AliExpert ارسال شده در May 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام و درود نقل قول یک پلیس مجاز به درخواست کمک از بازیکنان نیست و فقط از اعضای دسته ویژه میتواند درخواست کمک کند (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: خدمت لیدر محترم @HamidCPT ارسال شد. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در May 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2023 @HeyCheFazeSangini با سلام و احترام، شکایت شما تایید شد. بازیکن مورد نظر یک اخطار اقلیت دریافت کرد. @Arda با سلام و احترام، درخواست خود را در مکان درست بگذارید. 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: سلام و درود توهین شدت بالا به بنده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: خدمت لیدر محترم @HamidCPT ارسال شد. 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در May 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2023 @RoBerT با سلام و احترام، شکایت شما تایید شد. بازیکن مورد نظر از اقلیت اخراج شد. 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
javadzohre1325 ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اخطار های اول و دوم رو دادن من سوار ماشین بودم ولی اخطار سوم رو بالافاصله که دادن از ماشین پیاده شدم ولی ایشون توجه نکردن بعد دادن وانتد دادن بهم • شاهد ها: -- • مدارک: https://s8.uupload.ir/files/ag-sa-0266_yrbn.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 @javadzohre1325 درودی بی کران خدمت شما. گزارش شما تحت بررسی می باشد. از افسر محترم درخواست میشه مدارک خود را تا 24 ساعت آینده برای بنده ارسال فرمایند. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 @javadzohre1325 درودی مجدد. شکایت شما پذیرفته شد، با مامور خاطی برخورد صورت گرفت. با تشکر از گزارش شما، موفق باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: خدمت لیدر عزیز @Alireza اراعه شد . • شاهد ها: - • مدارک:خدمت لیدر عزیز @alireza فرستاده شد ویرایش شده June 6, 2023 توسط Abuse نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaloleZehni ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام منه پانیش کردن بی دلیل درخواست مدرک دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RyzenBoT ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خدمت لیدر عزیز @Alireza اراعه شد . • شاهد ها: نیاز نیست • مدرک/عکس یا فیلم:خدمت لیدر عزیز @Alireza اراعه شد . نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 @Abuse درودی بی کران خدمت شما. مدارکی از شما دریافت نشد، شکایت شما رد شد. موفق باشید. _________________________ @MaloleZehni درودی بی کران خدمت شما. شکایت شما در حال بررسی می باشد @Aone 24 ساعت فرصت برای ارسال مدارک رو دارا هستید. _________________ @Ryzen درودی بی کران خدمت شما. شکایت شما رد شد، مدارکی در پیام شخصی برای بنده ارسال نکرده اید فقط توضیحات ارسال کردید. موفق باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SMaRTy ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام در سلول ها بسته بود میگه برو تو سلولت اخه چطور برم وقتی در سلول بسته است لطفا مدرک بگیرید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/iwkqtdqszieq/AG-SA-0883.jpg.htm نقل قول NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRey ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام از شوکر زمانی می توانید استفاده کنید که تعداد همکاران شما از مجرمین کمتر باشد و شما در وضعیتی باشید که از مجرمین ضعیف تر هستید. (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) نکته : اسم اکانت بنده RememberMe بوده که الان عوض کردم به Rick.Sanchez تغیر دادم واسه ی همین UCP هر دو تا اکانت رو گذاشتم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 (ویرایش شده) درودی مجدد @MaloleZehni شکایت شما در ارتباط با Punish پذیرفته شد. موفق باشید. ________________________________ @QUiP درود شکایت شما رد شد، مدارک افسر کامل می باشد. موفق باشید. ویرایش شده June 8, 2023 توسط Alireza نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 @AliRey درودی بی کران خدمت شما. شکایت شما پذیرفته شد، ایشان اخطار اقلیت دریافت کردند. موفق باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirahimi1999 ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون اینکه اخطاری بدن پانیش میکنن مدرک بدن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ایشون باید بدنhttp://agsa.arsacia.ir/players/faction/Squad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 درودی بی کران @alirahimi1999 شکایت شما در حال بررسی می باشد. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 @alirahimi1999 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد، مدارک افسر مربوطه کامل می باشد. موفق باشید 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول زمانی که وارد حیاط زندان شدید (Jail Yard Patrol Duty - گشت حیاط زندان) باید همیشه در حال حرکت باشید و دور تا دور حیاط را بچرخید و روی هیچ زندانی متمرکز نشوید و یکجا به هیچ عنوان نایستید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/4a199aee8f7d8a2a90d61462b511f6cb/gta-sa-2023-06-18-14-02-49-623.mp4.html 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @Semtex شکایت شما درحال بررسی می باشد. ویرایش شده June 18, 2023 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون ماشین من را میدزده و منفجر می کنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 18, 2023 توسط hamidreza1234 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود بنده 2 تا شکایت از ایشون دارم زدن باف Immovable Dead روی بنده که Runner هستم زمانی که کوله پشتی ندارم! (تیراندازی به Runner در زمان نداشتن کوله) نگاهی به قانون می اندازیم: مخفی کننده شما فقط میتوانید به افراد Runner که در پشت خود کوله پشتی (پر از پول) دارند تیراندازی کنید و به سایر افرادی که درجه تحت تعقیب ندارند نمیتوانید تیراندازی نمایید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) 2. ایشون دوبار پشت سر هم بانک LS رو چک کردند. نگاهی به قانون می اندازیم: مخفی کننده یک عضو نمی تواند دو بار یک بانک مشخص را پشت سر هم BankPatrol/ بزند. (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1- FW-Squad.mp4 - 22.7 MB 2- User Control Canel نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 با سلام خدمت شاکی های محترم @hamidreza1234 شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمی باشد. @Semtex شکایت شما قبول شد، اخطار های لازمه به افسر مربوطه داده خواهد شد. @Robert شکایت اول شما قبول شد، افسر مربوطه مجازات خواهند شد. @Robert شکایت دوم شما رد شد. 7روز از مدارک شما گذشته. نقل قول مدارک حداکثر برای 7 روز معتبر بوده و بعد از آن از اعتبار ساقط می شوند، همچنین مدارک باید توسط فرد شاکی گرفته شده باشد؛ به جز مواردی مانند تقلب، تجارت غیرقانونی و مودهای غیرمجاز (شکایت به صورت خودکار رد می شود) موفق باشید نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaNg ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام LV دوبار پاترول شده بای • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @BaNg شکایت شما قبول شد، فرد خاطی مجازات خواهند شد. موفق باشید نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.