shazadeh ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 سلام به تمامی دوستان کرامی سایت ارساکیا گیم برای من که امروز صبح واردش شدم یجوری شده اگه کسی میدونه کمک کنه لینک زیره عکسش❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 اگه منظورت اینه که همه چی کوچولو شده سمت چپ صفحت یه علامت سه نقطه هست بزن روی اون بعد Desktop mode رو خاموش کن اگرم فارسیه فکر کنم میشد حالت رایانه یه همچین چیزی خاموشش کن درست میشه 1 We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shazadeh ارسال شده در June 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 3 نقطا نداره اون بالا بالایی یه یه چیز دیگه میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 17 دقیقه قبل، Self گفته است: 3 نقطا نداره اون بالا بالایی یه یه چیز دیگه میاره Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shazadeh ارسال شده در June 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 اون نیست و همچین جیزی نبود که خاموش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shazadeh ارسال شده در June 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 حاجی دمتون گرم اوکی شد @Slap @AdmBoT 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 خب تاپیکو میبندیم We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده