samcoder ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 سلام بر شما زیبایان خب این تاپیک ادامه تاپیک قبلی منه اگه نمیدونید داستان از چه قراره توی تاپیک قبلی یه اتفاقات افتاد که من کلا به مغز بعضی از دوستان شک کردم (با کمال احترام) بعضی از دوستان که کلا حرف بنده رو اشتباه فهمیده بودن و فک میکردن یه ماد هست بعضی از دوستان هم تاپیک من رو یه بازار یابی خوب دیده بودند و میخواستن نمونه های این اپ رو بفروشن بعضی ها هم شروع به نوشتن اسکریپت هایی کرده بودند که اصلا شبیه به راب ارساکیا نیست و .... خلاصه اینها باعث شدن که من دست به کیبرد شم و توی 2 ساعت این وب اپ رو با node , express, ejs , bootstrap , html , css , js توسعه بدم و بصورت رایگان در اختیار شما قرار بدم برای ورود میتونید روی arsa کلید کنید و ازش استفاده کنید دوستان همونظور که گفتم این اپ توی 2 ساعت توسعه داده شده و یه نسخه ازمایشی هست و هدفم از ساختنش با این همه عجله این بوده که به دوستان بفهمونم منظورم چیه مگر نه اصلا قرار نبود اینشکلی باشه قبول دارم ui خرابه و باید بیشتر روی منطقش کار شه و اگه کسی سورس رو میخواست پی وی پیام بده در خدمتش هستم 3 نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IARMIN ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 در ۱۴۰۳/۳/۱ در 02:01، samcoder گفته است: سلام بر شما زیبایان خب این تاپیک ادامه تاپیک قبلی منه اگه نمیدونید داستان از چه قراره توی تاپیک قبلی یه اتفاقات افتاد که من کلا به مغز بعضی از دوستان شک کردم (با کمال احترام) بعضی از دوستان که کلا حرف بنده رو اشتباه فهمیده بودن و فک میکردن یه ماد هست بعضی از دوستان هم تاپیک من رو یه بازار یابی خوب دیده بودند و میخواستن نمونه های این اپ رو بفروشن بعضی ها هم شروع به نوشتن اسکریپت هایی کرده بودند که اصلا شبیه به راب ارساکیا نیست و .... خلاصه اینها باعث شدن که من دست به کیبرد شم و توی 2 ساعت این وب اپ رو با node , express, ejs , bootstrap , html , css , js توسعه بدم و بصورت رایگان در اختیار شما قرار بدم برای ورود میتونید روی arsa کلید کنید و ازش استفاده کنید دوستان همونظور که گفتم این اپ توی 2 ساعت توسعه داده شده و یه نسخه ازمایشی هست و هدفم از ساختنش با این همه عجله این بوده که به دوستان بفهمونم منظورم چیه مگر نه اصلا قرار نبود اینشکلی باشه قبول دارم ui خرابه و باید بیشتر روی منطقش کار شه و اگه کسی سورس رو میخواست پی وی پیام بده در خدمتش هستم چ عدد سختی افتاد نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 ۱ ساعت قبل، ARMIIN گفته است: چ عدد سختی افتاد عدد ها درندمه باید شانست خوب باشه نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 داداش دستخوش بنازمت حرف نداری 1 نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 سخته باو نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 هم اکنون، ArmoRed گفته است: سخته باو خب هک بانکه دیگه نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 ران نمیشه سطح نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 9 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: ران نمیشه سطح دادا به من میگی سطح حداقل کال نده دنبال لینک اصلی برنامه اگه برنامه ای که ساختی در سطحش نیست عب نداره فشار نخور میرسی ایشالله 1 نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 8 ساعت قبل، samcoder گفته است: دادا به من میگی سطح حداقل کال نده دنبال لینک اصلی برنامه اگه برنامه ای که ساختی در سطحش نیست عب نداره فشار نخور میرسی ایشالله دوست دارم نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 14 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: دوست دارم خرت از پل گذشته دیگه عب نداره به تو میرسه نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 ۱ ساعت قبل، samcoder گفته است: خرت از پل گذشته دیگه عب نداره به تو میرسه i love you give me a kiss نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 این سایت فروخته شده با تشکر samcoder نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 2 