WeapoN ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 درود موزیک ویدو موزیک Peace Sells ( صلح می فروشد ) از گروه Megadeth Click Here مخفی کننده What do you mean, I don't believe in God? I talk to him every day What do you mean, I don't support your system? I go to court when I have to What do you mean, I can't get to work on time? Got nothing better to do And what do you mean, I don't pay my bills? What, do you think I'm broke? Huh? If there's a new way I'll be the first in line But it better work this time What do you mean, I hurt your feelings? I didn't know you had any feelings What do you mean, I ain't kind? I'm just not your kind What do you mean, I couldn't be the president Of the United States of America? Tell me something, it's still "We the people" Right? If there's a new way I'll be the first in line But it better work this time Can you put a price on peace? Peace Peace sells Peace Peace sells! Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? Peace sells, but who's buying? No, no-no-no-no Peace sells (no!) منظورت چیه من به خدا اعتقاد ندارم؟ من هر روز با او صحبت می کنم منظورت چیه من از سیستم شما پشتیبانی نمیکنم؟ وقتی مجبور باشم به دادگاه می روم منظورتان این است که من نمی توانم به موقع سر کار بروم؟ هیچ کاری بهتر از این نیست و منظورت چیست که من قبض هایم را پرداخت نمی کنم؟ چی فکر میکنی من خرابم؟ متعجب؟ اگر راه جدیدی هست من اولین نفر در صف خواهم بود اما این بار بهتر عمل کند منظورت چیه من احساساتت رو جریحه دار کردم؟ نمیدونستم هیچ احساسی داری منظورت چیه من مهربون نیستم؟ من فقط از جنس تو نیستم منظورت چیه من نمیتونستم رئیس جمهور بشم از ایالات متحده آمریکا؟ چیزی به من بگو، هنوز هم "ما مردم" است درست؟ اگر راه جدیدی هست من اولین نفر در صف خواهم بود اما این بار بهتر عمل کند آیا می توانید برای صلح قیمت بگذارید؟ صلح صلح می فروشد صلح صلح می فروشد! صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ صلح می فروشد، اما چه کسی می خرد؟ نه نه نه نه نه صلح می فروشد (نه!) صلح می فروشد با تشکر نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 عالی نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 عالی داش رضا چند وقتی نمیای گیم خبریه؟ نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omen ارسال شده در June 20 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در شنبه در 13:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:13 سید یاد این تور دیوانه ها افتادم بره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.