Delniya ارسال شده در May 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2018 با سلام خدمت مدیریت یه مشکلی از زمان اومدن Cop App برام بوجود اومده که از اون موقع دارم انواع و اقسام راه هارو میرم ولی درست نمیشه اگه میشه کمکم کنید وقتی Record Crime میزنم پنجره جرم ها که باز میشه 90 درصد وقتا بازی کرش میکنه بسته میشه و پیام Report Crash اینا میده مثل پیام کرش دکمه Y فکر کنم بازیه من کلا با پنجره باز کردن مشکل داره چون /rep و /shop هم بعضی وقتا کرش میکنه هیچ مود یا چیز اضافه ای هم نصب نکردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vares ارسال شده در May 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2018 مال منم همینطوری زمانی که مه خوام اس ام اس بدم بازیم بعضا کرش میشه همچنین وقتی می خوام اونت بزارم همیشه کرش میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در May 26, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2018 @Shayan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در May 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2018 (ویرایش شده) مال منم این مشکل رو داره کلا هر پنجره ای که به صورت Dialog باز بشه بازی کرش میخوره! برای رفع مشکل آنتی کرش های مختلف رو تست کرده بودم درست نشده بود یه راهکاری براش پیدا کردم که وقتی با ماشین حرکت نمیکردم یا اول خودمو ثابت میکردم بعد میزدم "Y" یا پنجره باز میکردم اینجوری از احتمال کرشش کاسته میشد. درکل نمیدونم مشکل چیه ولی انشالله که داخل AG:SA از این مشکلات نداشته باشیم ویرایش شده May 27, 2018 توسط NavidQuick 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2018 ارورِ کرش رو قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در June 2, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2018 بازی کامل بسته میشه و این ارور رو میده @Logic @Shayan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.