hercule ارسال شده در May 1 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1 میخوام یه سریال معرفی کنم که پلیسیه توش یه ۴۰۶ تمیز هم داره میشه گفت سریال نیست در واقع فیلم عه اسم این اسم فیلم تاکسی هستش که ۵ قسمت داره اگه ماشین بازی پیشنهاد میکنم همه این قسمتها رو ببینی فیلم در مورد ۴۰۶ تاکسی فضایی که صاحابش خیلی بهش میرسه دیگه نمیخوام اسپویل کنم بریم خودتون ببینیم دیگه آره فیلم باحالیه. نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 18 ساعت قبل، hercule گفته است: میخوام یه سریال معرفی کنم که پلیسیه توش یه ۴۰۶ تمیز هم داره میشه گفت سریال نیست در واقع فیلم عه اسم این اسم فیلم تاکسی هستش که ۵ قسمت داره اگه ماشین بازی پیشنهاد میکنم همه این قسمتها رو ببینی فیلم در مورد ۴۰۶ تاکسی فضایی که صاحابش خیلی بهش میرسه دیگه نمیخوام اسپویل کنم بریم خودتون ببینیم دیگه آره فیلم باحالیه. سلام. خسته نباشید. فیلم طنزی هست بچه که بودم اونو میدیدم یکی از جالبی های این فیلم بی کیفیت نشون دادن و نشون دادن مشکلات ماشین های فرانسوی مثل 106 و... هست مثلا مشکلی که پلیش هاشون همیشه داشتن ترمز بود. موفق و موید باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 در ۱۴۰۳/۲/۱۲ در 17:53، hercule گفته است: میخوام یه سریال معرفی کنم که پلیسیه توش یه ۴۰۶ تمیز هم داره میشه گفت سریال نیست در واقع فیلم عه اسم این اسم فیلم تاکسی هستش که ۵ قسمت داره اگه ماشین بازی پیشنهاد میکنم همه این قسمتها رو ببینی فیلم در مورد ۴۰۶ تاکسی فضایی که صاحابش خیلی بهش میرسه دیگه نمیخوام اسپویل کنم بریم خودتون ببینیم دیگه آره فیلم باحالیه سینمایی تاکسی ۵ هم باحاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wirtz ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 فیلم باحالی بود واقعا ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 پیشنهاد میکنم دوبله ببینید زبان فرانسوی انچنان دلنواز نیست ولی کالکشن خوبی هست نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 فیلم خوبیه ولی من که خشم نمیاد و یکم بچه گانست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 در ۱۴۰۳/۲/۱۲ در 17:53، hercule گفته است: میخوام یه سریال معرفی کنم که پلیسیه توش یه ۴۰۶ تمیز هم داره میشه گفت سریال نیست در واقع فیلم عه اسم این اسم فیلم تاکسی هستش که ۵ قسمت داره اگه ماشین بازی پیشنهاد میکنم همه این قسمتها رو ببینی فیلم در مورد ۴۰۶ تاکسی فضایی که صاحابش خیلی بهش میرسه دیگه نمیخوام اسپویل کنم بریم خودتون ببینیم دیگه آره فیلم باحالیه. دیده بودم فیلمو مخصوصا تو آرسا خیلی زیاد هستند که اینفرنوز دارند و با آهنگ بگو بچه قرتی.... فاز شوتی سوار ها بر میدارند نقل قول ________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ My Brother: .No Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.