Alireza ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 فیلم های Rampage رو به اشتراک بذارید ببینیم کی Rampage زده خودم تو وضعیت قوله Phantom Assassin داده بودم https://uploadkon.ir/uploads/59e722_24dota2-2024-06-19-00-28-26-983.mp4 3 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 رنکت هرالد عه؟ این چه آیتم بستنیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 10 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: رنکت هرالد عه؟ این چه آیتم بستنیه رنک کسی مهم نیست واقعاً چیه و این متچ توربو بوده و برای ایجاد انگیزه و تنوع محتوا صورت گرفته و رنک نبوده که بخواد ایتم ها به صورت ریز ریز جمع بشه به صورت فان بازی شده جای انتقاد از اینکه این چیه ببین خودت میتونی با همچین ایتمی همچین چیزیو دربیاری یا نه بعد نظر بدی رنکم روی این اکانت ایمورتال هستش و واقعا فکر نمیکنم در جایگاهی باشی که بخوای از کسی که ایمورتاله ایراد بگیری فکت : قبل از پرش روی دیگران یکم روی افکارتون کار کنید همیشه شما بهتر از دیگران نیستید نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 سلطان چرا به خودت میگیری الکی شلوغ نکن من نمیگم بهتر از کسیم نظرمو راجبه چیزی ک دیدم گفتم رنک خدم دیواین 3 عه پر قدرت ادامه بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omen ارسال شده در August 19 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19 اخرین بار با اوگریمگی رمپیج زدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در November 8 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8 دورود برادر ها نقل قول Tommy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.