MaxTeR ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 3 دقیقه قبل، Integer گفته است: حالمو بهم زدی 8 دقیقه قبل، Peak گفته است: ++ این دیگه نشد نه این بده Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 هم اکنون، Peak گفته است: فرقی بین هیچ کدوم نمیزارم چون همه هلپر ها و ادمین دارن زحمت میکشن تمامی هلپر ها عالی هستند (هستیم) بمونین (بمونیم) برا آرساکیا. تکذیب میکنم حرفتو به رفیقای هلپرت بگو FEnglish خیلی رعایت کنن چند تا سوال میپرسیم هیچ کدوم بلد نیستید We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 هم اکنون، Slap گفته است: تکذیب میکنم حرفتو به رفیقای هلپرت بگو FEnglish خیلی رعایت کنن چند تا سوال میپرسیم هیچ کدوم بلد نیستید اهوووم صبر یه مین فکر کنم. 2 دقیقه قبل، Slap گفته است: تکذیب میکنم حرفتو به رفیقای هلپرت بگو FEnglish خیلی رعایت کنن چند تا سوال میپرسیم هیچ کدوم بلد نیستید چیزی به ذهنم نمیرسه من فقط یه رفیق هلپر دارم اونم @FrostBite 4 دقیقه قبل، Slap گفته است: تکذیب میکنم حرفتو به رفیقای هلپرت بگو FEnglish خیلی رعایت کنن چند تا سوال میپرسیم هیچ کدوم بلد نیستید در ضمن خودت تو این تایپ گفتی میبینن آره خلاصه ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 13 دقیقه قبل، Peak گفته است: من فقط یه رفیق هلپر دارم اونم اوه بیبی Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 هعی روزگار ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 9 ساعت قبل، Slap گفته است: تکذیب میکنم حرفتو به رفیقای هلپرت بگو FEnglish خیلی رعایت کنن چند تا سوال میپرسیم هیچ کدوم بلد نیستید دنبال چی هستی دقیقا میخای بگی کل وقتتو گذاشتی برای خوندن قوانین اینجا افرین دو امتیاز 1 Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 8 ساعت قبل، FrostBite گفته است: اوه بیبی عشقم ساعت ۲ با NRG بیا دنبالم ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 17 ساعت قبل، Slap گفته است: بهترین هلپر از نظر من: بهترین هلپری وجود نداره درحال حاضر ولی چند تا خوب هست @OmidGH @Exile کیومرث و @ARMIIN هم هستن ولی توی لیست قرار نمیدم بنا به یه سری دلیل مهم نیست در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 بهترین هلپر!@XaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 لطف داری (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 در ۱۴۰۳/۳/۲۰ در 18:34، Integer گفته است: بهترین هلپر از نظرتون کیه؟؟؟ Helper Level 1 1- Delon 2- Mohsenmomeni 3- iSad 4- Demise 5- Maxter 6- Opener 7- IGNOR 8- Narutuuzumaki 9- iReaver 10- Farbord 11- Hox 12- Connected 13- Zudiac 14- Loversland 15- Pahlevan 16- Stevard 17- NovaGirl 18- AmiirHosein Helper Level 2 1- Ezraeei 2- FrostBite 3- KingFox 4- Peak Helpers Supervisor 1- DeadShot 2- OmidReza 3- Hakem 4- Merkel 5- Venom 6- Exile 7- Fazaei 8- Kiyomars 9- Armiin 10- Guardiola @Integer1- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 10 ساعت قبل، Forces گفته است: لیست قرار نمیدم بنا به یه سری دلیل آدم خودش اول باید داخل لیست باشه که بقیه رو بزاره داخل لیست و از نظره من @Forces عشقه چه از نظر اخلاق چه از نظره معرفت دوست دارم ابوالفضل Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 @ARMIIN @Exile این دوتا یکیشون کوچولوعه حالا به نظر شما کدوم کوچولوعه؟ *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 هم اکنون، Leaked گفته است: @ARMIIN @Exile این دوتا یکیشون کوچولوعه حالا به نظر شما کدوم کوچولوعه؟ @Exile نمیتونه باشه؟ Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 4 دقیقه قبل، FrostBite گفته است: @Exile نمیتونه باشه؟ نمیتونم بگم که 1 *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 25 دقیقه قبل، FrostBite گفته است: آدم خودش اول باید داخل لیست باشه که بقیه رو بزاره داخل لیست و از نظره من @Forces عشقه چه از نظر اخلاق چه از نظره معرفت دوست دارم ابوالفضل عزیزی❤ 1 در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 هلپر فقط داداشم @ARMIIN ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 1 ساعت قبل، FrostBite گفته است: آدم خودش اول باید داخل لیست باشه که بقیه رو بزاره داخل لیست و از نظره من @Forces عشقه چه از نظر اخلاق چه از نظره معرفت دوست دارم ابوالفضل بَس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 (ویرایش شده) 1- @integer 2- @frostbite 6 دقیقه قبل، Vortexx گفته است: 1- @integer 2- @frostbite بد شد که... ویرایش شده June 10 توسط Vortexx لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 @Fayez سلام جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 (ویرایش شده) حتا کسی نگفت Ezraeei ما که کلی زحمت میکشیم البته مهم نی طرف، 2روز امد اسمش زدن بهترین دادش بهترین نداریم همه دارن زحمت میکشن تایم میزنن جواب سوال کلی پلیر میدن ویرایش شده June 10 توسط EzraeeI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSaleh ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 @Exile @ARMIIN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSad ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 در ۱۴۰۳/۳/۲۰ در 17:34، Integer گفته است: بهترین هلپر از نظرتون کیه؟؟؟ Helper Level 1 1- Delon 2- Mohsenmomeni 3- iSad 4- Demise 5- Maxter 6- Opener 7- IGNOR 8- Narutuuzumaki 9- iReaver 10- Farbord 11- Hox 12- Connected 13- Zudiac 14- Loversland 15- Pahlevan 16- Stevard 17- NovaGirl 18- AmiirHosein Helper Level 2 1- Ezraeei 2- FrostBite 3- KingFox 4- Peak Helpers Supervisor 1- DeadShot 2- OmidReza 3- Hakem 4- Merkel 5- Venom 6- Exile 7- Fazaei 8- Kiyomars 9- Armiin 10- Guardiola ممنون Integer جان راستیتش من ساله پیش Supervisior بودم ولی بنا بر استفایی که گذاشتم و دوباره جوین شدم الان هلپر 1 ام در ۱۴۰۳/۳/۲۰ در 17:44، Slap گفته است: بهترین هلپر از نظر من: بهترین هلپری وجود نداره درحال حاضر ولی چند تا خوب هست @OmidGH @Exile کیومرث و @ARMIIN هم هستن ولی توی لیست قرار نمیدم بنا به یه سری دلیل اهم سال پیش میبودی منم میدیدی تو /Helpers اس پی وی :Busy my account بزرگترین حماقت انسان لبخند زدن به کسی هست که ارزش نگاه کردن هم ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVa ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 ۱ ساعت قبل، EzraeeI گفته است: حتا کسی نگفت Ezraeei ما که کلی زحمت میکشیم البته مهم نی طرف، 2روز امد اسمش زدن بهترین دادش بهترین نداریم همه دارن زحمت میکشن تایم میزنن جواب سوال کلی پلیر میدن ماشاالله کینگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 2 دقیقه قبل، NeVa گفته است: ماشاالله کینگ دادش شتاب نده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده