TheScofield ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من بیرون از HQ بودم که ایشون به من اومد 3 تا MZ/ داد. من الان چطور مزاحم ایشون بودم؟ به چه حقی وانتد داد؟ اگر داخل HQ میبودم حق داشت MZ/ بده. ولی من بیرون HQ بودم! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 @Professor|| با سلام و درود, شکایت شما رد شد! نقل قول مکانهای دولتی شامل محیط درونی و بیرونی Headquarter های اقلیت های دسته ویژه و همچنین زندان می باشد.به سایر بازیکنان باید 3 اخطار جهت خروج از مکانهای دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند فلذا از شکایت بیمورد به شدت خودداری کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Punish دادن بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 @ElleryBOy || با سلام و درود, شکایت شما رد شد! عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در 2 دقیقه قبل، Wick گفته است: @ElleryBOy || با سلام و درود, شکایت شما رد شد! عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. به چه دلیل درست بوده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فکر میکنم مدارک گویا باشه که شخص _Gabriel_ مثل اینکه تازه وارد هستش و وقتی ما داخل Cp بودیم به همه شلیک کرد و همه sample شدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: DxviL 1 نقل قول CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست مدرک دارم که چرا پانیش کردند. • شاهد ها: Liberty • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، jang گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست مدرک دارم که چرا پانیش کردند. • شاهد ها: Liberty • مدرک/عکس یا فیلم: عزیز شما به Liberty اتک میدادید و بنده قبلش M/ دادم و طبق قانونی که در فروم هست بنده باید شما رو Punish/ میدادم ویرایش شده December 8, 2020 توسط XtremeMahan نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 52 دقیقه قبل، XtremeMahan گفته است: عزیز شما به Liberty اتک میدادید و بنده قبلش M/ دادم و طبق قانونی که در فروم هست بنده باید شما رو Punish/ میدادم گل من مدرک بده با حرف خیلی کار ها میشه کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 @DxviL|| با سلام و درود, مدارک شما برای اثبات اینکه چه کسی به شما تیر اندازی کرده کافی نیست! در نتیجه شکایت شما رد میشود.@jang || با سلام و درود, شکایت شما رد شد! عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 3 دقیقه قبل، Wick گفته است: @DxviL|| با سلام و درود, مدارک شما برای اثبات اینکه چه کسی به شما تیر اندازی کرده کافی نیست! در نتیجه شکایت شما رد میشود.@jang || با سلام و درود, شکایت شما رد شد! عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. داداش من شکایت کردم که بهم مدرک بده از بی فانونی من. ایشون هیچ کاری نکرده چطور شکایت رد میشه؟ این کارش مثل این میمونه من بخوام برم زندان هرکیو دلم میخواد پانیش کنم و بگم میخواستی مشت نزنی. همینطوری یک ساعت به تایم زندانشون اضافه کنم. هر موقع مدرک داد که چرا بهم پانیش داده همون زمان میتونید بگید شکایت رد شده یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 18 دقیقه قبل، Wick گفته است: @DxviL|| با سلام و درود, مدارک شما برای اثبات اینکه چه کسی به شما تیر اندازی کرده کافی نیست! در نتیجه شکایت شما رد میشود.@jang || با سلام و درود, شکایت شما رد شد! عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. عزیز من کاملا مشخصه که از پشت سر ایشون تیر اندازی کردن به ما. جنازه هم روی زمین هست به چت هم یک نگاه بندازید!!! ایشون هم که تازه کار هستن پس کاملا مشخصه از مدارک. نقل قول CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در December 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۷ در 21:47، ElleryBOy گفته است: به چه دلیل درست بوده؟ @Wick نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من سه تا وانتد داشتم که من با دوستم توی هلیکوپتر بودیم که این اقا با هواپیما که r1 ng هست امد گفت تسلیم شوید من گفتم چشم تو ویس هم بلند گفتم تسلیم هستم که دوستم داشت هلیکوپتر رو هدایت میکرد داشتیم فرود میامدیم که این اقا رفت توی دیوار و هواپیماش نابود شد و خودش هم به دست خودش کیل شد کمی گذشت دوتا وانتد داد از سر حسودی.