Integer ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 بهترین هلپر از نظرتون کیه؟؟؟ Helper Level 1 1- Delon 2- Mohsenmomeni 3- iSad 4- Demise 5- Maxter 6- Opener 7- IGNOR 8- Narutuuzumaki 9- iReaver 10- Farbord 11- Hox 12- Connected 13- Zudiac 14- Loversland 15- Pahlevan 16- Stevard 17- NovaGirl 18- AmiirHosein Helper Level 2 1- Ezraeei 2- FrostBite 3- KingFox 4- Peak Helpers Supervisor 1- DeadShot 2- OmidReza 3- Hakem 4- Merkel 5- Venom 6- Exile 7- Fazaei 8- Kiyomars 9- Armiin 10- Guardiola سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 بهترین هلپر از نظر من: بهترین هلپری وجود نداره درحال حاضر ولی چند تا خوب هست @OmidGH @Exile کیومرث و @ARMIIN هم هستن ولی توی لیست قرار نمیدم بنا به یه سری دلیل 1 We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @Ali قبول داریم Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @Exile Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @OmidGH @iSad @AmirVenoM Delon @ARMIIN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 26 دقیقه قبل، Slap گفته است: بهترین هلپر از نظر من: بهترین هلپری وجود نداره درحال حاضر ولی چند تا خوب هست @OmidGH @Exile کیومرث و @ARMIIN هم هستن ولی توی لیست قرار نمیدم بنا به یه سری دلیل اخه ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 هلپر حرمت داره نه لذت Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @OmidGH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 Me ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @FrostBite لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 (ویرایش شده) Forstbite iReaver ویرایش شده June 9 توسط Axion FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @Hox , @Exile , @AmirVenoM , @OmidGH @Hakam. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mellika ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @ARMIIN @Demise 1 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @ArmouR @ARMIIN 1 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @Hox @OmidGH @Integer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @Mohsenmomeni @Demise @FrostBite @OmidGH 1 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lMaedeh ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @FrostBite بی مَرامی رَسمِ آدمای مفت خوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 5 ساعت قبل، ARMIIN گفته است: اخه داداش من ملاک ام مهربون بودن و رفیق بودنو اینا نیست دو چیز ملاکه: مهارت + ریسک پذیری We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 6 ساعت قبل، Slap گفته است: بهترین هلپر از نظر من: بهترین هلپری وجود نداره درحال حاضر ولی چند تا خوب هست @OmidGH @Exile کیومرث و @ARMIIN هم هستن ولی توی لیست قرار نمیدم بنا به یه سری دلیل مهران من از وقتی یادمه هلپر بودی جا داره ازت تقدیر شه Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 هم اکنون، ArmanRespect گفته است: مهران من از وقتی یادمه هلپر بودی جا داره ازت تقدیر شه کامبک بزودی We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 نچ انگار اسمی از ما نی باید تلاش رو بیشتر ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 3 دقیقه قبل، Slap گفته است: کامبک بزودی ایشالا ادمینی Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 (ویرایش شده) فرقی بین هیچ کدوم نمیزارم چون همه هلپر ها و ادمین دارن زحمت میکشن تمامی هلپر ها عالی هستند (هستیم) بمونین (بمونیم) برا آرساکیا. ویرایش شده June 9 توسط Peak ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 آقا دم همتون گرم همتونو دوستون دارم من هر زحمتی که میکشم واسه پلیر هاس چرا؟ چون همتون ارزش کمک کردن رو دارید عشقا 2 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در June 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 1 ساعت قبل، AmirMamad گفته است: @Hox @OmidGH @Integer داداشم امیر ممد @Slap از این به بعد هلپمی بدی درجا رجکتش دادم هم اکنون، FrostBite گفته است: آقا دم همتون گرم همتونو دوستون دارم من هر زحمتی که میکشم واسه پلیر هاس چرا؟ چون همتون ارزش کمک کردن رو دارید عشقا حالمو بهم زدی 5 دقیقه قبل، Peak گفته است: فرقی بین هیچ کدوم نمیزارم چون همه هلپر ها و ادمین دارن زحمت میکشن تمامی هلپر ها عالی هستند (هستیم) بمونین (بمونیم) برا آرساکیا. ++ سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده