Fayez ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 3 11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 5 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 بنازم یه دیس بک عالی @Hamester = 4 @Fayez = 3 خوب دارین پیشرفت میکنینا نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 @Hamester برادر کجایی بیاین باهم دیس بازی نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 شکایت از @Robert عالی بود چت آف لیدر هم عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 39 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 داداش تو دیس ندی سنگین تره واست به منمیگنگادپوری تا ۵ تا دیس بعدیت میمآماده دارم اینقدر سیرکی داداش دلم نمیاد بکتو بدم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 (ویرایش شده) تازه داره جالب میشه اقا ادامه بدین جنگ جنگ تا پیروزی @Hamester منتظر دیس بکیم ویرایش شده June 4 توسط moji نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 میم آخر خیلی خنده دار بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 سلام.. جالب بود نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 خوب بود ولی @Hamester قوی تر زد. درباره لیدرو شکلیت از رامتین عالی و حق بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 10 دقیقه قبل، Hamester گفته است: داداش تو دیس ندی سنگین تره واست به منمیگنگادپوری تا ۵ تا دیس بعدیت میمآماده دارم اینقدر سیرکی داداش دلم نمیاد بکتو بدم منم بلدم دیس بد بدم ولی دیس هامو سرزنشگر نمیکنم که کسی دلخور نشه سیرک هم کلمه مناسبی نیست عزیزم دلقک بازی واسه کسی در نیوردم حالا هم موفق باشی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 @Hamester قوری پاشو دیس شدی 2 دقیقه قبل، Fayez گفته است: دیس هامو سرزنشگر نمیکنم که کسی دلخور نشه منم تو دیس غذا میکشم ما مثل هم نیستیم 1 نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alef ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 https://uploadkon.ir/uploads/9df304_24grlruemezhmnfpwlhukeayzhsltckpaivwnmdkcbqryvsclkpawvczdesdkkiask.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 ما که نفهمیدیم چیشد ولی اوکی @Hamester قوی تر از قبل میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 37 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: شکایت از @Robert عالی بود چت آف لیدر هم عالی بود 21 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: خوب بود ولی @Hamester قوی تر زد. درباره لیدرو شکلیت از رامتین عالی و حق بود شکایت بعدی: رامتین بهم میخنده تو تاپیک شکایتتتتت صلاحیت ادمینی نداره روانیههه 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 اقا میم صرفا جهت شوخی و خندست نه توهین کردن دارین زیادی جدی میگیرین حقیقتش بهتره کمتر جو بدیم نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shazadeh ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 @FayezFayez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 همستر گروه را ترک کرد. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 36 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 همستر چطوری میم میسازه و طرف هلپر شده و وقتی به کامیاب میگی ازت شکایت می کنم و کسایی که تو میتینگ چت میدن از بهتریناش بودن خیلی خیلی خوشم اومد داش بازم بساز هم اکنون، Hamester گفته است: داداش تو دیس ندی سنگین تره واست به منمیگنگادپوری تا ۵ تا دیس بعدیت میمآماده دارم اینقدر سیرکی داداش دلم نمیاد بکتو بدم داداش ادامه بده من با توام هم اکنون، Fayez گفته است: منم بلدم دیس بد بدم ولی دیس هامو سرزنشگر نمیکنم که کسی دلخور نشه سیرک هم کلمه مناسبی نیست عزیزم دلقک بازی واسه کسی در نیوردم حالا هم موفق باشی داداش تو هم ادامه بده من به همستر الکی گفتم من با توام حقیقتاXD هم اکنون، moji گفته است: اقا میم صرفا جهت شوخی و خندست نه توهین کردن دارین زیادی جدی میگیرین حقیقتش بهتره کمتر جو بدیم اینا که همش شوخیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 عالی نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 4 دقیقه قبل، Hamester گفته است: داداش تو دیس ندی سنگین تره واست به منمیگنگادپوری تا ۵ تا دیس بعدیت میمآماده دارم اینقدر سیرکی داداش دلم نمیاد بکتو بدم هم اکنون، Fayez گفته است: منم بلدم دیس بد بدم ولی دیس هامو سرزنشگر نمیکنم که کسی دلخور نشه سیرک هم کلمه مناسبی نیست عزیزم دلقک بازی واسه کسی در نیوردم حالا هم موفق باشی @Farab داداش اینا چی میگن؟؟؟ تصدیق میکنی یا پارت هایه بعدیه خودمونو بدیم بیرون؟ Farab: در نمیزنم میام با لگد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام دوستان بعد از شایعات اخیر نیاز شد یه میم دیگه هم بزنیم بعدش بمیریم جهت مسمومیت کلیک کنید @Robert @SFC @Kamyab @Fail @AdmBoT @AlonSo @Integer @FriendOfGod @moji @Vortlu @Thekiyarash @None @ijoker @Forces @Alarm @DoNaLd @Slap @NtXorG @Mastery و بقیه عزیزان... @Hamester = 1 _ 1 گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd 2 12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 32 دقیقه قبل، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 3 دقیقه قبل، Hamester گفته است: گفتم جوابتو همینجا بدم ارزش نداشت تاپیک جدید بزنم DD: @AdmBoTهمستر از طریق لینک دعوت به گروه پیوست . @moji @Integer @ThunderStorm @DoNaLd نکته:به چیزی که روی جعبه نوشته دقت نکنین نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.