SeTaM ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 - عکس از محیط کاربری: VeLo.png - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل:با سلام بازی من نمیاره با این که همه چی من اوک است باید چه کنم لطفاً کمک کنید بعد اونجا که میگه بزن اوک میزنم بازم همین رو میاره لطفاً جواب بدید. @Meli @Kamyab نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه
PmPGuG ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 سلام اقای @GoroBan این کار هایی که میگم را انجام دهید شاید مشکلتان حل شد. اول آنتی ویروس خود را خاموش کنید و دوباره وارد شید اگه وارد نشد restart کنید و اگر همه این هارو انجام دادید فایل را پاک کنید و دوباره فایل را نصب کنید شاید مشکلتان حل خواهد شد. نقل قول بهترین انتقام، یک موفقیت بزرگ است! My account : My brother: لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 سلام اگر آنتی ویروس دارید خاموش کنید و اگر باز درست نشد ببینید با سمپ بازی بالا میاد؟ اگر اومد لانچر رو از اول بنصب و فایل های AGSAL تو پوشه بازی رو پاک کن تا دوباره دانلود بشن نقل قول لینک به دیدگاه
SeTaM ارسال شده در March 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 فعلا انتی ویروس را غیر فعال کردم و دارم بازی را نصب میکنم. https://forum.arsacia.ir/uploads/SAFullComp.7z این را دانلود میکنم مشکل داره یا نه @Blank @PmPGuG نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 نه اوکیه بنصب از اول نقل قول لینک به دیدگاه
PmPGuG ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 8 ساعت قبل، GoroBan گفته است: فعلا انتی ویروس را غیر فعال کردم و دارم بازی را نصب میکنم. https://forum.arsacia.ir/uploads/SAFullComp.7z این را دانلود میکنم مشکل داره یا نه @Blank @PmPGuG @GoroBanبعد نصب اگه باز همین مشکله بازی رو تو لیست سفید انتی ویروس قرار بده اگه باز ایطور شد مشکل سخت افزار هست. نقل قول بهترین انتقام، یک موفقیت بزرگ است! My account : My brother: لینک به دیدگاه
SeTaM ارسال شده در March 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 داداش بلد نیستم داخل لیست سفید قرار بدم اگه بلدین راهنمایی کنید لطفاً بسازیم درست شه نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه
SeTaM ارسال شده در April 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 ممنون از همراهی @PmPGuG با تشکر درست شد. نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه
SeTaM ارسال شده در May 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 با سلام دوباره به این مشکل بر خوردم چیکار کنم درست بشه؟ نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.