shazadeh ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 سلام، دوستان ایا راه کاری هست که FPS رو تا جایی که نیشه بالا برد چون برای PC وجود داره این راه کار،،،،،، لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Slap ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 درود توصیه میکنم تا حد ممکن از نرم افزار های افزایش FPS یا Game Booster ها استفاده نکنید, این نرم افزار ها علاوه بر اینکه بازی شما را بهینه سازی نمیکنند بلکه باعث مصرف بیشتر قطعات خواهند شد و تاثیری نخواهند داشت. بهترین روش برای افزایش FPS در گوشی موبایل بستن برنامه های اضافی یا به اصطلاح Force stop کردن اون برنامه ها هست و محدود کردن گوشی موبایل به تنها اجازه دادن به چند پردازش کوچک (برای مثال 2 عدد پردازش) محدود کنید تا برنامه های کمتری در پشت صحنه باز باشند. (از Developer Mode موبایل های اندرویدی قابل دسترس است) همچنین به فضای خالی داخل گوشی موبایلتون توجه داشته باشید که فضای کافی ای در دسترس باشد و موبایل سر حجم انبوه داده ها کند نشود. یک روش دیگه هم میتونید Frame Limiter خودتون رو از طریق تنظیمات AG:SAMP خاموش کنید تا بالای 60 FPS رو دریافت کنید اگر گوشی شما سامسونگ هست و اندروید مدل خوبی دارد (برای مثال بالای 7 یا 8)- از Device Care داخل تنظیمات موبایلتون استفاده کنید و جوری تنظیمش کنید که به صورت خودکار طی یک بازه زمانی کوتاه این عمل رو انجام بده از اونجایی که داخل خود بازی نمیتونید کار خاصی انجام بدید این عمده روش هایی بود که طی تجربه ای که داشتم و کارایی که کردم و جواب بوده به سوالتون پاسخ دادم در ۱۴۰۳/۳/۱۸ در 16:16، iAlireza گفته است: نه میگم فقط برا اندروید میشه یا... و بله روی سایر پلتفرم ها هم افزایش فریم قابل اجراست حتی Windows 98 We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 UnkownName ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 مشخصات پیسیتو اعلام کن + ویندوز (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 shazadeh ارسال شده در June 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 نه میگم فقط برا اندروید میشه یا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Fail ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 5 ساعت قبل، Slap گفته است: درود توصیه میکنم تا حد ممکن از نرم افزار های افزایش FPS یا Game Booster ها استفاده نکنید, این نرم افزار ها علاوه بر اینکه بازی شما را بهینه سازی نمیکنند بلکه باعث مصرف بیشتر قطعات خواهند شد و تاثیری نخواهند داشت. بهترین روش برای افزایش FPS در گوشی موبایل بستن برنامه های اضافی یا به اصطلاح Force stop کردن اون برنامه ها هست و محدود کردن گوشی موبایل به تنها اجازه دادن به چند پردازش کوچک (برای مثال 2 عدد پردازش) محدود کنید تا برنامه های کمتری در پشت صحنه باز باشند. (از Developer Mode موبایل های اندرویدی قابل دسترس است) همچنین به فضای خالی داخل گوشی موبایلتون توجه داشته باشید که فضای کافی ای در دسترس باشد و موبایل سر حجم انبوه داده ها کند نشود. یک روش دیگه هم میتونید Frame Limiter خودتون رو از طریق تنظیمات AG:SAMP خاموش کنید تا بالای 60 FPS رو دریافت کنید اگر گوشی شما سامسونگ هست و اندروید مدل خوبی دارد (برای مثال بالای 7 یا 8)- از Device Care داخل تنظیمات موبایلتون استفاده کنید و جوری تنظیمش کنید که به صورت خودکار طی یک بازه زمانی کوتاه این عمل رو انجام بده از اونجایی که داخل خود بازی نمیتونید کار خاصی انجام بدید این عمده روش هایی بود که طی تجربه