Mostafa007 ارسال شده در جمعه در 00:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 00:49 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یک عضو نمی تواند طی 60 دقیقه دو بار یک بانک مشخص را پشت سر هم BankPatrol/ بزند. (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در جمعه در 16:22 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:22 @UpRoaR درود شکایت شما قبول شد. @TheArshiya درود شکایت شما از افسر _Tomato_ رد شد. شکایت شما از افسر Nuri به درخواست خودتان رد شد. نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirTorino ارسال شده در جمعه در 17:34 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:34 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید : • توضیحات: برای لیدر @SaLiOne عزیز ارسال شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر @SaLiOne عزیز ارسال شد ویرایش شده جمعه در 17:35 توسط AmirTorino نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در جمعه در 19:50 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:50 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پاترول بانک در تاریخ 2025.2.10 و در ساعت ۱۹:۱۹ تا ۲۰:۴۲ چک کنید • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: http://agsa.arsacia.ir/players/factionactivity/Nuri/3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Famil ارسال شده در شنبه در 15:23 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:23 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من در جیل بودم که این اقا منو به انفرادی فرستاد چون clear chat شد از طریق ucp مدرک رو فرستادم و درخواست مدرک میخام. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در شنبه در 19:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:22 @Mostafa007 درود شکایت شما قبول شد. @AmirTorino درود شکایت شما قبول شد. @TheArshiya درود شکایت شما قبول شد. نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftKhat ارسال شده در یکشنبه در 04:09 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:09 12 ساعت قبل، Famil گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من در جیل بودم که این اقا منو به انفرادی فرستاد چون clear chat شد از طریق ucp مدرک رو فرستادم و درخواست مدرک میخام. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام و خسته نباشید میگم تا ۲۴ ساعت اینده مدرک ارسال میشود بدرورد. نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در یکشنبه در 07:22 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:22 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دوست عزیزمون بانک پاترول پشت سر هم داده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 3 دقیقه قبل، iMaShruB گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دوست عزیزمون بانک پاترول پشت سر هم داده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: تاریخ 13-2-2025 ساعت 12:21:27 پاترول بعدی تاریخ 13-2-2025 ساعت 12:51:47 پاترول پشت سرهم..! ویرایش شده یکشنبه در 07:26 توسط iMaShruB 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در یکشنبه در 10:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:53 3 ساعت قبل، iMaShruB گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دوست عزیزمون بانک پاترول پشت سر هم داده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: تاریخ 13-2-2025 ساعت 12:21:27 پاترول بعدی تاریخ 13-2-2025 ساعت 12:51:47 پاترول پشت سرهم..! پس میگیرم بدرود..! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در یکشنبه در 11:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:07 3 ساعت قبل، iMaShruB گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دوست عزیزمون بانک پاترول پشت سر هم داده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: تاریخ 13-2-2025 ساعت 12:21:27 پاترول بعدی تاریخ 13-2-2025 ساعت 12:51:47 پاترول پشت سرهم..! قبل از اینکه بانکی جهت گشت زدن آن را انتخاب کنید باید در چت رادیو از کد C-17 استفاده کنید تا بالاترین رنک آنلاین در اقلیتتان به شما بگوید که باید کدام بانک را BankPatrol/ بزنید. (مجازات: Faction Warn) در صورتی که شما بالاترین رنک آنلاین هستید زمانی که اعضای رنک پایین تر از کد C-17 استفاده می کنند باید برای آنها بانکی را انتخاب کنید که مشکوک به دزدی است یا به نوبت به هر نفر به ترتیب بانک بدهید تا همه بانک ها به نوبت بررسی شود. (مجازات: Faction Warn) یک عضو نمی تواند طی 60 دقیقه دو بار یک بانک مشخص را پشت سر هم BankPatrol/ بزند. (مجازات: Faction Warn) طبق مدارک شما به درستی عمل کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در یکشنبه در 11:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:45 37 دقیقه قبل، iAdwin گفته است: قبل از اینکه بانکی جهت گشت زدن آن را انتخاب کنید باید در چت رادیو از کد C-17 استفاده کنید تا بالاترین رنک آنلاین در اقلیتتان به شما بگوید که باید کدام بانک را BankPatrol/ بزنید. (مجازات: Faction Warn) در صورتی که شما بالاترین رنک آنلاین هستید زمانی که اعضای رنک پایین تر از کد C-17 استفاده می کنند باید برای آنها بانکی را انتخاب کنید که مشکوک به دزدی است یا به نوبت به هر نفر به ترتیب بانک بدهید تا همه بانک ها به نوبت بررسی شود. (مجازات: Faction Warn) یک عضو نمی تواند طی 60 دقیقه دو بار یک بانک مشخص را پشت سر هم BankPatrol/ بزند. (مجازات: Faction Warn) طبق مدارک شما به درستی عمل کردم عزیز من که پس گرفتم بخاطر Emilio جان ولی شما توی 60 دقیقه 2 تا بانک پاترول Lv داشتید! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در یکشنبه در 17:01 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:01 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم پیاده روی میکردم که یه نفر اومد و گفت کیل کن منو منم با مشت کیلش کردم ولی این آقای KingMostafa به من 3تا wanted داد این وانتدی که به من داد بی دلیل بود • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در یکشنبه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:04 @Famil با توجه به مدارک ارسالی از سوی افسر مربوطه کار افسر درست بوده, با شکایت شما مخالفت شد. @MashruB با شکایت شما مخالفت شد. 1 نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در دوشنبه در 12:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:21 @FearMaster با شکایت شما مخالفت شد. عمل افسر مربوطه درست بوده. نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujin ارسال شده در دوشنبه در 19:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من در جیل بودم که این اقا منو به انفرادی فرستاد چون clear chat شد از طریق ucp مدرک رو فرستادم و درخواست مدرک میخام. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/57y1l21ynpij/IMG_۲۰۲۵۰۲۱۷_۲۲۳۹۵۰.jpg.htm 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaKaR ارسال شده در دیروز در 12:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:41 باسلام و درود کار ندارم که این اکانت اصلن برای شما نیست ولی مدارک خدمت @AbneR عزیز فرستاده میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در دیروز در 14:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:17 @Yujin با توجه به مدارک ارسالی از سوی افسر مربوطه کار ایشان درست بوده, با شکایت شما مخالفت شد. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.