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2 عالی بود 1 نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 باز نمیشه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 اره باز نمیشه در ۱۴۰۳/۳/۱ در 02:01، samcoder گفته است: سلام بر شما زیبایان خب این تاپیک ادامه تاپیک قبلی منه اگه نمیدونید داستان از چه قراره توی تاپیک قبلی یه اتفاقات افتاد که من کلا به مغز بعضی از دوستان شک کردم (با کمال احترام) بعضی از دوستان که کلا حرف بنده رو اشتباه فهمیده بودن و فک میکردن یه ماد هست بعضی از دوستان هم تاپیک من رو یه بازار یابی خوب دیده بودند و میخواستن نمونه های این اپ رو بفروشن بعضی ها هم شروع به نوشتن اسکریپت هایی کرده بودند که اصلا شبیه به راب ارساکیا نیست و .... خلاصه اینها باعث شدن که من دست به کیبرد شم و توی 2 ساعت این وب اپ رو با node , express, ejs , bootstrap , html , css , js توسعه بدم و بصورت رایگان در اختیار شما قرار بدم برای ورود میتونید روی arsa کلید کنید و ازش استفاده کنید دوستان همونظور که گفتم این اپ توی 2 ساعت توسعه داده شده و یه نسخه ازمایشی هست و هدفم از ساختنش با این همه عجله این بوده که به دوستان بفهمونم منظورم چیه مگر نه اصلا قرار نبود اینشکلی باشه قبول دارم ui خرابه و باید بیشتر روی منطقش کار شه و اگه کسی سورس رو میخواست پی وی پیام بده در خدمتش هستم نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadjavadshootisava ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 در ۱۴۰۳/۳/۲ در 23:58، samcoder گفته است: خب هک بانکه دیگه داداش میرم تو سایتی که گذاشتی باز نمیشه چی کار کنم؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 10 دقیقه قبل، mamadjavadshootisava گفته است: داداش میرم تو سایتی که گذاشتی باز نمیشه چی کار کنم؟؟؟؟؟ من برنامه دارم PM بهم بده نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 در ۱۴۰۳/۳/۱ در 02:01، samcoder گفته است: سلام بر شما زیبایان خب این تاپیک ادامه تاپیک قبلی منه اگه نمیدونید داستان از چه قراره توی تاپیک قبلی یه اتفاقات افتاد که من کلا به مغز بعضی از دوستان شک کردم (با کمال احترام) بعضی از دوستان که کلا حرف بنده رو اشتباه فهمیده بودن و فک میکردن یه ماد هست بعضی از دوستان هم تاپیک من رو یه بازار یابی خوب دیده بودند و میخواستن نمونه های این اپ رو بفروشن بعضی ها هم شروع به نوشتن اسکریپت هایی کرده بودند که اصلا شبیه به راب ارساکیا نیست و .... خلاصه اینها باعث شدن که من دست به کیبرد شم و توی 2 ساعت این وب اپ رو با node , express, ejs , bootstrap , html , css , js توسعه بدم و بصورت رایگان در اختیار شما قرار بدم برای ورود میتونید روی arsa کلید کنید و ازش استفاده کنید دوستان همونظور که گفتم این اپ توی 2 ساعت توسعه داده شده و یه نسخه ازمایشی هست و هدفم از ساختنش با این همه عجله این بوده که به دوستان بفهمونم منظورم چیه مگر نه اصلا قرار نبود اینشکلی باشه قبول دارم ui خرابه و باید بیشتر روی منطقش کار شه و اگه کسی سورس رو میخواست پی وی پیام بده در خدمتش هستم پشت کارت را دوست داشتم همون تاپیک اولت هم این تاپیک 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadjavadshootisava ارسال شده در August 19 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19 در ۱۴۰۳/۵/۲۸ در 18:15، IGNOR گفته است: من برنامه دارم PM بهم بده نمی تونم PM بدم اگه میشه همین جا لسینک بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadjavadshootisava ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 2 ساعت قبل، mamadjavadshootisava گفته است: نمی تونم PM بدم اگه میشه همین جا لسینک بده لیک بده دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 @mamadjavadshootisava لینکش خرابه گویا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SubUrbaN ارسال شده در August 25 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 باز نمیشه نقل قول !Showed Them Niggaz Who's Gangsta MY FRIENDS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 عالی. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.