McClane ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 از ولیهای (والدین های) محترم یک درخواست دارم که یکم به فرزنداتون رحم کنید کشور ایران رو حساب نکن سرور ارساکیا ظرفیت اینهمه رپر رو نداره خدایی ( در اصل داخله این موندم که سیستم طرف چیه!؟ من ۲ تا اکانت تو پی سی آنلاین میزارم نمیکشه) نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HashashiN ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 22 دقیقه قبل، UnRivaled گفته است: از ولیهای (والدین های) محترم یک درخواست دارم که یکم به فرزنداتون رحم کنید کشور ایران رو حساب نکن سرور ارساکیا ظرفیت اینهمه رپر رو نداره خدایی ( در اصل داخله این موندم که سیستم طرف چیه!؟ من ۲ تا اکانت تو پی سی آنلاین میزارم نمیکشه) از آشنا و پیاده و سوار و . . . بگیر تا اخر نقل قول دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 39 دقیقه قبل، UnRivaled گفته است: از ولیهای (والدین های) محترم یک درخواست دارم که یکم به فرزنداتون رحم کنید کشور ایران رو حساب نکن سرور ارساکیا ظرفیت اینهمه رپر رو نداره خدایی ( در اصل داخله این موندم که سیستم طرف چیه!؟ من ۲ تا اکانت تو پی سی آنلاین میزارم نمیکشه) این اگه اکانتاش تعلیق بشن سرور فنا میرهاسپم پشت سرهم توی چت 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 ۱ ساعت قبل، Vigen گفته است: از آشنا و پیاده و سوار و . . . بگیر تا اخر همش گوشته همش رپره ۱ ساعت قبل، Hamester گفته است: این اگه اکانتاش تعلیق بشن سرور فنا میرهاسپم پشت سرهم توی چت 40 دقیقه قبل، moji گفته است: نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 3 ساعت قبل، UnRivaled گفته است: از ولیهای (والدین های) محترم یک درخواست دارم که یکم به فرزنداتون رحم کنید کشور ایران رو حساب نکن سرور ارساکیا ظرفیت اینهمه رپر رو نداره خدایی ( در اصل داخله این موندم که سیستم طرف چیه!؟ من ۲ تا اکانت تو پی سی آنلاین میزارم نمیکشه) یا حضرت رپعلی نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 دکتر رپ جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 دلم واسه سیستمش سوخت بدبخت چی میکشه نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 17 دقیقه قبل، ShiFtE گفته است: یا حضرت رپعلی رپعلی 11 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: دکتر رپ جالبه دپ* هم اکنون، Tsunami گفته است: دلم واسه سیستمش سوخت این سیستم و مفت بدی دیگه ازت نمیخرن نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 هم اکنون، UnRivaled گفته است: رپعلی دپ* این سیستم و مفت بدی دیگه ازت نمیخرن سیستم کاراییشو از دست داده بد بخت داره جون میده نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 پیسی نفتی دا نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 46 دقیقه قبل، Rezafyz گفته است: پیسی نفتی دا پرتاب شدم. ولی این ذغالیه نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 وقتی سهام ارساکیا خریدی نمیخوای پولت سوخت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 53 دقیقه قبل، Durwin گفته است: وقتی سهام ارساکیا خریدی نمیخوای پولت سوخت بشه دهنتو نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 20 ساعت قبل، UnRivaled گفته است: از ولیهای (والدین های) محترم یک درخواست دارم که یکم به فرزنداتون رحم کنید کشور ایران رو حساب نکن سرور ارساکیا ظرفیت اینهمه رپر رو نداره خدایی ( در اصل داخله این موندم که سیستم طرف چیه!؟ من ۲ تا اکانت تو پی سی آنلاین میزارم نمیکشه) VPS هست سیستم هم ممکن هست باشه ولی فکر کنم VPSe نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 اونو فکر نکنم نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 بنده خدا فقطم رو یه چیز کلید کرده جایزه اسکار باید بگیره خیلی خلاقه نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 توطئه در کار هست نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 برادر با سیستمه ناسا پلی میدهد 1 نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 4 ساعت قبل، Mastery گفته است: برادر با سیستمه ناسا پلی میدهد سیستم رو دستش نداریم اصلا توش موندم اینقدر مولتی برای چی میخواد میو نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.