samcoder ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 سلام زیبا رویان من سام ام و یه ایده ای دیشب به ذهنم رسید ساخت یه سایت برای تمرین هکری راب بانک ارساکیا یه جورای یه شبیه سازه که میتونید توی اون بار ها و بار ها تلاش و تمرین کنید تا به یه هکر پرو بانک تبدیل شید اما هنوز این برنامه اماده نشده و من تصمیم گرفتم قبل از انتشارش با شما یکمی مشورت کنم بنظر شما این برنامه رو بسازم ( یعنی اینکه ازش حمایت میکنید )؟ ارساکیا به این برنامه گیر نمیده؟ @Ali و این رو هم اضافه کنم که این برنامه قراره اپن سورس باشه یعنی شما اگه به تکنولوژی هایی که توی اون استفاده کردم مسلط باشید میتونید فروم به من پیام بدید که من کد هاشو براتون ارسال کنم و هر تغییری که دوست داشتید روش عمال کنید و باز اگه دوست داشتید اون سورس جدید رو در اختیار من بزارید که من اونو با اسم خودتون پابلیک کنم. نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 دیر اومدی دادا @Slap قبل شما دست به کار شده 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 @Syd دادا چه خبر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 هم اکنون، AdmBoT گفته است: دیر اومدی دادا @Slap قبل شما دست به کار شده ع پس کنسله نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 کیکه یا واقعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 خسته نباشی دادا برنامه رو میفروشم هر کی میخره بیاد پی ام بده نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 11 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: @Syd دادا چه خبر؟ این راهی که ایشون داره میره رو ما آسفالت کردیم بعد سینه خیز رفتیم داداچ.... بده شیش 1 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 برنامه رو بدید بچه ها @Slap بده @AdmBoT بده @Syd بده نقل قول Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 4 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: خسته نباشی دادا برنامه رو میفروشم هر کی میخره بیاد پی ام بده دادا من گفتم قراره پابلیک یا عمومیش کنم خبری از فروختن نیست نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 ۱ ساعت قبل، Syd گفته است: این راهی که ایشون داره میره رو ما آسفالت کردیم بعد سینه خیز رفتیم داداچ.... بده شیش بنازم پرچمت بالاس نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 8 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: خسته نباشی دادا برنامه رو میفروشم هر کی میخره بیاد پی ام بده پی ام دادم قیمت بگ.و نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 این برنامه دیگه خز شده هرکسی داره اینارو نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 @Syd نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 در ۱۴۰۳/۲/۲۹ در 18:47، samcoder گفته است: سلام زیبا رویان من سام ام و یه ایده ای دیشب به ذهنم رسید ساخت یه سایت برای تمرین هکری راب بانک ارساکیا یه جورای یه شبیه سازه که میتونید توی اون بار ها و بار ها تلاش و تمرین کنید تا به یه هکر پرو بانک تبدیل شید اما هنوز این برنامه اماده نشده و من تصمیم گرفتم قبل از انتشارش با شما یکمی مشورت کنم بنظر شما این برنامه رو بسازم ( یعنی اینکه ازش حمایت میکنید )؟ ارساکیا به این برنامه گیر نمیده؟ @Ali و این رو هم اضافه کنم که این برنامه قراره اپن سورس باشه یعنی شما اگه به تکنولوژی هایی که توی اون استفاده کردم مسلط باشید میتونید فروم به من پیام بدید که من کد هاشو براتون ارسال کنم و هر تغییری که دوست داشتید روش عمال کنید و باز اگه دوست داشتید اون سورس جدید رو در اختیار من بزارید که من اونو با اسم خودتون پابلیک کنم. داش چیز خیلی سیمپل ای هست دوست داری بساز اما تاخیر و رزولوشن خود بازی رو نمیشه دقیق با برنامه مطابقت داد ولی اگه دوست داشته باشی بسازی کلا کار 15 دقیقه کد هست طبق تجربم برای ساخت این برنامه: داخل پایتون کتابخانه های CustomTkinter - Tkinter - Random به کارتون میاد داخل #C هم NameSpace با نام System به کارتون