ijoker ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 انسانیت هنوز نمرده!!! خبری که استقلالی ها پس از شنیدنش اشک هایشان در چشمشان حلقه زد!!! 2 روز پیش ساعاتی بعد از برد پرسپولیس مردم برای شادی جمع شده و هر کس به طوری شادی خود را بروز می داد! در این میان چیزی که توجه مرا به خود جلب کرد انسانیت دختر بچه 7 ساله پرسپولیسی بود که در آن لحظه به فکر غم و اندوه بی پایان هواداران استقلال بوده و با همراه کردن جام های قهرمانی تیم استقلال از آنان دل جویی کرده و موجب شد تا بقیه هواداران پرسپولیس نیز به خاطر حرکت زیبای دختر بچه، با جام های استقلال به خیابان ها آمدند و آز استقلالی ها دل جویی کردند. هواداران استقلال نیز پس از ملاحضه این صحنه بشر دوستانه، اشک در چشمانشان حلقه بست و با سکوت هر چه بیشتر در خانه هایشان ماندگار شدند. عکس های دختر بچه با جام استقلال: واکنش بزن برو 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 وای خدا ازت نگذره نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 رکب زد که نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 نباید همچین اتفاقی میافتاد نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 پاشیدم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 شهر عجیبیه واقعاً نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 پرتاب شدم نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 دمت گرم عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 منم اگه حکومتی بودم الان دو تا چمپیونز لیگ داشتم نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eye ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 18 ساعت قبل، ijoker گفته است: انسانیت هنوز نمرده!!! خبری که استقلالی ها پس از شنیدنش اشک هایشان در چشمشان حلقه زد!!! 2 روز پیش ساعاتی بعد از برد پرسپولیس مردم برای شادی جمع شده و هر کس به طوری شادی خود را بروز می داد! در این میان چیزی که توجه مرا به خود جلب کرد انسانیت دختر بچه 7 ساله پرسپولیسی بود که در آن لحظه به فکر غم و اندوه بی پایان هواداران استقلال بوده و با همراه کردن جام های قهرمانی تیم استقلال از آنان دل جویی کرده و موجب شد تا بقیه هواداران پرسپولیس نیز به خاطر حرکت زیبای دختر بچه، با جام های استقلال به خیابان ها آمدند و آز استقلالی ها دل جویی کردند. هواداران استقلال نیز پس از ملاحضه این صحنه بشر دوستانه، اشک در چشمانشان حلقه بست و با سکوت هر چه بیشتر در خانه هایشان ماندگار شدند. عکس های دختر بچه با جام استقلال: واکنش بزن برو احسنت بهش نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 18 ساعت قبل، NtXorG گفته است: شهر عجیبیه واقعاً واقعا 16 ساعت قبل، MoSSaKeN گفته است: پرتاب شدم کجا؟ 16 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: دمت گرم عالی بود فدات 15 ساعت قبل، H0sein گفته است: منم اگه حکومتی بودم الان دو تا چمپیونز لیگ داشتم XD دولت هاااا عوض شد ولی این حرف رو کنار نزاشتید. می خواستم این کار بشر دوستانه رو منم انجام بدم ولی وقت نداشتم ولی مطمئن باش یه عکس از جا مو واست میفرستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
varalos ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 از کارد خارج شدم به مفهوم پرتاب شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 23 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: وای خدا ازت نگذره XD 23 ساعت قبل، AlonSo گفته است: رکب زد که همینش خوبه 23 ساعت قبل، Vortlu گفته است: نباید همچین اتفاقی میافتاد دیگه دیره خبر دیگه ای هم در راه هست!!! 22 ساعت قبل، Alarm گفته است: پاشیدم کجایی بیام جمعت کنم؟ 