bamzi ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 تو agsal یوزرمو میزنم بعد دکمه پلی میزنم لود میکنه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته نه اروری میده نه وارد بازی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 اگه ویندوز 7 هستید 2 تا روش دارید: 1- بعد از کلیک کردن روی Play باید 30 ثانیه تا 3 دقیقه صبر کنید. 2- بعد از کلیک کردن روی Play لانچر رو ببندید و بلا فاصله دوباره باز کند و روی Play کلیک کنید. در غیر این صورت: 1- فولدر GTA San Andreas User Files که در Documents کامپیوترتون قرار داره رو حذف کنید. 2- در وهله آخر اگر با روش های بالا درست نشد، بازی را Reinstall کنید. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminLr ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 سلام. من هم همین مشکل رو داشتم از DNS گوگل استفاده کنید. 8.8.8.8 8.8.4.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در September 24 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24 در ۱۴۰۳/۳/۷ در 00:09، AminLr گفته است: سلام. من هم همین مشکل رو داشتم از DNS گوگل استفاده کنید. 8.8.8.8 8.8.4.4 ربطی نداره در ۱۴۰۳/۲/۲۳ در 08:40، AdmBoT گفته است: اگه ویندوز 7 هستید 2 تا روش دارید: 1- بعد از کلیک کردن روی Play باید 30 ثانیه تا 3 دقیقه صبر کنید. 2- بعد از کلیک کردن روی Play لانچر رو ببندید و بلا فاصله دوباره باز کند و روی Play کلیک کنید. در غیر این صورت: 1- فولدر GTA San Andreas User Files که در Documents کامپیوترتون قرار داره رو حذف کنید. 2- در وهله آخر اگر با روش های بالا درست نشد، بازی را Reinstall کنید. من پاک کردم ولی دیگ نصب نمیشع نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.