میاد با Class رندوم و Math که میتونید با یه WindowsForm ساده داخل برنامه Visual Studio دکمه هارو پیاده سازی کنید داخل ++C مشابه C میتونید هم از توابع داخلی خودش استفاده کنید ولی باز هم Math.h و cstdlib به کارتون میاد ولی تو میخوای داخل سایت بسازی یکم جالبه امتحان نکردم نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 (ویرایش شده) 13 دقیقه قبل، Slap گفته است: داش چیز خیلی سیمپل ای هست دوست داری بساز اما تاخیر و رزولوشن خود بازی رو نمیشه دقیق با برنامه مطابقت داد ولی اگه دوست داشته باشی بسازی کلا کار 15 دقیقه کد هست طبق تجربم برای ساخت این برنامه: داخل پایتون کتابخانه های CustomTkinter - Tkinter - Random به کارتون میاد داخل #C هم NameSpace با نام System به کارتون میاد با Class رندوم و Math که میتونید با یه WindowsForm ساده داخل برنامه Visual Studio دکمه هارو پیاده سازی کنید داخل ++C مشابه C میتونید هم از توابع داخلی خودش استفاده کنید ولی باز هم Math.h و cstdlib به کارتون میاد ولی تو میخوای داخل سایت بسازی یکم جالبه امتحان نکردم سایتم بیا واست میسازیم سی پلاس پلاس هم که فکر نکنم نیازی به استفاده از تابع هاش باشه میشه خودمون هم به چالش بکشیم و خودمون بنویسیم (از تابع هاش استفاده نکنیم دیگه) ویرایش شده May 19 توسط Integer نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARMIIN ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 در ۱۴۰۳/۲/۲۹ در 20:03، AdmBoT گفته است: دیر اومدی دادا @Slap قبل شما دست به کار شده پس برای من بفرستید اپ رو نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 11 ساعت قبل، Slap گفته است: داش چیز خیلی سیمپل ای هست دوست داری بساز اما تاخیر و رزولوشن خود بازی رو نمیشه دقیق با برنامه مطابقت داد ولی اگه دوست داشته باشی بسازی کلا کار 15 دقیقه کد هست طبق تجربم برای ساخت این برنامه: داخل پایتون کتابخانه های CustomTkinter - Tkinter - Random به کارتون میاد داخل #C هم NameSpace با نام System به کارتون میاد با Class رندوم و Math که میتونید با یه WindowsForm ساده داخل برنامه Visual Studio دکمه هارو پیاده سازی کنید داخل ++C مشابه C میتونید هم از توابع داخلی خودش استفاده کنید ولی باز هم Math.h و cstdlib به کارتون میاد ولی تو میخوای داخل سایت بسازی یکم جالبه امتحان نکردم ستون پایتون رو ولش قراره وبش کنم که دسترسی خیلی راحت تری روش باشه و با هر سیستم عاملی بشه ازش استفاده کرد Html , css , js , node , express, bootstrap قراره توش استقاده بشه ولی باز ممنونم از راهنمایت نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 (ویرایش شده) using System; using System.Windows.Forms; public partial class Form1 : Form { private int guess; private Random rnd = new Random(); public Form1() { InitializeComponent(); } public void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { guess = rnd.Next(1, 500000); } public void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { } private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { if (e.KeyCode == Keys.Enter) { int num; if (int.TryParse(textBox1.Text, out num)) { if (num > guess) { label1.Text = "Lower"; textBox1.Text = ""; } else if (num < guess) { label1.Text = "Higher"; textBox1.Text = ""; } else { MessageBox.Show("Well done buddy"); Application.Exit(); } } } } } Thank me later با زبان سی شارپ تو محیط Windows Form، حدس اعداد بین 1 تا 500000 ویرایش شده May 20 توسط Pooriya توضیحات نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 5 ساعت قبل، Pooriya گفته است: using System; using System.Windows.Forms; public partial class Form1 : Form { private int guess; private Random rnd = new Random(); public Form1() { InitializeComponent(); } public void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { guess = rnd.Next(1, 500000); } public