8 ساعت قبل، FireMonkey گفته است: خوبه خوب نیست عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 2 ساعت قبل، varalos گفته است: از کارد خارج شدم به مفهوم پرتاب شدم کادر* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 درسته اصلا از فوتبال خوشم نمیاد و ازش بدم میاد ولی بنظرم کار پدرش استباه و بی فرهنگانس یعنی چی دست بچت آفتابه آبی بدی سراسر شهر ول بچرخی این ته بی فرهنگیه بخاطر یدونه فوتبال راضی هستین همو بکشین همین فوتبال بیشتر باعث شده تو ایران نژاد پرستی رواج پیدا کنه فکر کنم تیمای شهر ایرانو برمیداشتن ملت شادتر بودن و بی فرهنگیا تموم میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 ۱ ساعت قبل، iDaniel گفته است: درسته اصلا از فوتبال خوشم نمیاد و ازش بدم میاد ولی بنظرم کار پدرش استباه و بی فرهنگانس یعنی چی دست بچت آفتابه آبی بدی سراسر شهر ول بچرخی این ته بی فرهنگیه بخاطر یدونه فوتبال راضی هستین همو بکشین همین فوتبال بیشتر باعث شده تو ایران نژاد پرستی رواج پیدا کنه فکر کنم تیمای شهر ایرانو برمیداشتن ملت شادتر بودن و بی فرهنگیا تموم میشد حال ندارم سرش باهات بحث کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 هم اکنون، ijoker گفته است: حال ندارم سرش باهات بحث کنم بایدم بحث نکنی چون تو این عکس چیزی جز بی فرهنگی به چشمم نخورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 ۱ ساعت قبل، iDaniel گفته است: بایدم بحث نکنی چون تو این عکس چیزی جز بی فرهنگی به چشمم نخورد همه این مسابقات همش یه بازی که مردم تو این اوضاع کشور که معلومه به عنوان دل خوشی بهش نگاه می کنند اغلب افراد 2 ساعت قبل، iDaniel گفته است: درسته اصلا از فوتبال خوشم نمیاد و ازش بدم میاد ولی بنظرم کار پدرش استباه و بی فرهنگانس یعنی چی دست بچت آفتابه آبی بدی سراسر شهر ول بچرخی این ته بی فرهنگیه بخاطر یدونه فوتبال راضی هستین همو بکشین همین فوتبال بیشتر باعث شده تو ایران نژاد پرستی رواج پیدا کنه فکر کنم تیمای شهر ایرانو برمیداشتن ملت شادتر بودن و بی فرهنگیا تموم میشد من خودم چندین سال فوتسال و فوتبال بازی کردم ولی در نهایت فوتبالی نیستم و پرسپولیس رو انتخاب کردم که همینطوری سر کل کل های شیرینش یکم ادم هواسش نسبت به اوضاع پرت بشه دوم اینکه اگه کسی میبینه بخاطر این بازیا حتی دست به چاقو کشی میبره، مشکل از جنبه اون فرد هست نه اجتماع اگه بخوایم اینطور که تو میگی فکر کنیم پس همه کشور ها و ملت ها بی فرهنگ اند فقط تو خوبی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 20:19، ijoker گفته است: انسانیت هنوز نمرده!!! خبری که استقلالی ها پس از شنیدنش اشک هایشان در چشمشان حلقه زد!!! 2 روز پیش ساعاتی بعد از برد پرسپولیس مردم برای شادی جمع شده و هر کس به طوری شادی خود را بروز می داد! در این میان چیزی که توجه مرا به خود جلب کرد انسانیت دختر بچه 7 ساله پرسپولیسی بود که در آن لحظه به فکر غم و اندوه بی پایان هواداران استقلال بوده و با همراه کردن جام های قهرمانی تیم استقلال از آنان دل جویی کرده و موجب شد تا بقیه هواداران پرسپولیس نیز به خاطر حرکت زیبای دختر بچه، با جام های استقلال به خیابان ها آمدند و آز استقلالی ها دل جویی کردند. هواداران استقلال نیز پس از ملاحضه این صحنه بشر دوستانه، اشک در چشمانشان حلقه بست و با سکوت هر چه بیشتر در خانه هایشان ماندگار شدند. عکس های دختر بچه با جام استقلال: واکنش بزن برو داداش تایتل رو دیدم فکر کردم کسی مرده کلیک کردم روش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 19:19، ijoker گفته است: انسانیت هنوز نمرده!!! خبری که استقلالی ها پس از شنیدنش اشک هایشان در چشمشان حلقه زد!!! 2 روز پیش ساعاتی بعد از برد پرسپولیس مردم برای شادی جمع شده و هر کس به طوری شادی خود را بروز می داد! در این میان چیزی که توجه مرا به خود جلب کرد انسانیت دختر بچه 7 ساله پرسپولیسی بود که در آن لحظه به فکر غم و اندوه بی پایان هواداران استقلال بوده و با همراه کردن جام های قهرمانی تیم استقلال از آنان دل جویی کرده و موجب شد تا بقیه هواداران پرسپولیس نیز به خاطر حرکت زیبای دختر بچه، با جام های استقلال به خیابان ها آمدند و آز استقلالی ها دل جویی کردند. هواداران استقلال نیز پس از ملاحضه این صحنه بشر دوستانه، اشک در چشمانشان حلقه بست و با سکوت هر چه بیشتر در خانه هایشان ماندگار شدند. عکس های دختر بچه با جام استقلال: واکنش بزن برو واکنش استقلالی ها : نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 جالب نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.