SeyedErfan ارسال شده در May 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 ای بابا بخشید ادمین جان! نقل قول دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 اثرات شیشه نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 07:57، TANTO گفته است: عزیز دادا مست بودم نمیدونستی دارم چه کار میکنم ولی خوب ا اونجا که من میدونم از همدیگه شکایت کرده بودن از یه طرف آقای تاریک چرا رفتی اسکرین شات گرفتی گذاشتی داخل فروم دهن سرویس دادا شاید رفتی قروقاطی زدی،نیاز شدید به داشتی که اشتباهی رفتی تو بخش شکایات و اونو نوشتی نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 این وضع درست نیست زشته نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 عجیبه 1 نقل قول 」 「 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 یک عدد بچه .... در ارساکیاگیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 00:36، AmirFadai گفته است: ارساکیا = توهین به سرور؟ فرار نکن واستا زنگبزنمکامیاب 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 سخنی نیست رهگذرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 23:02، MitNick گفته است: داداش واقعا عجیبه مردم مست میکنن میرن خیابون میبندن یا یکی میره تو عروسی قر میده شما اومدی مست کردی بیای شکایت پاسخ بدی ؟؟ در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 14:36، AmirFadai گفته است: اره جای بهتری برای کوچیک های مثل ت سرور پره بچه ساله در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 15:01، SeyedErfan گفته است: ای بابا بخشید ادمین جان! اوخی دفعه بعدی یاد میگیری وقتی فاز مست گرفتی نری شکایت جواب بدی در ۱۴۰۳/۲/۲۱ در 12:20، KINGFOX گفته است: یک عدد بچه .... در ارساکیاگیم بهتر نبود یه نگا به صدا و سن خودت مینداختی بعد میگفتی بچه ..... در ارساکیاگیم خوبه خودتم تو ارساکیاگیم هستی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 عجیبه واقعان عجیبه نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 در ۱۴۰۳/۲/۱۸ در 17:21، SeyedErfan گفته است: ای وای در ۱۴۰۳/۲/۱۸ در 22:24، MitNick گفته است: فقط دلیل ویرایشش ب ت چه اقا یه روبیکا معذرت دهنت در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 02:37، DestroyerGod گفته است: دوستان با پاسخگوی شکایات جدید جناب آقای @TANTO خوب رفتار کنید ایشون دارن زحمت میکشن رو چشم در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 08:36، kopli گفته است: با یه چیبس و نوشابه فاز مست میگیری در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 23:02، MitNick گفته است: داداش واقعا عجیبه مردم مست میکنن میرن خیابون میبندن یا یکی میره تو عروسی قر میده شما اومدی مست کردی بیای شکایت پاسخ بدی ؟؟ پسرم گیمرعه در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 11:37، Robert گفته است: ایشون منم تگ میکنه میگه ۲۴ ساعت فرصت داری مدرک بفرستی از اینکه کمک حال شماست ناراحتی؟ در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 15:01، SeyedErfan گفته است: ای بابا بخشید ادمین جان! شما چقدر آدمای کثیفی هستید مخفی کننده خداوند میفرمایند که: «سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر آنکه خود سرنوشت خود را تغییر دهند.» بر اساس این آیه همه شما مشرکان تا اخر عمر در گمراهی می مانید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 03:07، RedShadow گفته است: یه کلاس هشتمی ، یه لکنت زبون ، یه چیپس ماست ، یه الکل چوب معذرت در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 16:01، SeyedErfan گفته است: ای بابا بخشید ادمین جان! بن میشه؟ آها منطق اینو من درک نمیکنم نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 11:37، Robert گفته است: میگه ۲۴ ساعت فرصت داری رامتین منتظر میموندی میخواد چی کار کنه نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Prayers ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 ترکیبی وقتی میزنین همین میشه دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 عجیبه شهر عجیبیه نقل قول Me: My brothers: TK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در May 25 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25 در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 07:57، Roberte گفته است: عزیز دادا مست بودم نمیدونستی دارم چه کار میکنم ولی خوب ا اونجا که من میدونم از همدیگه شکایت کرده بودن از یه طرف آقای تاریک چرا رفتی اسکرین شات گرفتی گذاشتی داخل فروم دهن سرویس ای بابا نقل قول Me: My brothers: TK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در May 25 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25 حاجی بیاید ماهم 50تومن بدیم ادمین شیم نقل قول Me: My brothers: TK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 در ۱۴۰۳/۲/۱۸ در 20:15، TazaD گفته است: ادمینا میتونن دیگه به ایشون بسپرن قسمت شکایاتو اره نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 07:57، LOVERSLAND گفته است: عزیز دادا مست بودم نمیدونستی دارم چه کار میکنم ولی خوب ا اونجا که من میدونم از همدیگه شکایت کرده بودن از یه طرف آقای تاریک چرا رفتی اسکرین شات گرفتی گذاشتی داخل فروم دهن سرویس آخ نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 در ۱۴۰۳/۳/۵ در 21:02، Panir گفته است: حاجی بیاید ماهم 50تومن بدیم ادمین شیم بر اساس این منطق منم ادمینم هر کی شیطونی کنه مینویسمش جزو بدهاااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 با ایشون پیشرفته باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 در ۱۴۰۳/۲/۱۹ در 07:57، LOVERSLAND گفته است: عزیز دادا مست بودم نمیدونستی دارم چه کار میکنم ولی خوب ا اونجا که من میدونم از همدیگه شکایت کرده بودن از یه طرف آقای تاریک چرا رفتی اسکرین شات گرفتی گذاشتی داخل فروم دهن سرویس داداش به نظر من دیگه مست نکن یهو دیدیم موسس شدی در ۱۴۰۳/۲/۲۸ در 09:02، Forces گفته است: بن میشه؟ آها منطق اینو من درک نمیکنم وایی حاجی این چی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.