Pooriya ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 8 دقیقه قبل، Alonso گفته است: جیگر هکر اوممممممم نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 8 ساعت قبل، samcoder گفته است: درستش کردم لینکش بله ولی اکثر دوستان برای پی سی درست کردن و بصورت پولی به پلیر ها میدن ولی من بصورت وب و رایگانن درستش کردم که هر کسی دوست داشت با هر سیستم عاملی ازش استفاه کنه داداش تو کد های HTML ات <Button> زدیا فکر کنم ایستگاه گیریه؟ چرا دکمه هاش کار نمیکنن نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 17 دقیقه قبل، Integer گفته است: داداش تو کد های HTML ات <Button> زدیا فکر کنم ایستگاه گیریه؟ چرا دکمه هاش کار نمیکنن کار که میکنن فقط haver , action خاصی براشون تعریف نکردم. نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 1 ساعت قبل، Slap گفته است: عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس داداش چی شده؟ نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARMIIN ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 اقا اگه کسی برنامش رو داره بفرسته نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 1 ساعت قبل، ARMIIN گفته است: اقا اگه کسی برنامش رو داره بفرسته http://Arsa.liara.run نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 سلام حاجی برنامش رو میخوام از کجا بگیرم؟ 2 ساعت قبل، samcoder گفته است: http://Arsa.liara.run برنامش رو میخوام دانلود کنم نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 و اینم اخرین اپدیت که یه تایمر بهش اضافه کردم و ui رو تغییر دادم نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 تمرین چیه ی دقیقه میدم بات کمتر 15ثانیه حلش میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 هکر های قدیمی دیگر معتبر نیستند.... باید بریم دیگه تو کار برنامه نویسی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 در ۱۴۰۳/۳/۲ در 11:10، samcoder گفته است: http://Arsa.liara.run این اپ فروخته شد ممنون از همراهی شماsamcoder نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 (ویرایش شده) برید کنار من وارد میشوم !!! البته برای راب بیز... https://uploadkon.ir/uploads/6ac215_24bandicam-2024-07-15-17-26-00-869.mp4 اگه کسی خواست اینو بگه ویرایش شده July 15 توسط Carl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 44 دقیقه قبل، Carl گفته است: برید کنار من وارد میشوم !!! البته برای راب بیز... https://uploadkon.ir/uploads/6ac215_24bandicam-2024-07-15-17-26-00-869.mp4 اگه کسی خواست اینو بگه برا راب بانک بگو راب بیز من مثلن توی 30ثانیه میزنم رو هوا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 3 ساعت قبل، EzraeeI گفته است: برا راب بانک بگو راب بیز من مثلن توی 30ثانیه میزنم رو هوا راستش تا حالا هکر نبودم نمیدونم چجوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 34 دقیقه قبل، Carl گفته است: راستش تا حالا هکر نبودم نمیدونم چجوریه اها اوکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در July 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 در ۱۴۰۳/۴/۲۵ در 17:31، Carl گفته است: برید کنار من وارد میشوم !!! البته برای راب بیز... https://uploadkon.ir/uploads/6ac215_24bandicam-2024-07-15-17-26-00-869.mp4 اگه کسی خواست اینو بگه ماشالله دادا ولی تعریف از خود نباشه هنوز مونده برسی نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 1 ساعت قبل، samcoder گفته است: ماشالله دادا ولی تعریف از خود نباشه هنوز مونده برسی بیا برو من اصلا فرانت اند برنامه های اداری کار میکنم تو وب کار میکینی چه ربطی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در July 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 27 دقیقه قبل، Carl گفته است: بیا برو من اصلا فرانت اند برنامه های اداری کار میکنم تو وب کار میکینی چه ربطی داره فرانت اند برنامه های اداری؟ طنز جالبی بود با الکترون اپ های دسکتاپ هم میزنم ولی بزار انگیزت رو خراب نکنم کارت جالب بود موفق باشی نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 نیستی دادا تو باغ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 در ۱۴۰۳/۳/۱ در 18:22، Slap گفته است: راستی, برنامه ای که پزش رو میدادی رو ساختم: عه پروژه خودمونم که هستش (Midngame) به به نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 در ۱۴۰۳/۳/۱ در 18:22، Slap گفته است: خواستید بگید Exe رو میدم @Slapاگه میشه زحمتشو بکش فایل Exe شو بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 حداقل اینقدر بحث میکنید لینک دانلود رو هم بزارید که ما کم سطح ها استفاده کنیم و لینک هایی که میزارید مشکل DNS دارن اونارو خیلی امتحان کردیم حتی تو اندروید هم ولی باز نمیشه 2 دقیقه قبل، VoLdeMorT گفته است: حداقل اینقدر بحث میکنید لینک دانلود رو هم بزارید که ما کم سطح ها استفاده کنیم نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 حالا این خوبه یه سری exe دارن خودش هک میکنه راحت نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در October 2 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2 در ۱۴۰۳/۴/۲۵ در 17:31، Carl گفته است: برید کنار من وارد میشوم !!! البته برای راب بیز... https://uploadkon.ir/uploads/6ac215_24bandicam-2024-07-15-17-26-00-869.mp4 اگه کسی خواست اینو بگه داداش عزیزم API نزدی به Arsacia که از اونجا عدد رو برداره بیاد بهت بگه چیه برنامه تمرین هست نه هک بانک. API هم نمی دن به ما که. اگه بتونی کد های من از پایتون نوشتم به #C با Chatgpt تبدیل کنی و باهاش یه محیط گرافیکی با C# Windows فرم بسازی دیگه نیازی به وارد کردن کد در جاها و سایت های دیگه نیست و فقط یک فایل exe می خواد و با کلید های ماشین حساب هم بشه کار کرد عدد وارد کنیم. نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaMbIZ ارسال شده در October 3 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 سلام @samcoderعزیز خوبی ایده خفنی داری اگر کمکی چیزی خواستی بیا من کمکت میکنم اگر کسی این ایده به ذهنش نرسیده باشه نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.