Takeoff ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 https://uploadkon.ir/uploads/f01d23_24YouCut-20240624-021025189.mp4 مرسی از @Mastery برای نقش سزار @Danth @FonX و بقیه دوستان که متاسفانه ایدی هارو ندارم ، در هر صورت امیدوارم خوشتون بیاد فصل اول از این سری بود ، پایان داستان بازه اگر نظری دارید مطرح کنید . @Kamyab @Ali @Takeoff Made by 8 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 یعنی یه اسکین دختر نبود بیاد سره قبره من گریه کنه؟ 1 نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 عالی ، فیلم برداری خوب بود نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danth ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 9 ساعت قبل، Takeoff گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/f01d23_24YouCut-20240624-021025189.mp4 مرسی از @Mastery برای نقش سزار @Danth @FonX و بقیه دوستان که متاسفانه ایدی هارو ندارم ، در هر صورت امیدوارم خوشتون بیاد فصل اول از این سری بود ، پایان داستان بازه اگر نظری دارید مطرح کنید . @Kamyab @Ali @Takeoff Made کاره همه خوب بود عالی در اومد نقل قول ...The truth is not far away لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DariushTabahkar ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 اصلا عالی بود امیر نقل قول Me: My brothers: TK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 عالی بود ?I found it مگه حیونه؟ 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: عالی بود ?I found it مگه حیونه؟ مگه واسه حیون استفاده میکنن ؟ اینگلیسی بلدی اصلا ؟ نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAlwayS ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 GG 1 نقل قول اون همه خیال,دود شد تو سیگار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 عالی بود خسته نباشی 1 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 واقعا عالی بود بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 نحوه فیلم برداری که حرف نداشت و انیم هایی هم که استفاده کردین کاملاً مناسب بود، عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anjelo ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 بح بح واقعا خیلی قشنگ بود منتظر قسمت های بعدی هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
K0MAIL ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 14 ساعت قبل، Takeoff گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/f01d23_24YouCut-20240624-021025189.mp4 مرسی از @Mastery برای نقش سزار @Danth @FonX و بقیه دوستان که متاسفانه ایدی هارو ندارم ، در هر صورت امیدوارم خوشتون بیاد فصل اول از این سری بود ، پایان داستان بازه اگر نظری دارید مطرح کنید . @Kamyab @Ali @Takeoff Made by یک تولید محتوای بی عیب و نقص منتظر فصل بعدی هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 15 ساعت قبل، Takeoff گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/f01d23_24YouCut-20240624-021025189.mp4 مرسی از @Mastery برای نقش سزار @Danth @FonX و بقیه دوستان که متاسفانه ایدی هارو ندارم ، در هر صورت امیدوارم خوشتون بیاد فصل اول از این سری بود ، پایان داستان بازه اگر نظری دارید مطرح کنید . @Kamyab @Ali @Takeoff Made by Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 9 ساعت قبل، Mastery گفته است: مگه واسه حیون استفاده میکنن ؟ اینگلیسی بلدی اصلا ؟ شاید من اشتباه میکنم I found him نبود برا انسان؟ نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 29 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: شاید من اشتباه میکنم I found him نبود برا انسان؟ اره خب... پیشنهاد من واسه ی آخرش اون رییسی که کشته شد توسط سیزر، لیدر اصلی نبود و اون کسی که اومد گفت i Found It یکی از نوچه های رییس اصلی بود که به لیدر اصلی خبر داد، سیزر هم اینو میدونست به همین دلیل آماده به سره قبره دختره رفته بود، وقتی که لیدر اصلی اومد پلیس ها هم از طریق بیسیم نوچه پیداشون کردن ولی دیر رسیدن و سیزر کشته و لیدر اصلی فرار کرد اما نوچه هاشون دستگیر شدن پایان نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 7 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: شاید من اشتباه میکنم I found him نبود برا انسان؟ him درسته 1 نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 عالی برادر نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 18 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: شاید من اشتباه میکنم I found him نبود برا انسان؟ Him واسه خطاب کردن جمع ولی it واسه اشیاء و شخص مفرد معنی میده در نتیجه اشتباه کردی . 18 ساعت قبل، Integer گفته است: اره خب... پیشنهاد من واسه ی آخرش اون رییسی که کشته شد توسط سیزر، لیدر اصلی نبود و اون کسی که اومد گفت i Found It یکی از نوچه های رییس اصلی بود که به لیدر اصلی خبر داد، سیزر هم اینو میدونست به همین دلیل آماده به سره قبره دختره رفته بود، وقتی که لیدر اصلی اومد پلیس ها هم از طریق بیسیم نوچه پیداشون کردن ولی دیر رسیدن و سیزر کشته و لیدر اصلی فرار کرد اما نوچه هاشون دستگیر شدن پایان ایده خوبی مرسی واسه تایمی که گذاشتی 1 نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 32 دقیقه قبل، Mastery گفته است: Him واسه خطاب کردن جمع ولی it واسه اشیاء و شخص مفرد معنی میده در نتیجه اشتباه کردی . ایده خوبی مرسی واسه تایمی که گذاشتی ❤ نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 بابا ایولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 5 ساعت قبل، Mastery گفته است: Him واسه خطاب کردن جمع اون مگه Them نبود؟ آقا بیخیال هرچی تو بگی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 13 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: اون مگه Them نبود؟ آقا بیخیال هرچی تو بگی اگه بخوای انیگلیسی کتابی صحبت کنی اره ، ولی ما به نثر روان نوشتیم نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.