void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { } private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { if (e.KeyCode == Keys.Enter) { int num; if (int.TryParse(textBox1.Text, out num)) { if (num > guess) { label1.Text = "Lower"; textBox1.Text = ""; } else if (num < guess) { label1.Text = "Higher"; textBox1.Text = ""; } else { MessageBox.Show("Well done buddy"); Application.Exit(); } } } } } Thank me later با زبان سی شارپ تو محیط Windows Form، حدس اعداد بین 1 تا 500000 دقیقا زدی تو خال 1 نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 در ۱۴۰۳/۲/۳۰ در 07:29، Syd گفته است: این راهی که ایشون داره میره رو ما آسفالت کردیم بعد سینه خیز رفتیم داداچ.... بده شیش بده 66 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 در ۱۴۰۳/۲/۳۰ در 07:59، Syd گفته است: این راهی که ایشون داره میره رو ما آسفالت کردیم بعد سینه خیز رفتیم داداچ.... بده شیش این دیگه واقعن با حرفاش داد شیش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 4 ساعت قبل، Pooriya گفته است: using System; using System.Windows.Forms; public partial class Form1 : Form { private int guess; private Random rnd = new Random(); public Form1() { InitializeComponent(); } public void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { guess = rnd.Next(1, 500000); } public void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { } private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { if (e.KeyCode == Keys.Enter) { int num; if (int.TryParse(textBox1.Text, out num)) { if (num > guess) { label1.Text = "Lower"; textBox1.Text = ""; } else if (num < guess) { label1.Text = "Higher"; textBox1.Text = ""; } else { MessageBox.Show("Well done buddy"); Application.Exit(); } } } } } Thank me later با زبان سی شارپ تو محیط Windows Form، حدس اعداد بین 1 تا 500000 عزیزم این کار رو دیگه همه میتونن انجام بدن اجرا و استفاده از این کد برای کابر عادی قابل انجام نیست! ولی باز ممنونم نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 40 دقیقه قبل، Slap گفته است: System این دقیقن چیکار کنیم یه توزیه فیلمی چیزی بفرس من که دوس دارم بدونم یاد بگیرمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 6 ساعت قبل، Pooriya گفته است: using System; using System.Windows.Forms; public partial class Form1 : Form { private int guess; private Random rnd = new Random(); public Form1() { InitializeComponent(); } public void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { guess = rnd.Next(1, 500000); } public void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { } private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e) { if (e.KeyCode == Keys.Enter) { int num; if (int.TryParse(textBox1.Text, out num)) { if (num > guess) { label1.Text = "Lower"; textBox1.Text = ""; } else if (num < guess) { label1.Text = "Higher"; textBox1.Text = ""; } else { MessageBox.Show("Well done buddy"); Application.Exit(); } } } } } Thank me later با زبان سی شارپ تو محیط Windows Form، حدس اعداد بین 1 تا 500000 اپلیکشینشو نمیفرستی؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 دوستان خودتونو پاره هم بکنید نمیتونید به پای یه هکر که اینهمه تلاش کرده برسید در ضمن فک میکنم این کد ها حدس عدد با کیبورده ولی اگر با موس هم باشه فک نمیکنم باز بتونید به سرعت یه هکر که با هک بانک به این سرعت رسیده برسید @MOHAMMADAFE ببین به کجا رسیدیم ناموسا میخوان با یه اپ بزنن رو دستمون 5 دقیقه قبل، AsirAm گفته است: اپلیکشینشو نمیفرستی؟ اپ لینک چیه دادا سورسه :// کپی کن استفاده کن تا اونجایی میدونم کامپایل هم نمیخواد نقل قول !a None Person Hitman Agency لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.