Quff ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 (ویرایش شده) به نام خدا خب سلام میکنم خدمت تمام دوستان عزیز تر از جانم. همون طور که معلومه و میبینید اخبار هفته اخیر بازی رو دارم خدمتتون نشر میدم. (اولین مجله بنده هست کم و کسری بود ببخشید.) خب از موضوع اصلی خارج نشیم بریم برای اخبر اول. این دو خیر عزیز هر شب به خونه مستضعفان غذا می رسونن خدا خیرتون بده 2-خبر دوم، همراه با وندی باش. مثل این که خیرین داستان ما به مشکلاتی بر خوردن عکس گویای همه چیزه 3-خبر سوم، همراه با وندی باش. مامور عزیز بیمارستان ارسا کیا بعد از گذاشتن تبلیغات بی مورد خود کیک شد و تصمیم به خود کشی گرفت. (الکی) اینجا هم ناموفق بودن این عمل رو نشون میده 4-خبر چهارم، همراه با وندی باش. جمع شدن پلیر ها در محله (Palomino Creek) و درگیری های پی در پی 5-خبر پنجم، همراه با وندی باش. گیر افتادن یکی از پلیر های عزیز خیلی هم به بنده بد و بیراه گفتن که چرا عکس میگیری کمک کن ولی من کار خودمو کردم 6-و اما خبر چهارم و اخرین خبر، همراه با وندی باش. دوستان زحمت کش (Gleen park) که با خون و جون از این قسمت دفاع میکنم به نفع کلن های خودشون نمیدونم این منطقه چی داره ای خدا . خیلی ممنون که همراه من بودید. خیلی ببخشید اگه کم و کسری داشت. با تشکر از @mehrannnو @MoSSaKeNکه کمکم کردن. در تهیه این مجله. خدا نگهدار. ویرایش شده June 1 توسط Rezafyz آرایش کلمات نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 جالب بود سید نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 بد نبود ولی یکم از رنگ ها استفاده کن جالبتر و قشنگ تر میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 بد نبود خسته نباشی 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در June 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 40 دقیقه قبل، Fail گفته است: جالب بود سید فدای شما نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در June 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 37 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: بد نبود ولی یکم از رنگ ها استفاده کن جالبتر و قشنگ تر میشه چشم حتما نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 بسیار عالی همراه با جای فراوان برای پیشرفت موفق باشی نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در June 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 1 دقیقه قبل، MoSSaKeN گفته است: بسیار عالی همراه با جای فراوان برای پیشرفت موفق باشی ببخشید دیگه یکم درگیری امتحان ها و از این جور موضوع هاست خیلی قوی تر بعدی رو میدم نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 خوب بود نقل قول ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirToughi ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 جسارتا چرا خَیِر هاتون جلو مستظعفه دست گدایی بلند کردن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 جالب بود موفق باشی نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در June 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2 8 ساعت قبل، AmirToughi گفته است: جسارتا چرا خَیِر هاتون جلو مستظعفه دست گدایی بلند کردن؟ ارساکیا سینی نداره نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirToughi ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 در ۱۴۰۳/۳/۱۳ در 08:46، Rezafyz گفته است: ارساکیا سینی نداره Toys/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 فوق العاده زیبا نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingbnana ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 مثل همیشه عالی بود پسر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 در ۱۴۰۳/۳/۱۲ در 21:38، Rezafyz گفته است: به نام خدا خب سلام میکنم خدمت تمام دوستان عزیز تر از جانم. همون طور که معلومه و میبینید اخبار هفته اخیر بازی رو دارم خدمتتون نشر میدم. (اولین مجله بنده هست کم و کسری بود ببخشید.) خب از موضوع اصلی خارج نشیم بریم برای اخبر اول. این دو خیر عزیز هر شب به خونه مستضعفان غذا می رسونن خدا خیرتون بده 2-خبر دوم، همراه با وندی باش. مثل این که خیرین داستان ما به مشکلاتی بر خوردن عکس گویای همه چیزه 3-خبر سوم، همراه با وندی باش. مامور عزیز بیمارستان ارسا کیا بعد از گذاشتن تبلیغات بی مورد خود کیک شد و تصمیم به خود کشی گرفت. (الکی) اینجا هم ناموفق بودن این عمل رو نشون میده 4-خبر چهارم، همراه با وندی باش. جمع شدن پلیر ها در محله (Palomino Creek) و درگیری های پی در پی 5-خبر پنجم، همراه با وندی باش. گیر افتادن یکی از پلیر های عزیز خیلی هم به بنده بد و بیراه گفتن که چرا عکس میگیری کمک کن ولی من کار خودمو کردم 6-و اما خبر چهارم و اخرین خبر، همراه با وندی باش. دوستان زحمت کش (Gleen park) که با خون و جون از این قسمت دفاع میکنم به نفع کلن های خودشون نمیدونم این منطقه چی داره ای خدا . خیلی ممنون که همراه من بودید. خیلی ببخشید اگه کم و کسری داشت. با تشکر از @mehrannnو @MoSSaKeNکه کمکم کردن. در تهیه این مجله. خدا نگهدار. جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 قوی و جالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 بنازم ولی منطقه گلن پارک و کل منطقه ها واس ماس @Semtex اسکین پیرزن چاق با ساون آف باشه؟ نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 با سلام خدمت خبرنگار عزیز @Rezafyz مجله هفتگی شما تایید شد موفق باشید. نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.