امیدوار هر چه زود تر برسی بشه. •شاهد ها: •مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosan ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتیم راپ میزدیم. من رانر بودم قبل از اینکه گانرا از بانک خارج شوند ایشون منو کارجک کرد و بعد من که کارجک کردم به من وانتد داد و نگذاشت راپ ما به درستی انجام گردد. • شاهد ها: فیلم. • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/hev_youcut_۲۰۲۰۱۲۱۲_۱۸۴۸۵۵۱۵۸.mp4/ شکایت پس گرفته میشود. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 (ویرایش شده) @Amirking10|| با سلام و درود, شکایت شما به دلیل مشخص نبودن زمان دریافت اخطار (Timestamp/) رد میشود. اگر مدارک بیشتری دارید زیر همین پست ارسال کنید.@Mohammadarieh || با سلام و درود, شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد. ویرایش شده December 13, 2020 توسط Wick نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmeriKKKasMostWanted ارسال شده در December 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ms دادن مکرر در حالی که وسیله اقلیت نداشت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/sjjaiq3pqkzv/AG-SA-0542.jpg.htm در 8 دقیقه قبل، Hjamir گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ms دادن مکرر در حالی که وسیله اقلیت نداشت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/sjjaiq3pqkzv/AG-SA-0542.jpg.htm حتی کلاب هم اف بوده فقط fbi میتونسته ms بده در 10 دقیقه قبل، Hjamir گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ms دادن مکرر در حالی که وسیله اقلیت نداشت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/sjjaiq3pqkzv/AG-SA-0542.jpg.htm حتی کلاب هم اف بوده فقط fbi میتونسته ms بده شکایتو پس میگیرم سعید داداشی نقل قول 𝙞𝘾𝙚𝘾𝙪𝙗𝙚 ,𝙩𝙝𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙡𝙞𝙫𝙚 𝙞𝙣 𝙞𝙣𝙛𝙖𝙢𝙮 𝙖𝙨𝙠 𝙩𝙝𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙣𝙜 𝙣𝙞𝙜𝙜𝙖 𝙬𝙝𝙤 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙀𝙖𝙯𝙮-𝙚 𝙒𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙖𝙨𝙩 𝙗𝙞*𝙘𝙝 𝙔𝙚𝙖𝙝 𝙩𝙝𝙖𝙩𝙨 𝙖𝙡𝙡 𝙢𝙚 http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Legacy.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/icecube.png The Ruthless لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosan ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتیم راپ میزدیم. من رانر بودم قبل از اینکه گانرا از بانک خارج شوند ایشون منو کارجک کرد و بعد من که کارجک کردم به من وانتد داد و نگذاشت راپ ما به درستی انجام گردد. • شاهد ها: فیلم. • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/hxn4_youcut_۲۰۲۰۱۲۱۲_۱۸۴۸۵۵۱۵۸.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 @Mohammadarieh | شکایت شما در حال بررسی است, صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل دادن بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 @WinSt0N ||شکایت شما در حال بررسی است, صبور باشید. @Mohammadarieh|| شکایت شما تایید شد! عضو خاطی طبق صحبت های مدیریت +1 اخطار لفظی دریافت میکند.@WinSt0N || شکایت شما تایید شد! عضو خاطی +1اخطار اقلیت دریافت میکند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 11:42، Ali گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام بی دلیل اومده جلو Paintball اخطار میده بعد kill میکنه! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:من در مکان اجاره موتور ایستاده بودم که به من وانتد ramming on cop car دادند بدون هیچ دلیلی و برخوردی. سپس من سوار موتور ایشون شدم هنوز هم به بنده اخطار میدادند که سوار شو و بعد منو 3 وانتد کردند و جالب اینجاست من سوار موتور ایشون بودم منو کشتند. من در خواست مدرک برای برخورد با وسیله نقلیه ایشون رو دارم . • شاهد ها: عکس ها گویای همه چیز هستند. • مدرک/عکس یا فیلم: در اینجا من در کنار اجاره موتور ایستاده بودم. که برای ایشون اخطار remming on cop car اومد و ایشون به بنده وانتد داد. و ایشون با اینکه من سوار موتور بودم بهم وانتد running داد، وشروع به تیر اندازی به منکرد. و اینجا هم منو با تمسخر کشتند . انگار با ایشون پدر کشتگی داریم ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaaN ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دو نفر بی دلیل به من حمله کردن و من رو کشتن، درخواست مجازات شدن این دو در صورت قبول شدن شکایت را دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم Ad/ می دادم که امد 3 بار Mz/ داد و وانتد 3 کرد بد فرصت G کردن در ماشین نداد و وانتد کیل کرد • شاهد ها: دارم • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.