LordMeysam ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 اون رابه بیزرو با تمام وجود درک کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DyGod ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 (ویرایش شده) هم اکنون، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd بنازم ویرایش شده June 4 توسط DyGod نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMTR ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 15 دقیقه قبل، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd یه تخریب شخصیتی معذرت (من به جای طرف بودم بای میدادم ) نقل قول رویِ تَنِ شهر مینویسیم؛ سَرِخَم قَدِغَن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 هم اکنون، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd @Farab داداش بیا رخ بنما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 38 دقیقه قبل، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd سنگیییین نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 هم اکنون، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 میدون جنگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 1 ساعت قبل، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd اوههههه یه دیس جدید از همستر xddd @Fayez نیاز به دیس بک دوباره شدی... 4 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 آها تازه فهمیدم ناظم نکردتت کامیاب داری باهاش میم میسازی @Kamyab تحویل بگیر یه چند تا میم از فایز بساز تو هم نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 4 دقیقه قبل، Fayez گفته است: من که این بچه بازی رو ادامه نمیدم میم صرفا جهت خندست ولی خب بعضی از آدمای عقدهای و حاشیهای هستن که نمیتونن میم رو با دیس تشخیص بدن داخل این تاپیک هم از خودشون رونمایی کردن (اگه بخوایم هم اکانت های مولتی رو در نظر نگیریم) به به نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 (ویرایش شده) دهنت سرویس ویرایش شده June 5 توسط Game نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TEOS ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 11 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 اوه اوه، دیس و دیس بازی جذابی رو قراره شاهد باشیم پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: من که این بچه بازی رو ادامه نمیدم میم صرفا جهت خندست ولی خب بعضی از آدمای عقدهای و حاشیهای هستن که نمیتونن میم رو با دیس تشخیص بدن داخل این تاپیک هم از خودشون رونمایی کردن (اگه بخوایم هم اکانت های مولتی رو در نظر نگیریم) داداش همش شوخیه واس اینکه بخندیم همستر که داره واقعا اینا رو نمیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: من که این بچه بازی رو ادامه نمیدم میم صرفا جهت خندست ولی خب بعضی از آدمای عقدهای و حاشیهای هستن که نمیتونن میم رو با دیس تشخیص بدن داخل این تاپیک هم از خودشون رونمایی کردن (اگه بخوایم هم اکانت های مولتی رو در نظر نگیریم) جنبه داشته باش نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 15 دقیقه قبل، ijoker گفته است: داداش همش شوخیه واس اینکه بخندیم همستر که داره واقعا اینا رو نمیگه منظور همستر نیست دوباره بخون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 هم اکنون، Fayez گفته است: منظور همستر نیست دوباره بخون اطلاعی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 شکایت از رامتین عالی بود چت آفِ لیدر ها هم عالی بود اون قسمت هلپر ها هم دوست داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 10 ساعت قبل، Integer گفته است: اوههههه یه دیس جدید از همستر xddd @Fayez نیاز به دیس بک دوباره شدی... آها تازه فهمیدم ناظم نکردتت کامیاب داری باهاش میم میسازی @Kamyab تحویل بگیر یه چند تا میم از فایز بساز تو هم من مشکلی ندارم ۵ تا دیس دیگه آماده دارم :)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 3 دقیقه قبل، Hamester گفته است: من مشکلی ندارم ۵ تا دیس دیگه آماده دارم :)) بمولا بیکاری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 همستر خیلی قوی تر زد ولی بازم خوب بود نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 12 ساعت قبل، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd قدرت تخریب ۱۰۰ از ۱۰۰ نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 (ویرایش شده) 6 دقیقه قبل، Fayez گفته است: بمولا بیکاری + داداش اگه من چیزی گفتم جدی نگیر واسه جذابیت رقابته ویرایش شده June 5 توسط Hamester نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 14 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 عالی بود پسر ادامه بده نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 2 دقیقه قبل، Hamester گفته است: + داداش اگه من چیزی گقتم جدی نگیر واسه جذابیت رقابته میدونم الان تماشاچیان دنبال دعوا و رقابتن ولی فعلا دست بکش بزار یه چند هفته دیگه که سرم خلوت شد اون موقع ادامه میدیم الان تو داری دیس میدی من وقت ندارم دیس بک بدم شبیه این داداشمون داری عمل میکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 2 دقیقه قبل، Fayez گفته است: میدونم الان تماشاچیان دنبال دعوا و رقابتن ولی فعلا دست بکش بزار یه چند هفته دیگه که سرم خلوت شد اون موقع ادامه میدیم الان تو داری دیس میدی من وقت ندارم دیس بک بدم شبیه این داداشمون داری عمل میکنی داداش پسبگو این یارو ۱.۵منو واریز کنه به حساب : Vanil @Integer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
varalos ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 همستر را احضار میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.