Fayez ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 یه فیلمی پیدا کردم گفتم حیف منتشر نشه Holly Hacker بدترین ترکیب = Holly Ninja + Holly Hacker پیشنهاد میکنم هر موقعه هنگام استفاده از یک باف هیچوقت عجله نکنید تا مرتکب اشتباه من نشید پ.ن: وقتی میگن طرف حتی داخل وار هم هکری بلده 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 (ویرایش شده) عالی ویرایش شده April 22 توسط SaeedTousi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 فایز داداش ابرومونو بردی چرا همش میوفتی پایین چرا FPS انقدر پایینه چرا اسکور منفیه چرا تو تپه فست رانر زدی ودفففف داش همون قدر بافو مید میکشیدی الان اسکورت +7 بود جا -7 نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 1 دقیقه قبل، Slap گفته است: فایز داداش ابرومونو بردی چرا همش میوفتی پایین چرا FPS انقدر پایینه چرا اسکور منفیه چرا تو تپه فست رانر زدی ودفففف داش همون قدر بافو مید میکشیدی الان اسکورت +7 بود جا -7 میوفتم پایین چون شیپه FPS هم پایینه چون لبتاپ بودم سیستم اصلی پیشم نبود اسکور منفیه چون اولاش No buff میرفتم میزدم فست رانر زدم چون نمیشد با این سرعت کم زد کلا به مید علاقه ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 کل ویدیو داشتم میگفتم پس چرا نمیزنه بزن دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WhalteR ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 خیلی رو مخ بوددد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: یه فیلمی پیدا کردم گفتم حیف منتشر نشه Holly Hacker بدترین ترکیب = Holly Ninja + Holly Hacker پیشنهاد میکنم هر موقعه هنگام استفاده از یک باف هیچوقت عجله نکنید تا مرتکب اشتباه من نشید پ.ن: وقتی میگن طرف حتی داخل وار هم هکری بلده میخوام فوش بدم داش بیا پسورد میدم برام باف جمع کن حیف بافات داش منم وار سخت داشتم هم هولی زدم هم هولی هکر ولی کیل زیاد گرفتم فیلمش تو فروم هم هست ویرایش شده April 22 توسط pe3a . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: میوفتم پایین چون شیپه FPS هم پایینه چون لبتاپ بودم سیستم اصلی پیشم نبود اسکور منفیه چون اولاش No buff میرفتم میزدم فست رانر زدم چون نمیشد با این سرعت کم زد کلا به مید علاقه ندارم خو کدوم ادمی تو شیب فست رانر میزنه؟ شیب داره به نفعته باید سریع بدویی بزنیشون اونا دارن ایم میکنن ضمنا تو HP ت زیاده تانکی میزنیشون بهتر از 5 دقیقه فست رانره که همش داری از تپه میوفته پایین نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 ۱ ساعت قبل، Slap گفته است: خو کدوم ادمی تو شیب فست رانر میزنه؟ شیب داره به نفعته باید سریع بدویی بزنیشون اونا دارن ایم میکنن ضمنا تو HP ت زیاده تانکی میزنیشون بهتر از 5 دقیقه فست رانره که همش داری از تپه میوفته پایین نصف وار فقط از تپه میوفتاد پایین دمش گرم ناموصا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mavish ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 اغا دس خوش عالی بودی خسته نباشی نقل قول Sons Of Anarchy S0A !Sons Never Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SotuneYAZ ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 2 ساعت قبل، pe3a گفته است: میخوام فوش بدم داش بیا پسورد میدم برام باف جمع کن حیف بافات داش منم وار سخت داشتم هم هولی زدم هم هولی هکر ولی کیل زیاد گرفتم فیلمش تو فروم هم هست دروغ میگه 1 نقل قول Nigga really wanna die in the night time لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 ۱سال بود نخندیده بودم مرسی: ♥ نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 عرفان قهوه ای کردی با اون فست رانرت نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 3 ساعت قبل، NabZ گفته است: ۱سال بود نخندیده بودم مرسی: ♥ الهی که همیشه بخندی❤ 57 دقیقه قبل، Alonso گفته است: عرفان قهوه ای کردی با اون فست رانرت خودمم برگام ریخته بود اون لحظه چرا اینطور شده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. عالی بود باریکلا. ولی ای کاش اون فست رانر نزده بودی. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SotuneYAZ ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 تازه فیلمو دیدم کلا 2 نفرو ک زدی یزید نقل قول Nigga really wanna die in the night time لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 2 ساعت قبل، SotuneYAZ گفته است: تازه فیلمو دیدم کلا 2 نفرو ک زدی یزید عمو دانیال همه تو نمیشن کهههه♥ نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SotuneYAZ ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 48 دقیقه قبل، NabZ گفته است: عمو دانیال همه تو نمیشن کهههه♥ دلتنگیم سلطان بیا یوقت پیشمون نقل قول Nigga really wanna die in the night time لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 2 ساعت قبل، SotuneYAZ گفته است: دلتنگیم سلطان بیا یوقت پیشمون داشمی میام ♥ نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 داش فست رانرت بشتر از همشون دمیج داد بهت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 1 دقیقه قبل، AghaSiBiL گفته است: داش فست رانرت بشتر از همشون دمیج داد بهت نتیجه ی اخلاقی: فست رانر رو فقط با Deadly Deagle بکشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: نتیجه ی اخلاقی: فست رانر رو فقط با Deadly Deagle بکشید بیا حرف مارو باور نداری 20 نفر دیگه گفتن بهت فست رانر نمیزدی بهتر بود یزید نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 حیف بافات واقعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در April 24 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24 بیشتر خودت خودتو زدی تا اونا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.