Integer ارسال شده در June 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 ۱ ساعت قبل، iSad گفته است: ممنون Integer جان راستیتش من ساله پیش Supervisior بودم ولی بنا بر استفایی که گذاشتم و دوباره جوین شدم الان هلپر 1 ام اهم سال پیش میبودی منم میدیدی تو /Helpers اس پی وی راستش از نظره من Isad و Exile بهترین هلپر ها هستن ساده با مرام مشتی هیچ اعطرازی هم به هیچی ندارن ببیییییــــــــــــــــــ سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 6 ساعت قبل، FrostBite گفته است: آدم خودش اول باید داخل لیست باشه که بقیه رو بزاره داخل لیست و از نظره من @Forces عشقه چه از نظر اخلاق چه از نظره معرفت دوست دارم ابوالفضل من اینجا هویجم؟ ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ✞OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 ۱ ساعت قبل، Peak گفته است: من اینجا هویجم؟ نه تو تاج سری گل Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 11 ساعت قبل، moji گفته است: @Fayez سلام سلام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 @Slap @AdmBoT @Fayez 1 1 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 8 ساعت قبل، FrostBite گفته است: نه تو تاج سری گل فدات شم ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ✞OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 22 ساعت قبل، AlonSo گفته است: @Slap @AdmBoT @Fayez گل پسر من آخرین باری که هلپر شدم 2023 بود Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 1 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: گل پسر من آخرین بازی که هلپر شدم 2023 بود دروغ میگه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSaleh ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 @Exile لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 در ۱۴۰۳/۳/۲۰ در 18:06، ThunderStorm گفته است: @OmidGH @iSad @AmirVenoM Delon @ARMIIN عشق منی داداش 1 (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۳/۲۰ در 17:44، Slap گفته است: بهترین هلپر از نظر من: بهترین هلپری وجود نداره درحال حاضر ولی چند تا خوب هست @OmidGH @Exile کیومرث و @ARMIIN هم هستن ولی توی لیست قرار نمیدم بنا به یه سری دلیل @ARMIIN داداش چرا به رییسی فحش دادی هنوز از دل خیلیا در نیومده( جنبه شوخی ) ویرایش شده June 11 توسط UnRivaled ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 6 دقیقه قبل، ARMIIN گفته است: دادا ادم حساب نمیکنم https://uploadkon.ir/uploads/556011_24InShot-20240611-233957948.mp4 ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 بعترین هلپر از نظر من؛ @Hox @Zudiac @Connect @Mohsenmomeni بقیه هم دمشون گرم پ.ن: سلامتی کسایی که frsotbayt رو تگ گردن 3 ساعت قبل، ArmouR گفته است: بیشین بینم تا دیروز بلد نبودی تست Si بدی باز حالا حرف سنگین میزنه سبحان اکانتش واسه من بود فروختم بهش MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 21 دقیقه قبل، DeaDy گفته است: بعترین هلپر از نظر من؛ @Hox @Zudiac @Connect @Mohsenmomeni بقیه هم دمشون گرم پ.ن: سلامتی کسایی که frsotbayt رو تگ گردن سبحان اکانتش واسه من بود فروختم بهش دادا نیکش رو اشتباه نوشتی 9 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: گل پسر من آخرین بازی که هلپر شدم 2023 بود داداش ععع دروغ چرا همین 2024 بود از هلپری رفتی لیدری. در ضمن عزیز دلم منظورت آخرین باری؟ ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ✞OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 11 ساعت قبل، Peak گفته است: دادا نیکش رو اشتباه نوشتی داداش ععع دروغ چرا همین 2024 بود از هلپری رفتی لیدری. در ضمن عزیز دلم منظورت آخرین باری؟ عه؟ راست میگیا Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARMIIN ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 5 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: عه؟ راست میگیا ای بابا اقای ممد ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sdy ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 15 ساعت قبل، DeaDy گفته است: بعترین هلپر از نظر من؛ @Hox @Zudiac @Connect @Mohsenmomeni بقیه هم دمشون گرم پ.ن: سلامتی کسایی که frsotbayt رو تگ گردن سبحان اکانتش واسه من بود فروختم بهش عشق منی 1 بی خیال از هر خیال...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 دعوا نکنید توی تاپیک هلپرایی که اسمتون رو نمیارم هر بحث و کل کلی که اینجا میکنید به هم دیگه میپرید به اونو اون میپرید مجازاتش توی بازیتون هم اعمال میشه یک کوچولو توانایی کنار اومدن و درک بعضی موضوع هارو داشته باشید واسه هلپرا افت داره ها قوی باشید زشته اینجوری 1 مدیریت کل, منتظرتم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در June 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 ۱ ساعت قبل، Slap گفته است: دعوا نکنید توی تاپیک هلپرایی که اسمتون رو نمیارم هر بحث و کل کلی که اینجا میکنید به هم دیگه میپرید به اونو اون میپرید مجازاتش توی بازیتون هم اعمال میشه یک کوچولو توانایی کنار اومدن و درک بعضی موضوع هارو داشته باشید واسه هلپرا افت داره ها قوی باشید زشته اینجوری ما هلپرا گوی ایم سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eye ارسال شده در June 13 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 Delon چند؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 (ویرایش شده) اقای @Peak شما که بلد نیستی اما من بلدم بهترین هلپر رفیقم @Peak و خودم @CaRaXeS که هیچکس یادی از اما نکرد "موفق باشید" :My Account ویرایش شده June 14 توسط CaRaXeS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 6 ساعت قبل، CaRaXeS گفته است: اقای @Peak شما که بلد نیستی اما من بلدم بهترین هلپر رفیقم @Peak و خودم @CaRaXeS که هیچکس یادی از اما نکرد "موفق باشید" :My Account فدااا 38 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: اره دادم... منی یا چی اسس فرومیی اره دادم میخای بزار فروم دادش من میگمت بزار ممد برسی کنه حل دمت گرم ادم های مثل تو وخیلی که دارن میبینن یکی داره میاد بالا میگن یکی دیگه پاس کرده تو هیچی بلد نیستی تو فلان ووووو ولی برام مهم نی دیگه اینجا هم پیام نمیدم مشکل داری برو به مدیریت بگو یا کسی که میشناسیش بگو یکی دیگه تستش داده 9 ساعت قبل، moji گفته است: سلام درسته زحمت میکشی ولی من که میدونم استف و جنرالو دادی به 2 نفر که خودت میدونی که با انی دسک برات پاس کردن ولی اوکی لطفا نظم انجمن رو به هم نریزن. ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ✞OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 این تاپیک به دلیل جر و بحث های متوالی و رفتار های نامناسب بسته شد. مدیریت کل, منتظرتم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده