Automat ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود اگر در AG:SAMP در حال دویدن یک تفنگ رو دست بگیرید به حالت Aiming میرید و کاراکتر فقط رو به جلو حرکت میکنه و حرکتش با چرخش صفحه فقط قابل کنترل هست و با اون صفحه ای که رو به جلو/عقب/چپ/راست میکنید تاثیری نمیپذیره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Video - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به سمت جلو بدویید و مشت بزنید بلافاصله بعد از مشت زدن یک تفنگ دست بگیرید و با باگ روبرو بشید ( داخل فیلم مشخص تر هست ) نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 واسه منم بعضی وقتا اینجوری میشه ولی همیشه نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMTR ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 درسته این باگ بعضی اوقات هست و مشکل سازه نقل قول رویِ تَنِ شهر مینویسیم؛ سَرِخَم قَدِغَن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 18 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 آیا در بازی اصلی (اندروید) هم به همین شکل هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در March 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 2 ساعت قبل، Ali گفته است: آیا در بازی اصلی (اندروید) هم به همین شکل هست؟ تست میکنم... نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 (ویرایش شده) من در اندورید و پیسی اصلی رو نصب کردم همین باگ رو داشت!! 2 ساعت قبل، Ali گفته است: آیا در بازی اصلی (اندروید) هم به همین شکل هست؟ ویرایش شده March 18 توسط sTrEETx نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در March 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ در 11:24، Ali گفته است: آیا در بازی اصلی (اندروید) هم به همین شکل هست؟ درود تست کردم ، دقیقا به همین شکل در بازی اصلی هم هست. در ابتدا با مشورت دوستان به این نتیجه رسیدیم که باگ نیست ، اما وقتی داخل پیسی اومدیم و تست کردیم دیدم که این اتفاق نمیوفته و فقط داخل نسخه اندروید پیش میاد. نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.