ijoker ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 کامپیوتر و سیستم عامل من هنگام بالا آوردن نرم افزار های ادوبی فقط آخرش کلیک کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 یه زمان نیک من Black Arch بود حالا میفهمم چرا خر شدم نیک عوض کردم ( برای درک موضوع نیاز به درک بالایی دارید ) نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 5 دقیقه قبل، professional گفته است: یه زمان نیک من Black Arch بود حالا میفهمم چرا خر شدم نیک عوض کردم ( برای درک موضوع نیاز به درک بالایی دارید ) الان این حرفت دوتا هدف می تونه داشته باشه هدف اول که فکر نکنم هدف دومت هم که باز فکر نکنم اونطوری باشی و یه هدف سوم میمونه که خودت بگو منظورت چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 11 ساعت قبل، ijoker گفته است: الان این حرفت دوتا هدف می تونه داشته باشه هدف اول که فکر نکنم هدف دومت هم که باز فکر نکنم اونطوری باشی و یه هدف سوم میمونه که خودت بگو منظورت چیه چی بگم دوست گرامی نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 منطقی بود کیومرث. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 منطقیه نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mavish ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 عالی بود نقل قول Sons Of Anarchy S0A !Sons Never Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 18:50، ijoker گفته است: کامپیوتر و سیستم عامل من هنگام بالا آوردن نرم افزار های ادوبی فقط آخرش کلیک کن عکس کیس منو چرا اصکی رفتی کیومرث نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 4 ساعت قبل، RedShadow گفته است: عکس کیس منو چرا اصکی رفتی کیومرث باشه فهمیدیم. مشخصات؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 خود این ویدئو با چه برنامهای ساخته شده خب؟ نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 18:50، ijoker گفته است: کامپیوتر و سیستم عامل من هنگام بالا آوردن نرم افزار های ادوبی فقط آخرش کلیک کن نه نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 مفید نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۳/۲/۶ در 18:50، ijoker گفته است: کامپیوتر و سیستم عامل من هنگام بالا آوردن نرم افزار های ادوبی فقط آخرش کلیک کن فک کنم فقط منم که نمیدونم ادوبی چیه در ۱۴۰۳/۲/۱۱ در 18:39، ijoker گفته است: باشه فهمیدیم. مشخصات؟ ۲ هزار ترابایت رم I102829 نسل خیلی زیاد گرافیک خیلی قوی ویندوز ۸۹۱۹۲ اولترا پرومکس هفت هشت ده هزار گیگ ssd نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 در ۱۴۰۳/۲/۲۰ در 15:12، AdmBoT گفته است: خود این ویدئو با چه برنامهای ساخته شده خب؟ چی بگم؟ دست رو بد جایی گذاشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.