KaMbIZ ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 بهترین برنامه برای ادیت عکس چیست بهترین رو معرفی کنید برای اندروید و ویندوز بگید نقل قول KingWork Be molla [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3 UnkownName ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 از اینجا ایده بگیر Chat gpt Google trends بهش متن بده ویدیو تحویل بگیر Runway برات ادیت خفن میزنن در حد ویدیو های سبک! نه اینکه 200مگ فیلم بدی |: Filmora Magisto برات انیمیشن می سازند Kaiber.ai krikev.ai ازشون رایگان ویدیو خام دانلود کن Pexels.com Videezy.com Pintrests ادیت عکسو... canva.com pixlr.com fotor.com پ.ن: چون دیدم خیلی پیگیر اینجور چیزا هستی کـًلشو فرستادم نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2 Rockey ارسال شده در May 14 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ در 19:52، UnkownName گفته است: از اینجا ایده بگیر Chat gpt Google trends بهش متن بده ویدیو تحویل بگیر Runway برات ادیت خفن میزنن در حد ویدیو های سبک! نه اینکه 200مگ فیلم بدی |: Filmora Magisto برات انیمیشن می سازند Kaiber.ai krikev.ai ازشون رایگان ویدیو خام دانلود کن Pexels.com Videezy.com Pintrests ادیت عکسو... canva.com pixlr.com fotor.com پ.ن: چون دیدم خیلی پیگیر اینجور چیزا هستی کـًلشو فرستادم من با 5 سال سابقه ادیتوری عکس در تمامی مقاطع بودم و چنین حرکتایی نمیزدم ایده از ذهن میومد فوتیج از گوگل خوده زحمت خودم هم از آداب فتوشاپو پیکس ارت نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ARMIIN ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ در 19:52، UnkownName گفته است: از اینجا ایده بگیر Chat gpt Google trends بهش متن بده ویدیو تحویل بگیر Runway برات ادیت خفن میزنن در حد ویدیو های سبک! نه اینکه 200مگ فیلم بدی |: Filmora Magisto برات انیمیشن می سازند Kaiber.ai krikev.ai ازشون رایگان ویدیو خام دانلود کن Pexels.com Videezy.com Pintrests ادیت عکسو... canva.com pixlr.com fotor.com پ.ن: چون دیدم خیلی پیگیر اینجور چیزا هستی کـًلشو فرستادم خیلی ممنون از توضیحات کامل چجوری وقت کردی پیداشون کنی نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 KaMbIZ ارسال شده در May 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ در 19:52، UnkownName گفته است: از اینجا ایده بگیر Chat gpt Google trends بهش متن بده ویدیو تحویل بگیر Runway برات ادیت خفن میزنن در حد ویدیو های سبک! نه اینکه 200مگ فیلم بدی |: Filmora Magisto برات انیمیشن می سازند Kaiber.ai krikev.ai ازشون رایگان ویدیو خام دانلود کن Pexels.com Videezy.com Pintrests ادیت عکسو... canva.com pixlr.com fotor.com پ.ن: چون دیدم خیلی پیگیر اینجور چیزا هستی کـًلشو فرستادم خیلی تاثیر گذار بود ممنون نقل قول KingWork Be molla [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Neikso ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 نقل قول درستشم همینه در ۱۴۰۳/۲/۲۵ در 20:58، Rockey گفته است: من با 5 سال سابقه ادیتوری عکس در تمامی مقاطع بودم و چنین حرکتایی نمیزدم ایده از ذهن میومد فوتیج از گوگل خوده زحمت خودم هم از آداب فتوشاپو پیکس ارت درستشم همینه در ۱۴۰۳/۲/۲۱ در 16:49، suit گفته است: خیلی تاثیر گذار بود ممنون درستشم همینه نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Jaden ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 خیلی ممنونم واقعا توضیح بسیار کاربردی و مفیدی بود 1 نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 MamadSaleh ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 مفیدبود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 KARiM ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ در 19:52، UnkownName گفته است: از اینجا ایده بگیر Chat gpt Google trends بهش متن بده ویدیو تحویل بگیر Runway برات ادیت خفن میزنن در حد ویدیو های سبک! نه اینکه 200مگ فیلم بدی |: Filmora Magisto برات انیمیشن می سازند Kaiber.ai krikev.ai ازشون رایگان ویدیو خام دانلود کن Pexels.com Videezy.com Pintrests ادیت عکسو... canva.com pixlr.com fotor.com پ.ن: چون دیدم خیلی پیگیر اینجور چیزا هستی کـًلشو فرستادم بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 TAmamad ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ در 22:16، ParsiLegend گفته است: بهترین برنامه برای ادیت عکس چیست بهترین رو معرفی کنید برای اندروید و ویندوز بگید من PicsArt توصیه میکنم برای ادیت عکس عالیه نمونش خودم درست کردم میتونی ببینی نقل قول ..𝙽𝚞𝚖𝚋 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Cobra ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 همشون خوبن و ی کارو انجام میدن. فرقی نداره. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SladeWilson ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 در ۱۴۰۳/۷/۲۸ در 02:47، TAmamad گفته است: من PicsArt توصیه میکنم برای ادیت عکس عالیه نمونش خودم درست کردم میتونی ببینی پیکسارت که عالیه ولی نمونه کارت .... نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Cobra ارسال شده در یکشنبه در 19:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:20 منطگیه نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 TAmamad ارسال شده در دوشنبه در 07:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 07:31 20 ساعت قبل، SladeWilson گفته است: پیکسارت که عالیه ولی نمونه کارت .... گند زدم نقل قول ..𝙽𝚞𝚖𝚋 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 KingMT ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 منطگیه منطقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
KaMbIZ
بهترین برنامه برای ادیت
عکس چیست بهترین رو معرفی کنید برای اندروید و ویندوز بگید
KingWork Be molla
[Kw]
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.