hercule ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 درود من با لپتاپ بازی میکنم ( ویندوز ۱۰ ) و یه مشکل دارم اونم اینه وقتی f2رو میگیرم صدا کم میشه ولی در واقع باید مایک بده سر همین قضیه من مجبور میشم هر سری وقتی میخوام مایک بدم باید fn رو بگیرم گوگل رو هم زیره رو کردم نتونستم انجام بدم یه قسمت بایوس هم هست ولی نمیدونم چجوری برم اونجا ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 25 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25 Esc + Fn بگیر، غیر فعال میشه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hercule ارسال شده در May 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 در ۱۴۰۳/۳/۵ در 18:55، AdmBoT گفته است: Esc + Fn بگیر، غیر فعال میشه گرفتم نشد بعد یکی دیگه هم هست بایوس میخوام وارد بایوس شم نمیتونم نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 در ۱۴۰۳/۳/۲ در 22:17، hercule گفته است: درود من با لپتاپ بازی میکنم ( ویندوز ۱۰ ) و یه مشکل دارم اونم اینه وقتی f2رو میگیرم صدا کم میشه ولی در واقع باید مایک بده سر همین قضیه من مجبور میشم هر سری وقتی میخوام مایک بدم باید fn رو بگیرم گوگل رو هم زیره رو کردم نتونستم انجام بدم یه قسمت بایوس هم هست ولی نمیدونم چجوری برم اونجا ممنون میشم کمکم کنید. باید بیندش bind رو غیر فعال بعد دوباره رو هر دکمه خواستی بیند کنی نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hercule ارسال شده در May 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 1 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: باید بیندش bind رو غیر فعال بعد دوباره رو هر دکمه خواستی بیند کنی خب چجوری bind رو غیر فعال کنم نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rescuer ارسال شده در September 23 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 درود. لانچر این قابلیت را به شما می دهد که با زدن F11 بتوانید دکمه مربوط به پخش صدا (F2) را باب میل خودتان تغییر دهید. موفق و موید باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.