HaftJad ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 ندای وظیفه: وارزونموبایل (انگلیسی:Call of Duty Warzone Mobile) یک بازی ویدئویی بتل رویال رایگان است که در ۲۱ مارس ۲۰۲۴ برای اندروید و ios منتشر خواهد شد. وارزون امکان مبارزه چند نفره آنلاین را در میان ۱۲۰ بازیکن فراهم می کند، اگر چه برخی از حالت های بازی از ۱۲۰ نفر کمتر را هم پشتیبانی می کند. نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 فعلا که چیزای خوبی ندیدیم از این گیم گرافیکش تعریفی نداره باید وایسیم ببینیم در آپدیت ها چه میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 واسه اندروید که ریده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 تا الان برای اندروید که تعریفی نداشته باید اپدیت بده ببینیم چیمیشه نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 14 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14 در ۱۴۰۳/۱/۱۲ در 23:50، moji گفته است: تا الان برای اندروید که تعریفی نداشته باید اپدیت بده ببینیم چیمیشه برای سیستم که خداست همه چی گرافیک کیفیت. من همه رو کم کردم ولی بازم کیفیت داره لعنتی. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 دیروز دانلود کردم خیلی لگ داشت پاک کردم ولی کانتر ۲ یچی دیگس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 7 ساعت قبل، kopli گفته است: دیروز دانلود کردم خیلی لگ داشت پاک کردم ولی کانتر ۲ یچی دیگس رو پی سی عالی میشه نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 از نظر کیفیت خوبه ولی چیزی که هست اینه که از همه جا لامصب انمی داره حتی از بک ما و این منو خیلی فشاری می کنه سر از بک زدن. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ در 22:12، ParsiLegend گفته است: ندای وظیفه: وارزونموبایل (انگلیسی:Call of Duty Warzone Mobile) یک بازی ویدئویی بتل رویال رایگان است که در ۲۱ مارس ۲۰۲۴ برای اندروید و ios منتشر خواهد شد. وارزون امکان مبارزه چند نفره آنلاین را در میان ۱۲۰ بازیکن فراهم می کند، اگر چه برخی از حالت های بازی از ۱۲۰ نفر کمتر را هم پشتیبانی می کند. چی بگم والا حتما حکمتی توشه در ۱۴۰۳/۲/۶ در 05:30، kopli گفته است: دیروز دانلود کردم خیلی لگ داشت پاک کردم ولی کانتر ۲ یچی دیگس فقط گتا وی با حجم 5 موگوبایت برای اندروید با ماد گرافیکی نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 برای اندروید خیلی چرته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 در ۱۴۰۳/۷/۲۷ در 19:51، ScraT گفته است: برای اندروید خیلی چرته آره چرته ولی روی PS4 یا PC ی چیز دیگس. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 داخل شبیه ساز اندروید ریختم روی پایین ترین تنظیمات گرافیکی fps کمتری نسبت به نسخه pc میداد برام. میشه گفت AG SAMP Android از این بازی بهینه تره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ در 22:12، KaMbIZ گفته است: ندای وظیفه: وارزونموبایل (انگلیسی:Call of Duty Warzone Mobile) یک بازی ویدئویی بتل رویال رایگان است که در ۲۱ مارس ۲۰۲۴ برای اندروید و ios منتشر خواهد شد. وارزون امکان مبارزه چند نفره آنلاین را در میان ۱۲۰ بازیکن فراهم می کند، اگر چه برخی از حالت های بازی از ۱۲۰ نفر کمتر را هم پشتیبانی می کند. وقتی تاپیک میزنی سعی کن تاپیکت قشنگ و درست باشه و کسی که می خونه یه چی بفهمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 اینجا جای گپ و گفت ارساکیا یا تبلیغات کلاف و پابجی و..... نقل قول به قول چارلی چاپلین عادت ندارم درد دلم را به هرکسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم، نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.