Semtex ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد نبودم کیل کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/b40fc977d73c3d4ead22d9c1a542d5c3/gta-sa-2023-06-22-20-10-06-678.mp4.html • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول زمانی که وارد حیاط زندان شدید (Jail Yard Patrol Duty - گشت حیاط زندان) باید همیشه در حال حرکت باشید و دور تا دور حیاط را بچرخید و روی هیچ زندانی متمرکز نشوید و یکجا به هیچ عنوان نایستید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/c476016810a7380828b1622f23573208/20230622-202604.mp4.html در 16 دقیقه قبل، Semtex گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد نبودم کیل کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/b40fc977d73c3d4ead22d9c1a542d5c3/gta-sa-2023-06-22-20-10-06-678.mp4.html • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/c476016810a7380828b1622f23573208/20230622-202604.mp4.html شکایت themehrad پس میگیرم berat پیگیری شه لطفا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما حق استفاده شخصی از وسایل نقلیه دسته ویژه را ندارید. (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) نکته : ایشون هم در حالت Duty/ نبودند از وسایل نقلیه کاپ استفاده کردند 2 ایشون 1 نفر هم کنار خودشون نشونده بودند که 2تا استفاده شخصی هستش. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/ff4e5f19eb82a292712a4e8ed533e74a/gta-sa-2023-06-22-21-27-39-851.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @Semtex شکایت اول شما (از Themehrad) به درخواست خودتان رد شد. در 3 ساعت قبل، Semtex گفته است: شکایت themehrad پس میگیرم شکایت دوم شما (از Am_Berat) قبول شد، اخطار های لازمه به فرد خاطی داده خواهد شد. شکایت سوم شما (از iNegaR) قبول شد، اخطار اقلیت دریافت خواهند کرد. موفق باشید نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول زمانی که وارد حیاط زندان شدید (Jail Yard Patrol Duty - گشت حیاط زندان) باید همیشه در حال حرکت باشید و دور تا دور حیاط را بچرخید و روی هیچ زندانی متمرکز نشوید و یکجا به هیچ عنوان نایستید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/865817793c5a9078bf6b5581f5bf1fc3/gta-sa-2023-06-22-20-06-30-062.mp4.html 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @Semtex شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمی باشد. در نظر داشته باشید: نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) موفق باشید 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم گارد ملی نقل قول یک عضو نمی تواند دو بار یک بانک مشخص را پشت سر هم BankPatrol/ بزند. (مجازات: Faction Warn) 4 بانک پاترول پاترول 5 روز پیش ایشان تایمش دقیقا نیم ساعت اختلاف داره و مدارک هنوز 7 روزش نگذشته. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://agsa.arsacia.ir/players/factionactivity/AtaTurk/7 2023-06-22 23:59:14National GuardPatroling LV bank 2023-06-22 22:43:29National GuardPatroling LV bank https://agsa.arsacia.ir/players/factionactivity/AtaTurk/4 2023-06-25 13:37:02National GuardPatroling LS bank 2023-06-24 17:24:41National GuardPatroling LS bank 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @TheExpert شکایت شما رد شد. نقل قول توضیحات: برای مثال فرد ممکنه الان BankPatrol/ بزنه و بعد از 1 ساعت باز C-17 بده بهش بگن LSB اون موقع کسی یادش نیست 1 ساعت قبل کجا پاترول زده و اگر مجازات بشه غیر منطقیه. کسانی مجازات میشن که پشت سر هم یک مکان مشخص رو BankPatrol/ بزنن... بطور مثال الان من LSB رو میزنم بعد حالا کرش میشم یا Reconnect میدم بعد از Cooldown دوباره میرم همونجا رو میزنم. اینطوری مجازات صورت میگیره. موفق باشید. +موفق باشید 2 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 (ویرایش شده) •عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:زمانی که وارد حیاط زندان شدید (Jail Yard Patrol Duty - گشت حیاط زندان) باید همیشه در حال حرکت باشید و دور تا دور حیاط را بچرخید و روی هیچ زندانی متمرکز نشوید و یکجا به هیچ عنوان نایستید. رو من فقط زوم کردن این همه آدم هست، میدونم اکتیویتی دارید اونم زیاد پس چرا لذته مردم رو خراب میکنید؟ • شاهد ها: هرکی تو فیلمه • مدرک/عکس یا فیلم: https://s28.picofile.com/file/8465168634/gta_sa_2023_06_26_18_38_10_332.mp4.html ویرایش شده June 27, 2023 توسط Fayez 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @Fayez شکایت شما رد شد، مامور مربوطه در حال گشت زدن در حیاط بودند. +موفق باشید ویرایش شده June 27, 2023 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ali4455 ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من درخواست مدرک وانتد کیل من که ایشون من رو زده دارم که ببینم این اقا طبق چه هشداری من رو وانتد کیل کرده • شاهد ها: .. • مدرک/عکس یا فیلم:https://s8.uupload.ir/files/ag-sa-0003_h9j.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @ali4455 شکایت شما رد شد، عکس شما قابل رویت نمی باشد. +موفق باشید ویرایش شده June 28, 2023 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و احترام نقل قول - شما حق ندارید بی دلیل روی افراد در زندان از Punish/ استفاده کنید. (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) - در صورتی که زندانی ها موارد زیر را انجام دادند، یک اخطار به آنها بدهید و اگر به اخطارتان توجه نکردند و کارشان را تکرار کردند می توانید روی آنها از Punish/ استفاده کنید: بدون اینکه به بنده اخطار بدن /Punish دادن. نکته اینکه Under Attack بیش از یک نفر هم نبودن. مدارک پانیش گرفته شود. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @TheExpert شکایت شما در حال بررسی می باشد. ویرایش شده June 28, 2023 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 با سلام مجدد خدمت شاکی محترم @TheExpert شکایت شما قبول شد، اخطارات لازمه داده شد. موفق باشید نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول فقط در مواقعی میتوانید آژیر وسیله نقلیه خود را روشن کنید و قوانین رانندگی را نقض کنید که مشکلی جدی پیش آمده باشد و یا دنبال یک مضنون باشید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/d2d1932850aac65b7facb2c2f57b95a1/gta-sa-2023-07-02-02-11-54-869.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @Semtex شکایت شما رد شد، زیرا مدارک شما کافی نیست مبنی بر اینکه ایشون بی دلیل آژیر ماشین را روشن کرده باشند. همچنین در نظر داشته باشید: نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) +موفق باشید 1 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول زمانی که وارد حیاط زندان شدید (Jail Yard Patrol Duty - گشت حیاط زندان) باید همیشه در حال حرکت باشید و دور تا دور حیاط را بچرخید و روی هیچ زندانی متمرکز نشوید و یکجا به هیچ عنوان نایستید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.uplooder.net//files/f55c710c626f503eb64ee9dab4054469/20230704-171349.mp4.html نکته: شکایت @TheExpert برای 6 روز پیشه که فکر کنم شما 2 روز بعد قبولش کردید گفتم این نکته رو به یاد داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @Semtex شکایت شما درحال بررسی می باشد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Math ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون بدون دلیل به بنده ابتدا 3 وانتد و سپس 5 وانتد دادند وه بلافاصله منو کشتن و به زندان فرستادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول _________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiviniTy ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/ucwkrpj1qbw6/New_WinRAR_archive.rar.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @DiviniTy شکایت شما قبول شد، مامور مربوطه از اقلیت اخراج شدند. موفق باشید 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @matinmatin12 شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. موفق باشید نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2023 با سلام مجدد خدمت شاکی محترم @Semtex شکایت شما قبول شد، اخطارات لازمه به فرد خاطی داده خواهد شد. موفق باشید نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام؛ نقل قول - شما حق ندارید بی دلیل روی افراد در زندان از Punish/ استفاده کنید. (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) - در صورتی که زندانی ها موارد زیر را انجام دادند، یک اخطار به آنها بدهید و اگر به اخطارتان توجه نکردند و کارشان را تکرار کردند می توانید روی آنها از Punish/ استفاده کنید. ایشون بدون اخطار اقدام به Punish کردند و نگذاشتند که بنده فرار کنم. • مدرک/عکس یا فیلم: http://agsa.arsacia.ir/players/faction/AtlaS ویرایش شده July 14, 2023 توسط Leyt نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو فیلم معلومه • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Forget ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.