hercule ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 دهنت سرویس سه ساعت با این وضعیت نت منتظرم باز بشه که بعد از باز شدن پوکیدم 1 نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HashashiN ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 19:19، ijoker گفته است: انسانیت هنوز نمرده!!! خبری که استقلالی ها پس از شنیدنش اشک هایشان در چشمشان حلقه زد!!! 2 روز پیش ساعاتی بعد از برد پرسپولیس مردم برای شادی جمع شده و هر کس به طوری شادی خود را بروز می داد! در این میان چیزی که توجه مرا به خود جلب کرد انسانیت دختر بچه 7 ساله پرسپولیسی بود که در آن لحظه به فکر غم و اندوه بی پایان هواداران استقلال بوده و با همراه کردن جام های قهرمانی تیم استقلال از آنان دل جویی کرده و موجب شد تا بقیه هواداران پرسپولیس نیز به خاطر حرکت زیبای دختر بچه، با جام های استقلال به خیابان ها آمدند و آز استقلالی ها دل جویی کردند. هواداران استقلال نیز پس از ملاحضه این صحنه بشر دوستانه، اشک در چشمانشان حلقه بست و با سکوت هر چه بیشتر در خانه هایشان ماندگار شدند. عکس های دختر بچه با جام استقلال: واکنش بزن برو قبل اینکه عکس باز بشه: بعد از اینکه عکس کامل باز شد: نقل قول دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iArash ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 رکب خوردیم کیومرث نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanmomenii ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 هی نقل قول .My Account's لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astolfo ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 نقل قول CL Cahampion League Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanmomenii ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 نقل قول .My Account's لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.