sotvan1 ارسال شده در March 22 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 یه روز یک آقایی یه بنز آخرین سیستم میخره میندازه تو اتوبان گازشو میگیره لم میده و یه دست رو فرمون خلاصه استایل پولداری و آره... از همه ماشینا میزنه جلو و رد میکنه یهو یه موتور قراضه ویژژژ از بغلش رد میشه... این یکم پاشو میزاره رو گاز و 140 اینا پر میکنه میره از موتوره رد میشه یکم تعجب میکنه و باز لم میده ادامه میده یکم میگذره از آینه میبینه موتوریه داره میاد و دوباره غیژژژ رد شد ازین اینم یکم اخم میکنه بهش بر میخوره پاشو میزاره رو گازز 160 تا پر میکنه رد میشه از موتوریه و با لبخند رضایت خوشحال میشه یکم میره و میبینه موتوریه دوباره با سرعت بیشتر تخته گاز اومد ردش کرد رفتتتت یارو کف میکنه میاد جلو تخته گاز میکنه میرسه به موتوریه دست تکون میده بوق میزنه میگه بیاا بغل بیا بغل یارو میزنه بغل میره سمت موتوریه میگه داداش کار به هیچی ندارم فقططط بگو چطوری با این موتور قراضت بنز منو گرفتییی هرچی بخوای بهت میدم... حالا موتوریه : در حالی که وایساده بود رنگش سفید پریده بود نفس نفس میزد گفت ددد ددداااداش خوو خوداااا پدرتووو بیامرزه نگهداشتییی ایین این کش شلوار من گیر کرده بود به آآآآ یینه آینه بغل ماشینت تو هیی گاز میدادی من کشش میومدم ... 3 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در March 22 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 لطفاً طومار ارسال نکنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OPeRaL ارسال شده در March 22 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 نقل قول TerrorisT BaX Is BesT :My Bro 2024 - 2022 © لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 نقل قول Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Franchesco ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 یک طنز پرداز واقعی هستی تو ای دوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در May 14 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 منی که حوصلم نبود بخونمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARIYAN09921019 ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 نخوندم ولی فکر کنم خنده داربود پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandy ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 چه جالب نقل قول Uh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 با عقل جور درمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 در ۱۴۰۳/۱/۳ در 23:55، sotvan1 گفته است: یه روز یک آقایی یه بنز آخرین سیستم میخره میندازه تو اتوبان گازشو میگیره لم میده و یه دست رو فرمون خلاصه استایل پولداری و آره... از همه ماشینا میزنه جلو و رد میکنه یهو یه موتور قراضه ویژژژ از بغلش رد میشه... این یکم پاشو میزاره رو گاز و 140 اینا پر میکنه میره از موتوره رد میشه یکم تعجب میکنه و باز لم میده ادامه میده یکم میگذره از آینه میبینه موتوریه داره میاد و دوباره غیژژژ رد شد ازین اینم یکم اخم میکنه بهش بر میخوره پاشو میزاره رو گازز 160 تا پر میکنه رد میشه از موتوریه و با لبخند رضایت خوشحال میشه یکم میره و میبینه موتوریه دوباره با سرعت بیشتر تخته گاز اومد ردش کرد رفتتتت یارو کف میکنه میاد جلو تخته گاز میکنه میرسه به موتوریه دست تکون میده بوق میزنه میگه بیاا بغل بیا بغل یارو میزنه بغل میره سمت موتوریه میگه داداش کار به هیچی ندارم فقططط بگو چطوری با این موتور قراضت بنز منو گرفتییی هرچی بخوای بهت میدم... حالا موتوریه : در حالی که وایساده بود رنگش سفید پریده بود نفس نفس میزد گفت ددد ددداااداش خوو خوداااا پدرتووو بیامرزه نگهداشتییی ایین این کش شلوار من گیر کرده بود به آآآآ یینه آینه بغل ماشینت تو هیی گاز میدادی من کشش میومدم ... قبلا شبیه این جوک یه چی بود که میگفتن بعد پند اخلاقی میدادن قشنگ تر زدی توش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 در ۱۴۰۳/۱/۴ در 00:55، sotvan1 گفته است: یه روز یک آقایی یه بنز آخرین سیستم میخره میندازه تو اتوبان گازشو میگیره لم میده و یه دست رو فرمون خلاصه استایل پولداری و آره... از همه ماشینا میزنه جلو و رد میکنه یهو یه موتور قراضه ویژژژ از بغلش رد میشه... این یکم پاشو میزاره