انجام میشه برای مثال موقع هدایت ماشین به سمت راست یا نمیره یا با تاخیر میره آیا مشکل از ویندوزه یا کارت گرافیک یا خود کامپیوتر مشخصات سیستم: رم: 3 گیگ کارت گرافیک اینتل سه تا درایو 77 گیگ ویندوز 7 منم همین مشکلو داشتم کیبورد با گوشی درست بود ولی با پیسی لگ داشت یا کلا فریز میشد با یه کیبورد دیگه تست کن اگه هنوز مشکل وجود داشت... ببر یه جایی پاور پیسیو یه چک بدن شاید ضعیفه مشکل از هارد هم میتونه باشه یا ویندوز دیگه اینا تجربیات من بود نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه
rezamohebbi ارسال شده در August 6 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 در ۱۴۰۳/۴/۷ در 23:46، 2930338593 گفته است: کیبورد رو با گوشی امتحان کردم درست بود درود . سیم کیبورد رو به پورت USB دیگری وصل کنید نقل قول لینک به دیدگاه
2930338593 ارسال شده در August 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 6 ساعت قبل، rezamohebbi گفته است: درود . سیم کیبورد رو به پورت USB دیگری وصل کنید اینم انجام دادم ولی درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.