ای که داشتم و کارایی که کردم و جواب بوده به سوالتون پاسخ دادم و بله روی سایر پلتفرم ها هم افزایش فریم قابل اجراست حتی Windows 98 عالی اضافه کنم وقتی که بازی در حین اجرا هست، اگه از appبازی برید بیرون ولی نبندینش، و دوباره برید توش یا اینکه وقتی تو بازی هستید، صفحه گوشی رو خاموش و دوباره روشن کنید، به احتمال زیاد FPSتون دچار افزایش میشه توی اندروید هم معمولا بالای 61، 62 نمیره 1 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Neikso ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 (ویرایش شده) مشخصات گوشیتو بگو راهنمایی کنیم ولی پیشنهاد میشه رو گوشی استفاده نشه ابزار های افزایش FPS ویرایش شده June 14 توسط Neikso ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Cobra ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 منم این مشکل رو دارم. :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 MasterAssassins ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 03:44، Slap گفته است: درود توصیه میکنم تا حد ممکن از نرم افزار های افزایش FPS یا Game Booster ها استفاده نکنید, این نرم افزار ها علاوه بر اینکه بازی شما را بهینه سازی نمیکنند بلکه باعث مصرف بیشتر قطعات خواهند شد و تاثیری نخواهند داشت. بهترین روش برای افزایش FPS در گوشی موبایل بستن برنامه های اضافی یا به اصطلاح Force stop کردن اون برنامه ها هست و محدود کردن گوشی موبایل به تنها اجازه دادن به چند پردازش کوچک (برای مثال 2 عدد پردازش) محدود کنید تا برنامه های کمتری در پشت صحنه باز باشند. (از Developer Mode موبایل های اندرویدی قابل دسترس است) همچنین به فضای خالی داخل گوشی موبایلتون توجه داشته باشید که فضای کافی ای در دسترس باشد و موبایل سر حجم انبوه داده ها کند نشود. یک روش دیگه هم میتونید Frame Limiter خودتون رو از طریق تنظیمات AG:SAMP خاموش کنید تا بالای 60 FPS رو دریافت کنید اگر گوشی شما سامسونگ هست و اندروید مدل خوبی دارد (برای مثال بالای 7 یا 8)- از Device Care داخل تنظیمات موبایلتون استفاده کنید و جوری تنظیمش کنید که به صورت خودکار طی یک بازه زمانی کوتاه این عمل رو انجام بده از اونجایی که داخل خود بازی نمیتونید کار خاصی انجام بدید این عمده روش هایی بود که طی تجربه ای که داشتم و کارایی که کردم و جواب بوده به سوالتون پاسخ دادم و بله روی سایر پلتفرم ها هم افزایش فریم قابل اجراست حتی Windows 98 داداش اصلا لانچر اندروید افت اف پی اس الکی داره واسه یه گوشی سازگاره واسه یکی نیست یه بار داشتمش لگ بودم کلا حذفش کردم دوباره نصب کردم 120 اف پی اس میداد دوباره که حذفو نصب شد دیگه تهش همون 30 20 جاهای شلوغ هم 15 و 10 دیگه درست نشد که نشد در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 09:22، Fail گفته است: عالی اضافه کنم وقتی که بازی در حین اجرا هست، اگه از appبازی برید بیرون ولی نبندینش، و دوباره برید توش یا اینکه وقتی تو بازی هستید، صفحه گوشی رو خاموش و دوباره روشن کنید، به احتمال زیاد FPSتون دچار افزایش میشه توی اندروید هم معمولا بالای 61، 62 نمیره اگه گوشیت شیائومی باشه والا از قسمت تنظیمات display > refresh rate رو 120 بذاری اف پی اس میاد رو 120 ولی خب باطری گوشی زود خالی میشه ویرایش شده October 24 توسط MasterAssassins ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
shazadeh
سلام،
دوستان ایا راه کاری هست که FPS رو تا جایی که نیشه بالا برد چون برای PC وجود داره این راه کار،،،،،،
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده