alirezagold ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون در عرض 1 ثانیه به اخظار دادن و حتی اجازه ندادن که من از اونجا دور شم . امید وارم که ایشون مجازات بشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:[https://ufile.io/mtxepsmb نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kalafegi ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 23:42، Ali گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: buff زده بعد منو کیل میده • شاهد ها: NoN • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول هرکی پرسید {(سلام , چطوری)} جواب یه کلمه {(دکوری)} شاید باورت نشه اما اگه یه وقتی کسی بت ضربه بزنه میشکنمش به احترام سلام علیک قدیمت حالا باز پشت سر ما دری وری بگو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 @alirezagold شکایت شما رد شد.عملکرد مامور صحیح بوده است.شما حتی 3 اخطار دیگر دریافت کرده بوده اید.لطفا از هرگونه شکایت بی مورد و صحنه سازی خودداری کنید. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. من داشتم با شمال از روی حیاط زندان رد میشدم و حواسم نبود تایم جیل بریک هست. ایشون سه بار به بنده اخطار /MZ دادن و من از HQ گارد ملی دور شدم بعد از دور شدن من ایشون اقدام به دادن درجه تعقیب کردن.خواهشمندم رسیدگی شود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 شاکی محترم @mohhamadhadi شکایت شما رد شد.طبق مدارک ارسالی از مامور گارد ملی عملکرد ایشان صحیح بوده است. به این نکته توجه کنید که Area 69 و Restricted area مناطق دولتی و نظامی می باشند و ورود یا پرواز در محیط آنها حتی خارج از زمان Jail Break با اخطار از سوی ماموران دپارتمان همراه خواهد بود. نقل قول مکانهای دولتی شامل محیط درونی و بیرونی Headquarter های اقلیت های دسته ویژه و همچنین زندان می باشد. در مکانهای دولتی فقط اعضای دپارتمانها، اعضای متقاضی تست ورود، مجرمان جهت دستگیری، وکیلان جهت آزادی افراد (نه تبلیغ کردن) و افرادی که توسط اعضای با رنک بالاتر با دلیل قانع کننده آورده شدند امکان حضور دارند. به سایر بازیکنان باید 3 اخطار جهت خروج از مکانهای دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند @Ghostbuster شکایت شما قبول شد.مامور خاطی مجازات شد. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM civil • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 8 دقیقه قبل، Taaj گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM civil • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 11, 2021 توسط SilVeR P: 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 @SilVeR بازیکن خاطی دیگر عضو اقلیت نمی باشد. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorist ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم از یکی پلیرها تست پرواز میگرفتم ، بعدش گفتش تست مصالح و اسلحه هم بگیر و من همونجا تستش رو گرفته بودم و همینطور هم داشتم رانندگی میکردم. میخواستم که توی چت اقلیت بگم تست رو قبول شده یکدفعه یکی از اعضای گادر ملی سریع چندبار پست سر هم بدون مکث اخطار داد و من حرکت کردم سریع. بعدش دیدم وانتد 3 داد. (وانتد دادن الکی) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ سکوتم بخاطره شخصیت خودمه وگرنه بعضیا که خیلی زیر سوالن! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده در cnn بودم و ایشون به من اخطار دادند که ماشینم بردارم و اینکار نتونستم بکنم نمیدونم چرا مثل اینکه یک ماشین قفل شده ای نزدیک من بود همش F برای اون ماشین میرفت. نوشتم /bieh که ایشون بلافاصله wanted دادند. بعدش هم من رفتم LV سری اومد و بدون اینکه صبر کنه از ماشین پیاده شم wanted kill کرد و کشت من رو • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: در این عکس اصلا صبر نکرد بشینم تو ماشین سریع wanted داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Dm تو عکس همه چی مشخصه طبق قوانین باید FW بگیره. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 (ویرایش شده) @mmd404شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی توسط مامور گارد،شما وارد محیط دولتی و نظامی شده اید.لطفا از هرگونه شکایت بی مورد و صحنه سازی خودداری کنید. @aliherfeiشکایت شما رد شد.شما باید بلافاصله پس از دریافت اولین اخطار مامور ماشین خود را جابجا میکردید. مامور پس دادن اخطار سوم اجازه دادن وانتد به شما را دارد. @Saeedkingشکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نمی باشد. ویرایش شده July 14, 2021 توسط Umbrella234 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pins ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اقا سلام و عرض خسته نباشید. این دوستان "Carjack" کردن موتور منو اتیش زدن و در صورت اینکه وانتد ندارم به من اتک میدن بدون mz • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-07-16_13-06-22-897_kfz3.avi/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 @pinsشکایت شما رد شد.شما در زمان carjack با ماشین قفل باز در محدوده نظامی afk بوده اید(timestamp).طبق مدارک ارسالی توسط مامور شما به دلیل ورود به منطقه نظامی mz و وانتد دریافت کرده اید.مدارک شما مبنی بر Dm کردن مامورین کافی نمی باشد. 2 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من نمیدونم تا چند کیلومتر منطقه نظامی حساب می شه که این آقا w میده کل مپ منطقه نظامیه؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 @Joseph007 شکایت شما رد شد.طبق مدارک ارسالی توسط مامور گارد،عملکرد ایشان صحیح بوده است. 1 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
integral ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سر باس ایونت dodo منو زد ترکوند و whokill هم نشون داده. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد Ramming on Cop Car درخواست مدرک دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Ez Ez Tomom Tomom نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 @integral شکایت شما رد شد.مدارک شما کافی نمی باشد. @LastDance شکایت شما مربوط به مامور گارد ملی نمی باشد. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Taze بی دلیل، من با مجرم همکاری نداشتم و فقط داشتم راه میرفتم که ایشون منو Taze کردن درخواست مدرک دارم که ایشون سو استفاده نکرده. • شاهد ها: Me • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 @RiPMoHammaD شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی، شما در بین درگیری میان وانتد ها و ماموران گارد بوده اید. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون بی مورد به من تیزر زدن و هیچ FTP هم در کار نبوده که مزاحمت ایجاد کنم تو بیز بلیاد بود یهو از پشت سر منو تیزر کرد • شاهد ها: تو عکس مشخصه • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دادن وانتد با 2 /MZ نقل قول حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. زمان فرار از زندان که نبوده و داشتم میرفتم سمت ماشینی که پنچرش کردید و اینکه چجور با ماشینی که 4 چرخش پنچره سریع دور شم؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1. https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0150_euv.jpg 2. https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0149_bkol.jpg ویرایش شده July 25, 2021 توسط MUnique Wrong picture 1 نقل قول A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 در 17 ساعت قبل، Brucelee گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون بی مورد به من تیزر زدن و هیچ FTP هم در کار نبوده که مزاحمت ایجاد کنم تو بیز بلیاد بود یهو از پشت سر منو تیزر کرد • شاهد ها: تو عکس مشخصه • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتم رو پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.