Irangamer2022 ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 دوستانی که گیر کردید چطوری دی ام ثابت کنید نه عکس نه فیلم جواب نمیده باید برید پیش طرف بهش بگید دوست عزیزم الان شما چیکار کردی طرف به صورت کتبی و کلامی باید بگه آقا من دارم دی ام میکنم اینجا وایسادم دارم بقیه رو بی دلیل عشقی میزنم و فوش ناموس میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 همونطور که در قوانین هر دسته اشاره شده DM: کشتار مکرر بدون دلیلی از قصد نه کشتن 1-2 بار یا تصادفی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 دلت پُر بودا نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 (ویرایش شده) آره ۶ بار بری جاب دی امت کنن دل تو هم پر میشه دیه الان یکم خالی شدم الان میرم داخل گیم میبینم ۳ نفر با ام فور دارن همه رو میزنن 7 دقیقه قبل، moji گفته است: دلت پُر بودا 25 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: همونطور که در قوانین هر دسته اشاره شده DM: کشتار مکرر بدون دلیلی از قصد نه کشتن 1-2 بار یا تصادفی دقیقا همین کارا رو میکنن عکس میگیرم میفرستم رد میکنن یه عکس که واضح وانتد ۴ انقدر زده مردم رو بعد مستقیم گان رو گرفته رو من الان چطوری دیگه باید بفهمونم که آقا این داره دی ام میکنه نمی تونم فیلم سینمایی بگیرم از طرف که داره میزنه مردم رو ویرایش شده June 23 توسط Irangamer2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 طرف اول فش میده بعد تو جوابش میدی تو مجازات میشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 ۱ ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: دقیقا همین کارا رو میکنن عکس میگیرم میفرستم رد میکنن یه عکس که واضح وانتد ۴ انقدر زده مردم رو بعد مستقیم گان رو گرفته رو من الان چطوری دیگه باید بفهمونم که آقا این داره دی ام میکنه نمی تونم فیلم سینمایی بگیرم از طرف که داره میزنه مردم رو اولاً که عکس از قصد بودنشو ثابت نمیکنه! دوماً وقتی وانتد باشی DM کردن مشکلی نداره تا وقتی مکرر روی یه فرد زوم نکردی! نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 53 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: اولاً که عکس از قصد بودنشو ثابت نمیکنه! دوماً وقتی وانتد باشی DM کردن مشکلی نداره تا وقتی مکرر روی یه فرد زوم نکردی! آها اوکی مرسی اینا رو نمی دونستم 1 ساعت قبل، Durwin گفته است: طرف اول فش میده بعد تو جوابش میدی تو مجازات میشی درد داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 تو ام DM کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 3 ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: آها اوکی مرسی اینا رو نمی دونستم درضمن اینم بگم که منبع این حرفام قسمت تعریفات قوانین هر دسته میباشد! نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 2 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: تو ام DM کن من مثل بقیه عقده ای و بیکار نیستم همچین کاری کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 11 دقیقه قبل، Irangamer2022 گفته است: من مثل بقیه عقده ای و بیکار نیستم همچین کاری کنم نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 9 ساعت قبل، Irangamer2022 گفته است: دوستانی که گیر کردید چطوری دی ام ثابت کنید نه عکس نه فیلم جواب نمیده باید برید پیش طرف بهش بگید دوست عزیزم الان شما چیکار کردی طرف به صورت کتبی و کلامی باید بگه آقا من دارم دی ام میکنم اینجا وایسادم دارم بقیه رو بی دلیل عشقی میزنم و فوش ناموس میدم خیلیم عالی شد نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ayatullah ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 کاملا منطقی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.