رو گاز و 140 اینا پر میکنه میره از موتوره رد میشه یکم تعجب میکنه و باز لم میده ادامه میده یکم میگذره از آینه میبینه موتوریه داره میاد و دوباره غیژژژ رد شد ازین اینم یکم اخم میکنه بهش بر میخوره پاشو میزاره رو گازز 160 تا پر میکنه رد میشه از موتوریه و با لبخند رضایت خوشحال میشه یکم میره و میبینه موتوریه دوباره با سرعت بیشتر تخته گاز اومد ردش کرد رفتتتت یارو کف میکنه میاد جلو تخته گاز میکنه میرسه به موتوریه دست تکون میده بوق میزنه میگه بیاا بغل بیا بغل یارو میزنه بغل میره سمت موتوریه میگه داداش کار به هیچی ندارم فقططط بگو چطوری با این موتور قراضت بنز منو گرفتییی هرچی بخوای بهت میدم... حالا موتوریه : در حالی که وایساده بود رنگش سفید پریده بود نفس نفس میزد گفت ددد ددداااداش خوو خوداااا پدرتووو بیامرزه نگهداشتییی ایین این کش شلوار من گیر کرده بود به آآآآ یینه آینه بغل ماشینت تو هیی گاز میدادی من کشش میومدم ... اینو یکی توی بخش مجله هفتگی NR گذاشته بود.. ممنون بابت تاکید نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 در ۱۴۰۳/۱/۳ در 23:55، sotvan1 گفته است: یه روز یک آقایی یه بنز آخرین سیستم میخره میندازه تو اتوبان گازشو میگیره لم میده و یه دست رو فرمون خلاصه استایل پولداری و آره... از همه ماشینا میزنه جلو و رد میکنه یهو یه موتور قراضه ویژژژ از بغلش رد میشه... این یکم پاشو میزاره رو گاز و 140 اینا پر میکنه میره از موتوره رد میشه یکم تعجب میکنه و باز لم میده ادامه میده یکم میگذره از آینه میبینه موتوریه داره میاد و دوباره غیژژژ رد شد ازین اینم یکم اخم میکنه بهش بر میخوره پاشو میزاره رو گازز 160 تا پر میکنه رد میشه از موتوریه و با لبخند رضایت خوشحال میشه یکم میره و میبینه موتوریه دوباره با سرعت بیشتر تخته گاز اومد ردش کرد رفتتتت یارو کف میکنه میاد جلو تخته گاز میکنه میرسه به موتوریه دست تکون میده بوق میزنه میگه بیاا بغل بیا بغل یارو میزنه بغل میره سمت موتوریه میگه داداش کار به هیچی ندارم فقططط بگو چطوری با این موتور قراضت بنز منو گرفتییی هرچی بخوای بهت میدم... حالا موتوریه : در حالی که وایساده بود رنگش سفید پریده بود نفس نفس میزد گفت ددد ددداااداش خوو خوداااا پدرتووو بیامرزه نگهداشتییی ایین این کش شلوار من گیر کرده بود به آآآآ یینه آینه بغل ماشینت تو هیی گاز میدادی من کشش میومدم ... من که نخوندم ولی خب نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 در ۱۴۰۳/۱/۱۷ در 18:47، Abolak گفته است: LAK LAK اینجا واسه تو نیست میزنم اکانت SmarTy رو UnBan میکنم دوباره کابوست میشما سری فرار کن! TK TK نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARMIIN ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 در ۱۴۰۳/۱/۳ در 23:55، sotvan1 گفته است: یه روز یک آقایی یه بنز آخرین سیستم میخره میندازه تو اتوبان گازشو میگیره لم میده و یه دست رو فرمون خلاصه استایل پولداری و آره... از همه ماشینا میزنه جلو و رد میکنه یهو یه موتور قراضه ویژژژ از بغلش رد میشه... این یکم پاشو میزاره رو گاز و 140 اینا پر میکنه میره از موتوره رد میشه یکم تعجب میکنه و باز لم میده ادامه میده یکم میگذره از آینه میبینه موتوریه داره میاد و دوباره غیژژژ رد شد ازین اینم یکم اخم میکنه بهش بر میخوره پاشو میزاره رو گازز 160 تا پر میکنه رد میشه از موتوریه و با لبخند رضایت خوشحال میشه یکم میره و میبینه موتوریه دوباره با سرعت بیشتر تخته گاز اومد ردش کرد رفتتتت یارو کف میکنه میاد جلو تخته گاز میکنه میرسه به موتوریه دست تکون میده بوق میزنه میگه بیاا بغل بیا بغل یارو میزنه بغل میره سمت موتوریه میگه داداش کار به هیچی ندارم فقططط بگو چطوری با این موتور قراضت بنز منو گرفتییی هرچی بخوای بهت میدم... حالا موتوریه : در حالی که وایساده بود رنگش سفید پریده بود نفس نفس میزد گفت ددد ددداااداش خوو خوداااا پدرتووو بیامرزه نگهداشتییی ایین این کش شلوار من گیر کرده بود به آآآآ یینه آینه بغل ماشینت تو هیی گاز میدادی من کشش میومدم ... جک بود یا توضیح فیزیک کوانتوم نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 (ویرایش شده) داداش این توماره که طبق بررسی نظرات ما اینو نخونیم بهتره (صرفه جویی در مصرف وقت) ویرایش شده August 1 توسط ISA2028 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.