NtXorG ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 سلام خسته نباشید خدمت شما. درسته مطالب آزاد و بیشتر خنده دار هستن ولی خب این موضوع یکم خنده دار نیست ناراحت کننده هست. خبری که به دست من رسید رفیق خوبم @Name طی تصادفی امروز از پیش ما رفت و برای همیشه ما ترک کرد. پسری که سابقه ای ادمینی داشت بهترین اخلاق، رفتار، مهربونی تمام ولی خب روزگار نزاشت این مهربون بیشتر از این پیشمون بمونه. اصلأ نمیتونم خودمو قانع کنم که چه آدم مهربون گلی از بین مون رفته.! سالار عزیزم روحت شاد. @Name @Meli @Ali @Kamyab @Fayez @Blank @Allison @Fail @moji @ijoker و بقیه دوستان.! 1 26 وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 نمیتونم باور کنم بگو که شوخی میکنی Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 خدارحمت کنه پسر خوبی بود با اینکه نمیشناختم کاش حداقل میدونستم کیه احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 خدارحمتش کنه و به خانوادش و رفیقاش صبر بده pain جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 حالا جدی مرده؟ سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 امیدوارم که این تاپیک یه شوخی باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 این دروغه؟ من که باور نمیکنم *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 خدابیامرزه :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 تنها جایی که دوستم یک نفر دروغ بزنه همین جاست بگو که دروغه؟ خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 امید وارم این تاپیک شوخی باشه My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 منتظر اینم که نقل قول بزنی بگی فقط یک شوخیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 (ویرایش شده) رضا داداش ملتو چیز نکن ناموسا اسم طرف NeverDie عه, چطور بمیره؟! علیرضا هرگز نمیمیره ویرایش شده May 17 توسط None اصلاح متن !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 مارو احساساتی نکن داداش بگو که شوخیه ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 RIP لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 قدر همو بیشتر بدونیم 1 NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 (ویرایش شده) داداش دروغ نگو ناموصا با هم قرار گذاشته بودیم بریم ان جی دوباره تنها کسی که تو ان جی با من بود علیرضا بود. اون کسی که من میشناسم هیچ فقط نمیمیره بگو بای داده تمومش کن ناموصا ویرایش شده May 17 توسط ArmoRed 1 Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 امیدوارم شوخی باشه، اما اگه نه؛ تسلیت میگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 ۱ ساعت قبل، NtXorG گفته است: سلام خسته نباشید خدمت شما. درسته مطالب آزاد و بیشتر خنده دار هستن ولی خب این موضوع یکم خنده دار نیست ناراحت کننده هست. خبری که به دست من رسید رفیق خوبم @Name طی تصادفی امروز از پیش ما رفت و برای همیشه ما ترک کرد. پسری که سابقه ای ادمینی داشت بهترین اخلاق، رفتار، مهربونی تمام ولی خب روزگار نزاشت این مهربون بیشتر از این پیشمون بمونه. اصلأ نمیتونم خودمو قانع کنم که چه آدم مهربون گلی از بین مون رفته.! سالار عزیزم روحت شاد. @Name @Meli @Ali @Kamyab @Fayez @Blank @Allison @Fail @moji @ijoker و بقیه دوستان.! من که این دوستمون رو نمیشناسم ولی امیدوارم شوخی کرده باشی اگرم نه... دیگه مرگه دیگه چی میشه کرد یه روز هم واسه ماست غمناک هست که یه آشنایی رو از دست دادیم ولی چی میشه کرد ادامه داره این زنجیره واس من و تو و همه هم هست خدا روحش رو شاد کنه و سر تقصیراتش بگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 الکیه دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 وای حاجی حاجی من پریروز داشتم باهاش حرف میزدم واییی حاجی شوخیه ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftJad ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 برو جون خودت دروغ نگو 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 11 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: نمیتونم باور کنم بگو که شوخی میکنی خودم هم تو شکم ما دیروز ظهر داشتیم باهم حرف میزدیم. 10 ساعت قبل، moji گفته است: خدارحمتش کنه و به خانوادش و رفیقاش صبر بده pain 9 ساعت قبل، Integer گفته است: حالا جدی مرده؟ داداش دیگه با زندگی یک نفر نمیشه شوخی کرد که. 7 ساعت قبل، Olden گفته است: امیدوارم که این تاپیک یه شوخی باشه خودم هم دلم میخواد خواب باشه یکی بیدارم کنه بگه پاشو ببینم همه چی یک خواب بوده. 4 ساعت قبل، Pythagoras گفته است: این دروغه؟ من که باور نمیکنم داداش با زندگی یک نفر که نمیشه شوخی کرد اخه. وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 دروغه آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 2 ساعت قبل، Alarm گفته است: تنها جایی که دوستم یک نفر دروغ بزنه همین جاست بگو که دروغه؟ دلم میخواد بگم دروغه ولی خب نیست. کی باورش میشد. امروز تماس گرفتم دارن کار های مراسمش انجام میدن. 1 ساعت قبل، sTrEETx گفته است: امید وارم این تاپیک شوخی باشه ای کاش 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: منتظر اینم که نقل قول بزنی بگی فقط یک شوخیه خودم هم منتظر همین هستم زنگ بزنه بهم صداشو بشنوم. 1 ساعت قبل، None گفته است: رضا داداش ملتو چیز نکن ناموسا اسم طرف NeverDie عه, چطور بمیره؟! علیرضا هرگز نمیمیره داداش فدات شم چه مسخره کردنی اخه مگه میشه با زندگی مردم شوخی کرد. اسم مستعارش علیرضا بود. اسم واقعی سالار وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده