NtXorG ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 4 ساعت قبل، kopli گفته است: داوش برو بزن تو کارش حال کن شاید باورت نشه ولی من از پول کارجک ی ماوریک خریدم بهبه پول زحمت کشی هست سختی کار باید بدن. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 2 ساعت قبل، NtXorG گفته است: بهبه پول زحمت کشی هست سختی کار باید بدن. اره دیگه داوش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 17 دقیقه قبل، kopli گفته است: اره دیگه داوش حلال نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 در ۱۴۰۳/۲/۱۴ در 12:15، NtXorG گفته است: بهبه پول زحمت کشی هست سختی کار باید بدن. سختی کار رو خیلی وقته پیش باید میدادن الان که باید باز نشستگی بدن به این نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 19 دقیقه قبل، Forces گفته است: سختی کار رو خیلی وقته پیش باید میدادن الان که باید باز نشستگی بدن به این نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 5 دقیقه قبل، NtXorG گفته است: والا نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 هم اکنون، Forces گفته است: والا پول یک هیلی در آورده دیگه چی میخواد. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 چم دیگه اگه بخواد یه لامبورگینی ازش بکشه بیرون دیگه فسیل شده نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 2 دقیقه قبل، Forces گفته است: چم دیگه اگه بخواد یه لامبورگینی ازش بکشه بیرون دیگه فسیل شده ارث میرسه به نوه اش. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۲/۱۴ در 13:16، kopli گفته است: اره دیگه داوش تو که گفتی با پول کارگری خریدی +حالا کاش قبل عکس گرفتن ماشینو یه تعمیر میزدی ویرایش شده May 5 توسط ATOM نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 36 دقیقه قبل، ATOM گفته است: تو که گفتی با پول کارگری خریدی +حالا کاش قبل عکس گرفتن ماشینو یه تعمیر میزدی درود سهیل جان داوش میگیم کارگری که طرف نگه پولش حرام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 6 ساعت قبل، kopli گفته است: درود سهیل جان داوش میگیم کارگری که طرف نگه پولش حرام حلال ترین پول، دلالی همش زحمت بکشی اد بزنی توضیح بدی اون چونه بزنه تو بگی نه سختی کار باید بدن.! نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، NtXorG گفته است: حلال ترین پول، دلالی همش زحمت بکشی اد بزنی توضیح بدی اون چونه بزنه تو بگی نه سختی کار باید بدن.! بعد یه مدت باید از سمعک استفاده کنی ویرایش شده May 6 توسط kopli نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 1 دقیقه قبل، kopli گفته است: بعد یه مدت باید از سمعک استفاده کنی نویز میدن بده نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 ۱ ساعت قبل، kopli گفته است: بعد یه مدت باید از سمعک استفاده کنی به قران نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 8 ساعت قبل، NtXorG گفته است: به قران پس زنده باد کارجک اگه هم فحش دادن فروم بدون دشواری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 1 ساعت قبل، kopli گفته است: پس زنده باد کارجک اگه هم فحش دادن فروم بدون دشواری فک کنم یک بار میخواستی منو کارجک کنی ولی شانس بدت من میخواستم از بازی برم. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 (ویرایش شده) 55 دقیقه قبل، kopli گفته است: پس زنده باد کارجک اگه هم فحش دادن فروم بدون دشواری مشتی شما خودت چند بار ماشین رفیقاتو کارجک کردی زشته اقا کارجک نکنین ویرایش شده May 6 توسط moji نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 3 دقیقه قبل، moji گفته است: مشتی شما خودت چند بار ماشین رفیقاتو کارجک کردی زشته اقا کارجک نکنین نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 در ۱۴۰۳/۲/۱۲ در 18:28، NtXorG گفته است: زشته آقا نکنید از این کارا. پول حلال بدست بیارین. دلالی حلال ترین کار ممکنه.! من تو دلالی فقط ضرر میکنم ، تو سرور کلا نقش منفی دارم ، دراگ میفروشم ، از بانک دزدی میکنم ، مواد ساخت اسلحه میفروشم ولی ماشین نمیدزدم ، ولی خب هیتمن بازی ام در میارم ، پول میگیرم آدم میکشم نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 15 دقیقه قبل، RedShadow گفته است: من تو دلالی فقط ضرر میکنم ، تو سرور کلا نقش منفی دارم ، دراگ میفروشم ، از بانک دزدی میکنم ، مواد ساخت اسلحه میفروشم ولی ماشین نمیدزدم ، ولی خب هیتمن بازی ام در میارم ، پول میگیرم آدم میکشم تو داری حیف میشی اشکان باور کن لیدری هیتمن حقته.! خب دلالی بلد نیستی بیا دوره فشرده یادت بدم. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 31 دقیقه قبل، moji گفته است: مشتی شما خودت چند بار ماشین رفیقاتو کارجک کردی زشته اقا کارجک نکنین یه زمان من حدود ۲۰ تا ماشین داشتم و هوس کلیسا داخل روستا ، هر روز میومد کنار من ، یکی یکی ماشینارو چک میکرد کدوم درش بازه کارجک کنه 6 دقیقه قبل، NtXorG گفته است: تو داری حیف میشی اشکان باور کن لیدری هیتمن حقته.! خب دلالی بلد نیستی بیا دوره فشرده یادت بدم. داداش اوضاع سرور هم مث اوضاع کار جوون ایرانیه ، لیدری رو به اونی که کار بلده نمیدن نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 2 دقیقه قبل، RedShadow گفته است: داداش اوضاع سرور هم مث اوضاع کار جوون ایرانیه ، لیدری رو به اونی که کار بلده نمیدن باور کن بزار من صحبتی میکنم میگم لیدری فردا برات اوکی کنن. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 3 دقیقه قبل، NtXorG گفته است: باور کن بزار من صحبتی میکنم میگم لیدری فردا برات اوکی کنن. خدا بده برکت 1 نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.