ReVeN ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من ۲ دقیقه AFK شدم اومدم دیدم کیل شدم به چت ها که دقت کردم دیدم 3 /ms ته ۱ ثانیه داده شده رسیدگی کنید • شاهد ها: timestamp/ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام شکایت اول من بقل ایشونم ایشون از موتورشون پیاده میشن و من میخوام سوار ماشینم شم که کنارشه اشتباه میره به موتور این اقا سور میشه و you not cop میاد و وارن کارجک Police هم میاد که وانتد میده شکایت دوم به من میگه سوار شوید و همراه ما بیاید آقای ویلسون تو موتورشون G کرده و من نمیتونم G کنم وارن میاد بازم وانتد میده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: درخواست مدرک دارم که چرا به من وارن رانینگ رو دادن! ویرایش شده July 26, 2021 توسط llErrorsll .... :) نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 @UniQue شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی کار ایشون صحیح بوده اما باز هم تذکرات لازم داده شد.@Erfan23 شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی کار ایشون صحیح بوده و شما هنگام داشتن وانتد نباید AFK کنید.@llErrorsll شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از مامور گارد ملی کار ایشون صحیح بوده ما باز هم تذکرات لازم داده شد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دادن Mz زمانی که تایم فرار از زندان نیست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 @Hour شکایت شما رد شد, هیچگونه زمانی مشخص نشده. نقل قول مکانهای دولتی: مکانهای دولتی شامل محیط درونی و بیرونی Headquarter های اقلیت های دسته ویژه و همچنین زندان می باشد. در مکانهای دولتی فقط اعضای دپارتمانها، اعضای متقاضی تست ورود، مجرمان جهت دستگیری، وکیلان جهت آزادی افراد (نه تبلیغ کردن) و افرادی که توسط اعضای با رنک بالاتر با دلیل قانع کننده آورده شدند امکان حضور دارند. به سایر بازیکنان باید 3 اخطار جهت خروج از مکانهای دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند (مجازات: Faction Warn) نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamidddddddddddddddddd ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ماشینم را دزدید • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: rl] 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohsen ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لو دادن چت فکشن که باید fp80 بشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در شخصی ارسال خواهد شد عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا در میکروفن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به مسئول مربوطه ارسال خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: M/ بی دلیل! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر فرستاده شد. 1 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 Pas migiram @Radan نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 با سلام شاکیان محترم @hamidddddddddddddddddd @iMohsen شکایت شما درحال بررسی هست. @9Hess شکایت شما به درخواست خودتان پس گرفته شد. با سلام مجدد خدمت شاکی محترم @hamidddddddddddddddddd - شکایت شما قبول شد افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت میکند. 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام، ایشون بی مورد به بنده وانتد دادن (البته شاید از عمد بخاطر مسائلی که قبل از اون اتفاق افتاده) در مدارک هم نمایان است که ایشون با 2 تا وارن به من وانتد داد و همینطور اگر خودشون فیلم داشته باشن واضح است که من Maverick رو به حالت پرواز در آوردم (حرکت دادم) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 @iLeytoM سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی است. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون میاد الکی وانتد میده یکبار اخطار داد داشتم میرفتم بیرون که وانتد داد اصلا فرصت نداد برم بیرون • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: AFK بودم امده وانتد running داده بعد کیل کرد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/ag-sa-0084_szn.jpg نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 11 دقیقه قبل، iMoBiN گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون میاد الکی وانتد میده یکبار اخطار داد داشتم میرفتم بیرون که وانتد داد اصلا فرصت نداد برم بیرون • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: کاش یه ss اپلود میکردی که اونور بودی نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: AFK بودم امد وانتد running داد کیل داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/ag-sa-0084_szn.jpg نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 @iLeytoM سلام خدمت شاکی محترم عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده وقتی به شما اولین mv/ داده میشه باید اقدام به برداشتن وسیله کنید نه اخرین mv/ و طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه کار افسر صحیح بوده. @iMoBiN سلام خدمت شاکی محترم طبق مدارک افسر مربوطه شما در منطقه ممنوعه حضور داشتید و عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. @iMoBiNسلام خدمت شاکی محترم برای شکایت دوم مدارک شما کافی نیست و شکایت شما رد شد. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم با رفیقم شوخی میکردم و 2 تا مشت زدم بهش ایشون از جلویه خونه ما رد شد و با موتورش ماشین مارو حل داد بهش گفتم حل نده عصبی شد وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0355_anhr.jpg 2 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sopap ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توی ون در گت سیپی سمپل مارو ریخت • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/getsample_dar_getcp_15yh.avi/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 6 ساعت قبل، sotvan1 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم با رفیقم شوخی میکردم و 2 تا مشت زدم بهش ایشون از جلویه خونه ما رد شد و با موتورش ماشین مارو حل داد بهش گفتم حل نده عصبی شد وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0355_anhr.jpg گل پسر این Civil attack هست! هیچ ربطی هم به عصبانی بودن من نداره! تازه برو خداروشکر کن وانتد Running بهت ندادم! Gn Gol pesar در 6 ساعت قبل، sotvan1 گفته است: حل مگه جدول میخوام حَل کنم؟ اها فک کنم منظورت هُل هست نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 12 دقیقه قبل، Gorg گفته است: گل پسر این Civil attack هست! هیچ ربطی هم به عصبانی بودن من نداره! تازه برو خداروشکر کن وانتد Running بهت ندادم! Gn Gol pesar مگه جدول میخوام حَل کنم؟ اها فک کنم منظورت هُل هست اولا که شما خداروشکر کن ریکوردم خاموش بود نگرفتم ازت اون هول دادن رو وگرنه هلپریت میرفت دوما جواب منو اینجا نباید بدی جناب حرفه ای باید به لیدر پیام بدی نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 @sotvan1 سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد و عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. @hoseinso سلام خدمت شاکی محترم با توجه به درخواست شما شکایت شما رد شد. ممنون از لطف شما. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: hydra رو فقط تحت شرایط اینکه مجرم رو هوا یا با قایق باشه میشه اورد LS ولی خوب من رو زمین بودم و سوار هیچ وسیله نقلیه نبودم و منتظر ایشون بودم که دیدم داره از Hydra سو استفاده میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم در 14 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: hydra رو فقط تحت شرایط اینکه مجرم رو هوا یا با قایق باشه میشه اورد LS ولی خوب من رو زمین بودم و سوار هیچ وسیله نقلیه نبودم و منتظر ایشون بودم که دیدم داره از Hydra سو استفاده میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 @Lazyboy سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما به دلیل عدم کفایت مدارک رد شد. 1 نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: هوا به زمین • شاهد ها: همه پلیس ها دنبالم بود دیدن • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-14_00-01-04-078_(2)_1u1p.avi/ https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-14_00-01-04-078_pa58.avi/ • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-14_00-01-04-078_(3)_3ppx.avi/ = bandicam https://uupload.ir/view/voice_2021_8_14_0_6_41_rcy.rar = .agrec 1 نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 @iMoBiN سلام خدمت شاکی عزیز شکایت شما درحال بررسی است صبور باشید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.