AlBeRT ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شگفتی هایه خلقت /MT به کاپ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شگفتی هایه خلقت [2] اقایه Amir.. که /MS میده بنده کنارشون هستم دارم میگم صبر کن حرف دارم بعد ایشون همینطوری الکی MS میده بعد آقای Amin7007 وانتد رانر میده! بنده با MS اشون مشکلی ندارم اما ایشون باید وانتد Ignoring cop بدادند نه Runner من کنارشون وایساده بودم میدر بدین به لیدر که من فرار کردم بتده توقع دارم که این دو فرد FW بگیرن به دلیل وانتد اشتباه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 در 29 دقیقه قبل، AlBeRT گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شگفتی هایه خلقت /MT به کاپ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام خدمت لیدر محترم ! بنده به اتفاق اقای امیر در اداره پلیس بودیم و داشتیم یک موضوعی رو تست میکردیم ! که نوشته این به بیروین سرایت کرد و ایشون هم ...... در کل یا حق ممنون نقل قول فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 @TaaRartwork شکایت شما علیه بازیکنِ Amin7007 رد شد. مدارک بررسی شد, کار ماُمورِ خاطی صحیح بوده. (اجازه دستگیری شما به پلیس مربوط میشه اگه مشکلی داشته باشن گزارش میدن) @AlBeRT شکایت شما علیه بازیکنِ Amin7007 رد شد. مدارک بررسی شد, کار ماُمورِ خاطی صحیح بوده. (یکبار موردی نداره و اشتباه صورت گرفته) @AlBeRT شکایت شما علیه بازیکنِ Amin7007 پذیرفته شد. بله درسته کار ماُمورِ خاطی اشتباه بوده. (مدرکِ شما فقط اشتباهِ بازیکن Amin7007 رو داراست) بازیکن Amin7007 اخطار اقلیّت دریافت کردند. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NitroEx ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من به بانک رفته بودم تا پول واسه کسی واریز کنم قبله ورود به بانک ایشون /M دادن که نرو داخل بانک! دلیل؟ ولی من وارد بانک شدم و مثل اینکه در بانک FTP بوده بعد گذشت چند دقیقه ایشون به مان 6 وانتد داد به دلیل همدست شدن...!! فکر نمیکنم کار داشتن در بانک همدست بودن حساب بشه لطفا به این موضوع رسیدگی کنید تا دیگه کسی بی دلیل وانتد نگیره • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ─═हई ★ ƤαĸΛƝƓaʍε尺 ★ ईह═─ ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 @MoHaMaDNICEeE شکایت شما علیه بازیکنِ NorthBuffer پذیرفته شد. بله درسته کار ماُمورِ خاطی اشتباه بوده. بازیکن NorthBuffer اخطار اقلیّت دریافت کردند. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Wanted C-6 بودم بهم MS/ داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 @NitroEx شکایت شما علیه بازیکنِ eRr[O]r رد شد. مدارک بررسی شد, کار ماُمورِ خاطی صحیح بوده. (داخلِ بانک wanted بوده و شما نباید وارد بانک میشدید و هیچ توجهی نکردید, باید از بانک LV استفاده می کردید) نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون با وسیله ی نقلیه ی خودشون به من Ms دادن و Arrest کردن. از ایشون درخواست دارم مدارکشون (از اینکه PD توی سرور نبوده) رو ارسال کنند. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 @DifferentBoy شکایت شما علیه بازیکنِ NorthBuffer پذیرفته شد. بله درسته کار ماُمورِ خاطی اشتباه بوده. بازیکن NorthBuffer اخطار لفظی دریافت کردند. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام,ایون وقتی boss تمام شد به من wanted=Cop kill +5 دادن که درصورتی که من ایشونو نکشتم لطفا رسیدگی بشه وگرنه خودم رسیدگی میکنم.باتشکر از بهترین لیدر NG ممنون. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8335482700/sa_mp_018.rar.html ویرایش شده August 25, 2018 توسط ShOtGuN1234 اشتباه در آپلود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 @ShOtGuN1234 شکایت شما علیه بازیکنِ NorthBuffer پذیرفته شد. بازیکن NorthBuffer با FP80 از اقلیّت اخراج شدند. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام در صورتی که بنده وانتدِ Car jack داشتم من ایشون رو کشتم و به من Cop kill دادن! چه وضعشه؟!! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 @NeVeR شکایت شما علیه بازیکنِ Dark_Skull پذیرفته شد. بله درسته کار ماُمورِ خاطی اشتباه بوده. بازیکن Dark_Skull اخطار اقلیّت دریافت کردند. