mehranabedin ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 سلام وقتی با کسی میخوام چت کنم ارور میده you need to be at least level 3 to chat when there is no admin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 با سلام، در صورت نبود ادمین افرادی که لولشون پائین تر از 3 هست نمیتونن چت کنن (بنا بدلایلی) این افراد فقط در صورت حضور یک ادمین فعال در سرور میتونن چت کنن. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirohomwolf ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 (ویرایش شده) ببخشید منم این مشکو دارم ولی لول 3هستم ویرایش شده June 28, 2020 توسط amirohomwolf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 6 ساعت قبل، amirohomwolf گفته است: ببخشید منم این مشکو دارم ولی لول 3هستم با سلام فکر کنم خود لول 3 هم این مشکل رو داره که اگه ادمینی نباشه بوجود میاد تو لول 4 حل میشه. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirohomwolf ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 ممنون خبر دادین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 سطح title رو مشکل نتوانستن در چت کردن چیع دیع نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۷/۳/۲۴ در 23:01، mehranabedin گفته است: سلام وقتی با کسی میخوام چت کنم ارور میده you need to be at least level 3 to chat when there is no admin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.