2930338593 ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/a34031_24logs.zip - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: وقتی لانچر برای ویندوز رو دانلود میکنم تا نصف دانلود میشه بعد قطع میشه وقتی دوباره شروع دانلود رو میزنم از اول دانلود میشه نقل قول لینک به دیدگاه
AminLr ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 از اروری ک میده اسکرین شات بگیر بزار اگه تونستی از دی ان اس استفاده گن نقل قول لینک به دیدگاه
Thekiyarash ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 منم همین مشکل رو داشتم بخاطر همین نسخه پیسی رو ریختم رو اندروید بعدش انتقال دادم پیسی و نصبش کردم نقل قول :My account لینک به دیدگاه
2930338593 ارسال شده در June 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 5 ساعت قبل، Thekiyarash گفته است: منم همین مشکل رو داشتم بخاطر همین نسخه پیسی رو ریختم رو اندروید بعدش انتقال دادم پیسی و نصبش کردم منم همین کار رو کردم نقل قول لینک به دیدگاه
Therock ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 با سلام از گوگل دانلود نکنید ارساکیا رو از یک سایت دیگر استفاده کنید منم این مشکل رو داشتم نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.