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون خودش با سرعت بالا میخوره به ما بعد جالب اینکه توهین هم میکنن ! توقع یکم شعور !!! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arrash ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اقا با سلام و خسته نباشید. میشه بدونم از کی تا حالا پلیس میتونه از دستوره /Call 110 استفاده کنه؟ ایشون رو کشتم و Call 110/ داد اخه چرا کسانی را راه میدهید که تلاش برای یاد گرفتن هم نمیکنند واقعا حرفی نیست.... • شاهد ها:... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من عادت ندارم از یک موشت Low Level شکایت کنم ولی یکی باید قوانین رو به این یاد بده بنده یک وانتد Car Jacker داشتم ایشون به بنده یک MS/ دادند که و من فرار کردم بعد ایشون 2وانتد Runner دادند در حالی که باید حد اقل 3 تا MS/ می دادند داخل مدارک بنده کاملا معلومه که یکی بیشتر نداد ولی باز درخواست مدارک دارم از ایشون و یک مورد دیگر بنده وانتد 3 شدم با اینکه لیدر FBI انلاین بودند ایشون بنده رو کیل دادند در خواست مدرک دارم که لیدر C-0 یا C-2 دادند • شاهد ها: کل حرکاتش تو چت DP می ره ( کل DP ) • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8335650650/depsyt.rar.html | http://s8.picofile.com/file/8335651018/fbi_leader.PNG نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 (ویرایش شده) @shayanb شکایت شما علیه بازیکنِ Amin7007 پذیرفته شد. به بازیکن Amin7007 اخطاراتِ لازم داده شد. ویرایش شده August 27, 2018 توسط HosiDark نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در فیلم میتونید ببینید بعد از بیرون اومدن از بانک و چند ثانیه قبل از استفاده از givecash/ ایشون از پشت به من تیراندازی میکنن که 20 عدد hp کم میشه و getsample فعال میشه. نکته: من نه runner بودم نه gun دستم بود که ایشون بخواد تیراندازی کنه. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8335693476/eRr_o_R.rar.html نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 @Terible شکایت شما علیه بازیکنِ aliyazdan_ پذیرفته شد. بله درسته کار ماُمورِ خاطی اشتباه بوده. بازیکن aliyazdan_ اخطار لفظی دریافت کردند. @NorthBuffer شکایت شما علیه بازیکنِ Despyt پذیرفته شد. بله درسته کار ماُمورِ خاطی اشتباه بوده. بازیکن Despyt اخطار اقلّیت دریافت کردند. @Arrash شکایت شما علیه بازیکنِ elan_007 پذیرفته شد. بله درسته کار ماُمورِ خاطی اشتباه بوده. بازیکن elan_007 اخطار اقلّیت دریافت کردند. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 @Daenerys شکایت شما علیه بازیکنِ eRr[O]r رد شد. مدارک بررسی شد, کار ماُمورِ خاطی صحیح بوده. (ماُمورِ خاطی به شما تیراندازی نکردند getsample شما توسط کَسِ دیگری فعال شده) نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بعد از اخطار سوم بنده واسادم و مستقیم بهشون شلیک کردم - سپس شروع به ریکورد کردم و جلوتر هم باز واسادم بهشون شلیک کردم ! ولی ایشون به جای وانتد self-defence وانتد runner دادن!!! در ریکورد افسر خاصی هم قطعا واضحه که من بهشون شلیک کردم اونم چندبار ! ایشون بهتره قبل از دخالت در وانتد pd قوانینشون هم مطالعه کنن ! و الان باید با fw دوم در این هفته از اقلیت اخراج بشن ! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8335826626/avc_gta_sa_2018_08_30_02_02_21_929.mp4.html نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 @shayanb شکایت شما علیه بازیکنِ Amin7007 رد شد. کار ماُمورِ خاطی صحیح بوده. (شما اقدام به کشتنِ ماُمورِ خاطی نکردید که وانتدِ Self-defence بگیرید شما باید تسلیم میشدید ولی سوار بر NRG-500 به فرار کردن ادامه دادید) نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: الکی کیل داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanted ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما داریم داخل خانه FTP میکنیم بعد ایشون میاد میزنه خونش که کم میشه heal میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.