Fayez ارسال شده در April 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 9 ساعت قبل، UFC گفته است: هی fayez ما هر موقع راب زدبم یا با لاف اومدی یا رپ همممون وانتد شدیم ایشالا به هول قوه ی الهی fp80 شی که ما راب بزنیم عزیزم اول اینکه هر شخص داخل هر اقلیتی وظیفه داره و وظیفه ی اصلی ما راب Fail کردنه دوم اینکه فکرتو اینطور نکن که خدا بخاطر یه بنده بخواد به یه بنده ی دیگه ظلم کنه و سوم من FP80 نمیشم گلم تهش بعد چند ماه دیدی استعفا دادم اگه میخواید راب بزنید در سکوت راب بزنید کسی نفهمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFC ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 ناراحت نشو داش من گفتم یه ذره شوخی کنم اگه ناراحت شدی شرمنده نقل قول TheKillers Im the best لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 حقیقتا NG زمانه 2020 کجا و الان کجا نظری ندارم مرسی بابت تگ موفق باشید نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 زیبا نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 بیچاره اونای ک راب زدن نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 تو توی چند روز این 1,200,000 رو در آوردی من توی ۱شب تا صبح 1.600.000 و تاپ اکتیویتی + 150.000+173.000 در آوردم نزدیک به ۲میلیون در ۱۴۰۳/۲/۹ در 21:18، Alireza گفته است: حقیقتا NG زمانه 2020 کجا و الان کجا نظری ندارم مرسی بابت تگ موفق باشید اون موقع ID رانر در پیدا میکردیم الان با Rep/ یه آرمور میگیری و همه رو SAMPLE میکنی وقتی که کسی نیست تیم آپ کنی یعنی این دیگه نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 در ۱۴۰۳/۱/۲۲ در 18:08، CalVinKleiN گفته است: عالی ولی حیف ۱۰ک باف نبود دادی به یه راب داداش با اندروید Holy میکشه چی میگیییی نقل قول Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 در ۱۴۰۳/۱/۲۲ در 18:08، CalVinKleiN گفته است: عالی ولی حیف ۱۰ک باف نبود دادی به یه راب حق گفتی چه بافای که جذاب با این رابمون فیل کردن نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 دست خوش نقل قول جاشون تو قفسه سینمه ، رفاقت دینمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.