arshiyaCT ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 https://www.aparat.com/v/Ne6jX با حضور @Mortezaa نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. نگاه کن خوب بود ولی خب قشنگ از اول تا آخر موضوع نگرفتی که کامل جامع باشه کلیپ. هعی از این شاخه پریدی رفتی اون شاخه. به نظرم اگر کامل جامع تر باشه بهتره که از اول درست به اساس اون فیلم نامه ای که هست نه یکدفعه بری وسطش بیایی آخرش. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 عالی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 49 دقیقه قبل، NtXorG گفته است: سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. نگاه کن خوب بود ولی خب قشنگ از اول تا آخر موضوع نگرفتی که کامل جامع باشه کلیپ. هعی از این شاخه پریدی رفتی اون شاخه. به نظرم اگر کامل جامع تر باشه بهتره که از اول درست به اساس اون فیلم نامه ای که هست نه یکدفعه بری وسطش بیایی آخرش. حالا سریال های بعدی 27 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: عالی مرسی نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 محتوات و صدایی که گزاشتی منو یاد بچه ۱۰-۱۲ ساله های آپارات میندازه نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 4 ساعت قبل، KaNiKaS گفته است: https://www.aparat.com/v/Ne6jX با حضور @Mortezaa به نظرم این مدل صدایی ک گذاشتی زیاد جالب نیست ولی خب در کل عالی بود خسته نباشی نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 2 ساعت قبل، Alonso گفته است: محتوات و صدایی که گزاشتی منو یاد بچه ۱۰-۱۲ ساله های آپارات میندازه اوفف دوست داری با صدای خودم بنوازم 7 دقیقه قبل، ShiFtE گفته است: به نظرم این مدل صدایی ک گذاشتی زیاد جالب نیست ولی خب در کل عالی بود خسته نباشی صدای دیگه ای مد نظرم نیست ولی خب اوکی میکنم سریال های دیگه رو بازم دمت گرم دیدم یوتیوبر ها واسه تغییر دادن صدا از این مدل استفاده میکنن منم استفاده کردم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 داش اون فونت اصلا به این داستانای کشتوکشتار نمیخوره (فونت اخر) نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 9 ساعت قبل، KaNiKaS گفته است: https://www.aparat.com/v/Ne6jX با حضور @Mortezaa سلام. خسته نباشید. می تونی جذاب ترش کنی تلاش کن نظر بقیه رو بپرس کمک بگیر و خلاقیت به خرج بده. عالی. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 16 دقیقه قبل، ijoker گفته است: سلام. خسته نباشید. می تونی جذاب ترش کنی تلاش کن نظر بقیه رو بپرس کمک بگیر و خلاقیت به خرج بده. عالی. موفق باشید. خیلی ممنون نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMTR ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 قوی نقل قول رویِ تَنِ شهر مینویسیم؛ سَرِخَم قَدِغَن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 Nice نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در April 23 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23 خوب بود میتونه عالی هم بشه اگه تغییراتی که گفته میشه رو تو قسمت های بعد اجرا کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mavish ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 عالی بود نقل قول Sons Of Anarchy S0A !Sons Never Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 خطای ۴۰۴ نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 خطا میده نمیاره نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 خطا 404 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 صدا که عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rival ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 خطا میده نقل قول نقل قول 彡زَنــ زِنــבِِگی آزادیـے✞☠♛ ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ Dream._.Killer ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrimeSide ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 404 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! TMM. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.